MAGYAR TEHETSÉGEK NYOMÁBAN: EGY ÉVES A BRIDGET & OLIVIA (1st birthday party and presentation of 2015 FW collection by Bridget & Olivia)

2015. szeptember 06. 00:16 - drkuktart

drkuktart_bridgetandolivia1birthday02i.jpg

A Bridget & Olivia márka a héten ünnepelte első születésnapját, amely alkalomból a név mögött álló tervezőpáros kedves zsúrt rittyentett. Az esemény során a 2015. évi őszi-téli kollekciót is megleshettük testközelből.

drkuktart_bridgetandolivia1birthday01.jpg

A születésnapra a márka Ó utcai bemutatótermében került sor Budapesten. Még a nyáron (mondom itt a kemény őszben) jártam először náluk felnyalábolni a kedves kutya mintás kendőjükből egyet. Már ekkor megfogott az apró kis helyiség hangulata, jeleztem is a lányoknak, hogy bizony még visszatérek. A viharos, programokkal teli nyarat immár a hátam mögött tudhatom, így jobb alkalom nem is adódhatott volna a látogatásra a szeptembernél. Szerencsére a showroom azóta is őrzi báját: a fehérre meszelt falak, fehér deszkák, a hatalmas üvegablak, a mennyezetről alálógó aprócska, ámde annál hangsúlyosabb csillár, valamint a plafon egyik sarkából a térbe benyúló  térelem stílusos monokróm háttérként szolgál a sztendereken egymás mögött sorakozó ruhaneműknek. S habár a környezet valóban egységes színben úszik, mégsem állíthatja bárki azt, hogy ez az egyszínű háttér unalmas, hiszen az alapos szemlélő bájos részleteket vehet észre nem csupán az előbb felsorolt elemekben, de a pultba vájt kutyaház formában és az állványok alatt megbújó, polcként funkcionáló raklapokon is. Az ünnepre méltóképpen készültek a lányok: a terem közepén elnyúló asztalon ezúttal nemcsak az őszi-téli kollekcióhoz passzoló, házikó mintával nyomott kendők, de egy, a kollekció színeihez illő, marcipán köntösbe csomagolt születésnapi Bridget & Olivia torta is helyet kapott a Sugar! jóvoltából. Persze volt ott még más is: helyes kis aprósütemények és az elementális szükségleteinket kielégítő ásványvíz. S bár nagyon csábító volt az inspirációs fal előtt álló pulton felénk kacsingató Hungária pezsgőfal, valamint a Somersby ciderek is csak ránk vártak, mégis a Vöslauer ásványvízre csaptunk le elsőként. Történt ugyanis, hogy kivételesen hihetetlenül bíztam a meterológiai előrejelzésben, és nem a leglengébb nyári ruhát öltöttem magamra, ami igencsak durván hatott az amúgy is meleg showroomban, így a víz szó szerint életet mentett, felfrissített, meg egyéb kellemes dolgokat művelt velem.

drkuktart_bridgetandolivia1birthday03.jpg

drkuktart_bridgetandolivia1birthday04i.jpg

drkuktart_bridgetandolivia1birthday05_1.jpg

A hőségnek nemcsak a vizet köszönhetem, de azt is, hogy egy pontot túl döntenem kellett: vagy elhagyom a buli helyszínét vagy keresek magamnak egy lenge felsőt még az idei nyári kollekció kiakasztott darabjaiból. Valószínűleg távozás esetén is gyorsan kimúltam volna, lévén kint sem volt sokkal frissebb a hőmérséklet, így inkább a kellemesebbik megoldást választottam, és lecsaptam a kutyás kendőm mellé egy macskás felsőre is. Immár a legkomfortosabb állapotba kerülve végre volt lélekjelenlétem és számba vettem a The Hunt névre keresztelt őszi-téli kollekció kiállított darabjait is, melyeket a finn kultúra, méginkább egy finn mondás inspirált ("Hyva sopu sijaa tekee"). Természetesen a lányok is saját darabokat viseltek, de amiért én igazán rajongtam azok éppenséggel pont a sztenderdeken lógtak. Abszolút szerelem a törtfehér, háromnegyedes ujjú, gyönyörű vonalvezetésű gyapjúkabát és a kollekcióban több formában visszatérő, apró házmotívumokkal is díszített kötött pulóverek, beleértve a pasiknak szánt darabokat is. Well done csajok! És igen, már megint bő lére eresztettem a mondanivalómat, következzenek inkább az este hangulatmorzsái képekben!

drkuktart_bridgetandolivia1birthday06i.jpg

drkuktart_bridgetandolivia1birthday07.jpg

drkuktart_bridgetandolivia1birthday08.jpg

drkuktart_bridgetandolivia1birthday09.jpg

drkuktart_bridgetandolivia1birthday10.jpg

drkuktart_bridgetandolivia1birthday11.jpg

drkuktart_bridgetandolivia1birthday12.jpg

drkuktart_bridgetandolivia1birthday13.jpg

drkuktart_bridgetandolivia1birthday14.jpg

drkuktart_bridgetandolivia1birthday15.jpg

drkuktart_bridgetandolivia1birthday16.jpg

drkuktart_bridgetandolivia1birthday17.jpg

drkuktart_bridgetandolivia1birthday18i.jpg

drkuktart_bridgetandolivia1birthday19.jpg

drkuktart_bridgetandolivia1birthday20.jpg

drkuktart_bridgetandolivia1birthday21.jpg

drkuktart_bridgetandolivia1birthday22.jpg

drkuktart_bridgetandolivia1birthday23.jpg

drkuktart_bridgetandolivia1birthday24.jpg

drkuktart_bridgetandolivia1birthday25.jpg

drkuktart_bridgetandolivia1birthday26.jpg

drkuktart_bridgetandolivia1birthday27i.jpg

A Bridget & Olivia honlapjáért kattints ide, míg a közösségi oldalukért ide

drkuktart_bridgetandolivia1birthday28.jpg

Ha tetszett a bejegyzés, kövesd a blogot Facebook-on ITT és Instagram-on ITT, vagy, ha úgy tetszik értesülj a friss bejegyzésekről a Bloglovin segítségével! És még egy kis infó: a Facebook-on a Tetszik mezőre téve a kurzort, jelöld be az "Értesítéseket kérek" mezőt, hogy valóban értesülj az izgalmas új bejegyzésekről! 

Szép napot!

If you like the post, follow me on Facebook HERE or Instagram HERE to be notified about every new post. Follow my blog with Bloglovin! And one more advise to really get notifications about new posts on Facebook: don't forget to mark 'Get Notifications' under the 'Liked' button of my Facebook site!

Have a nice day!

DRKUKTA

A Blogon vagy a hozzá kapcsolódó felületeleken megjelenő cikkek tulajdonosa és jogosultja a DRKUKTART bloggere. Ezen szellemi alkotások teljes vagy részbeni felhasználása különösen, de nem kizárólag üzletszerzési, marketing vagy más egyéb kereskedelmi célra a blogger előzetes írásbeli engedélye nélkül szigorúan tilos! 

All articles (partly and in full) belong to the intellectual property of the blogger of DRKUKTART. Using any part of the blog (including but not limited photos, articles in part or in full) for marketing or other commercial reason is strictly prohibited without the preliminary written permission of the blogger! 

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
JOGI NYILATKOZAT KAPCSOLAT Copyright © 2005-2023 Drkukta - Drkuktart. Minden jog fenntartva. Bármilyen célra történő felhasználása csak a szerző előzetes írásbeli hozzájárulásával engedélyezett.⎪All rights reserved. Do not use or reproduce without preliminary written permission.
süti beállítások módosítása