TEÁZZUNK: LØV IS GOOD (Tea by Løv Organic)

2017. január 06. 23:16 - drkuktart

drkuktart_lovorganiclovisgoodtea01.jpg

Talán hihetetlennek tűnik, de reggelente az első italom után a második egy jó pohár tea. Valószínűleg az is hihetetlennek tűnik, hogy az első mondatot képes voltam leírni. A Løv is Good organikus összetevőkből készült tea évszaktól függetlenül az egyik kedvencem.

drkuktart_lovorganiclovisgoodtea02.jpg

drkuktart_lovorganiclovisgoodtea03.jpg

A tea olyan ínycsiklandó, és organikusan termesztett összetevőket tartalmaz, mint ánizs, édeskömény, édesgyökér, kardamom, gyömbér, fahéj, bors, szegfűszeg. Bár a francia Løv Organic hidegen és melegen is ajánlja, sőt véleménye szerint behűtve fogyasztva olyan aperitiffel is felveszi a versenyt, mint az ánizsos Pastis, nekem elsőre, még a melegebb évszakokban is forró italként nyerte el a tetszésemet. Jó dolog egy pohár gőzölgő teából felszálló illatokat belélegezve lassan ébredezni. drkuktart_lovorganiclovisgoodtea04.jpg

drkuktart_lovorganiclovisgoodtea05.gif

drkuktart_lovorganiclovisgoodtea06.jpgA tea koffeint nem tartalmaz, és melegen javasolt, hogy 95 Celsius-fokos vízzel öntsük nyakon, amiben mintegy 5 percig tanácsos áztatni a filtert. drkuktart_lovorganiclovisgoodtea07.jpg

drkuktart_lovorganiclovisgoodtea08.gif

drkuktart_lovorganiclovisgoodtea09.jpgMegvásárolható 20 átlátszó tasakot tartalmazó, felelős erdőgazdálkodásból származó kartonba csomagolt dobozban avagy kicsit drágábban újratölthető fémtégelyben is.drkuktart_lovorganiclovisgoodtea10.jpg

A Løv Organic még mindig nem nyitott itthon boltot (egy irgum-burgum nyilván meghatja őket). Ha a személyes vásárlás élményére vágyunk, megközelíthető földrajzi lokációknak tűnhet többek között Ausztria és Csehország, illetve, ha szeretünk csomagot kapni - saját magunktól -, akkor rendeljünk a webshopjukból. Ez utóbbi esetben a tea árával versenyző szállítási díjért lehet miénk a kiszemelt termék, így emiatt érdemes többet vagy többen rendelni. A Løv is Good kartondobozos verzióját itt, míg a fémdobozos verziót itt tudod megrendelni.
drkuktart_lovorganiclovisgoodtea11.jpg

Ha tetszett a bejegyzés, kövesd a blogot Facebook-on itt és Instagram-on itt, vagy, ha úgy tetszik értesülj a friss bejegyzésekről a Bloglovin segítségével! És még egy kis infó: a Facebook-on a Tetszik mezőre téve a kurzort, jelöld be az "Értesítéseket kérek" mezőt, hogy valóban értesülj az izgalmas új bejegyzésekről! 

Szép napot!

If you like the post, follow me on Facebook HERE or Instagram HERE to be notified about every new post. Follow my blog with Bloglovin! And one more advise to really get notifications about new posts on Facebook: don't forget to mark 'Get Notifications' under the 'Liked' button of my Facebook site!

Have a nice day!

DRKUKTA

A Blogon vagy a hozzá kapcsolódó felületeleken megjelenő cikkek tulajdonosa és jogosultja a DRKUKTART bloggere. Ezen szellemi alkotások teljes vagy részbeni felhasználása különösen, de nem kizárólag üzletszerzési, marketing vagy más egyéb kereskedelmi célra a blogger előzetes írásbeli engedélye nélkül szigorúan tilos! 

All articles (partly and in full) belong to the intellectual property of the blogger of DRKUKTART. Using any part of the blog (including but not limited photos, articles in part or in full) for marketing or other commercial reason is strictly prohibited without the preliminary written permission of the blogger! 

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
JOGI NYILATKOZAT KAPCSOLAT Copyright © 2005-2023 Drkukta - Drkuktart. Minden jog fenntartva. Bármilyen célra történő felhasználása csak a szerző előzetes írásbeli hozzájárulásával engedélyezett.⎪All rights reserved. Do not use or reproduce without preliminary written permission.
süti beállítások módosítása