VARÁZSLATOS LYND KONCERT (Magical concert of Lynd band)

2014. november 15. 22:50 - drkuktart

drkuktartlyndkoncertgozsdumanóklub01.jpg

Péntek este varázslatos kis klubkoncerten vettem részt egy feltörekvő, ifjonc magyar együttes a Lynd jóvoltából. Mesebeli színpadi látvány, a hétköznapból kiszakító, s messzire repítő dallamok. Méltó befejezése a munkahétnek. 

drkuktartlyndkoncertgozsdumanóklub02i.jpg

Legutoljára a csapat születésnapját ünnepelve láttam őket színpadon. Azóta eltelt a nyár, s majdnem az ősz is. E hetet dalpremierrel kezdték és a dalt élőben is bemutató koncerttel koronázták meg. Azt követően, hogy péntek este kilenckor leereszkedtem a Gozsdu Manó Klub klubtermébe, az első akkordok felcsendülésétől kezdődően teljesen magával ragadott a Lynd kissé melankólikus dallamvilága. Persze regélhetek itt dallamokról, ugyanis azt most nem fogjátok hallani, ahhoz péntek este minimum ott kellett volna lennetek, de szerencsére az internet jóbarátunk ebben a témában is. Eszközeim most csupán a szavak és a képek lesznek. Az előbbit most limitáltan alkalmazom (körülbelül eddig), az utóbbi segítségével viszont elvezetlek benneteket abba a zenét felkarololó, megerősítő álomszerű világba, amit a Lynd maga köré varázsolt a színpadon. S, hogy az aláfestő muzsikáról se feledkezzünk meg, el ne felejtsétek megnyomni a lejátszás gombot (ikont stb. kinek mit).

drkuktartlyndkoncertgozsdumanóklub03.jpg

drkuktartlyndkoncertgozsdumanóklub04.jpg

drkuktartlyndkoncertgozsdumanóklub05.jpg

drkuktartlyndkoncertgozsdumanóklub06.jpg

drkuktartlyndkoncertgozsdumanóklub07.jpg

drkuktartlyndkoncertgozsdumanóklub08.jpg

drkuktartlyndkoncertgozsdumanóklub09.jpg

drkuktartlyndkoncertgozsdumanóklub10.jpg

drkuktartlyndkoncertgozsdumanóklub11.jpg

drkuktartlyndkoncertgozsdumanóklub12.jpg

drkuktartlyndkoncertgozsdumanóklub13.jpg

drkuktartlyndkoncertgozsdumanóklub14.jpg

drkuktartlyndkoncertgozsdumanóklub15.jpg

drkuktartlyndkoncertgozsdumanóklub16.jpg

drkuktartlyndkoncertgozsdumanóklub17.jpg

drkuktartlyndkoncertgozsdumanóklub18.jpg

drkuktartlyndkoncertgozsdumanóklub19i.jpg

drkuktartlyndkoncertgozsdumanóklub20.jpg

drkuktartlyndkoncertgozsdumanóklub21.jpg

drkuktartlyndkoncertgozsdumanóklub22i.jpg

drkuktartlyndkoncertgozsdumanóklub23.jpg

Annak érdekében, hogy véletlenül se maradjatok le a Lynd egyetlenegy fontos megmozdulásáról, rezdüléséről sem, tessék őket követni Facebook-on, míg a Lynd életérzés elsajátításához a legrövidebb út a dalaik hallgatásán át vezet.

Ha tetszett a bejegyzés, kövess Facebook-on ITT és Instagram-on ITT, vagy, ha úgy tetszik értesülj a friss bejegyzésekről a Bloglovin segítségével!

Szép napot!

DRKUKTA

3 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gyökösi Attila · http://grundstudio.hu 2014.11.16. 12:02:19

Jól sikerültek a képek, és valóban jó volt a koncert is, bár ne feledjük el, azért ez egy dupla koncert volt, Marge fellépése is is említést érdemel.
klubkoncert.blog.hu/2014/11/15/marge_es_lynd

drkuktart 2014.11.16. 12:06:49

Kedves @Thoreau! Köszönöm. Sajnos a duplakoncert második felén már nem tudtam maradni, így jobbnak láttam arról nem írni, amin nem vettem részt. Biztosra veszem, hogy Marge fellépése is jól sikerült és, hogy olvashatunk majd róluk is olyanoktól, akik részt vettek rajta.
JOGI NYILATKOZAT KAPCSOLAT Copyright © 2005-2023 Drkukta - Drkuktart. Minden jog fenntartva. Bármilyen célra történő felhasználása csak a szerző előzetes írásbeli hozzájárulásával engedélyezett.⎪All rights reserved. Do not use or reproduce without preliminary written permission.
süti beállítások módosítása