TOMORROWLAND JÖVÜNK! (Tomorrowland, here we come!)

2015. július 11. 18:37 - drkuktart

drkuktart_tomorrowlandmelodia01.jpg

Végre kézhez kaptuk az idei Tomorrowland karkötőket. (For English read more.)

Minden évben kisebbfajta "küzdelem" a belga Tomorrowland-re történő jegyvásárlás. Általában fél óra (vagy kevesebb idő) alatt eladják az összes jegyet (napijegy, bérlet, ottalvós bérlet). A fesztivál annyira sikeres, hogy idén először Brazíliában is (SÃO PAULO) megrendezték Tomorrowland néven, illetve az idei lesz a harmadik év, hogy Tomorrowworld néven az Amerikai Egyesült Államokban is megrendezik (érdekesség, hogy az USÁ-ban a Tomorrowland kifejezés a Disney bejegyzett védjegye, ezért kényszerültek itt más nevet adni a fesztiválnak). Az áprilisi brazíliai eseményre szintén szinte azonnal elkelt minden jegy, míg a szeptemberi Tomorrowworld-re még mindig lehet kapni jegyeket (szerintem az amerikai változat sosem volt sold out). Mi a belga Boom-ban tizenegyedszerre megrendezendő eseményre megyünk idén is, ami most Melodia jeligével fut. A következő pár képen láthatjátok a karkötő pofás kis csomagolását, magát a perszonalizált karkötőt, egy kis zenemasinát, amit a mellette található fejjel kell a doboz aljáról felhúzni, illetve egy, a karkötő aktiválásáról és a fesztiválról általában tájékoztató levelet.

Szóóóóval, nincs megállás! Tomorrowland készülj, megyünk!!! drkuktart_tomorrowlandmelodia02.JPG

Getting ticket for Tomorrowland (Boom) is a challenge in every February as it's sold out in less than thirty minutes generally. The story of Tomorrowland is a great success that's why it's organized in Brazil this year for first time, and this is the third year when Tomorrowworld in the US will be in September. So, finally we've received the bracelet (which is the ticket) of Tomorrowland in Boom. Check the pictures to see how does it look like: the nice box, the bracelet, a small music box which can be started with the key, placed next to the music box in the box and a short letter about useful information. Tomorrowland, here we come!

drkuktart_tomorrowlandmelodia03.jpg

drkuktart_tomorrowlandmelodia04.jpg

drkuktart_tomorrowlandmelodia05.jpg

Kattints a következő évszámokra, ha érdekel, milyen volt a 2014-es és a 2013-as esemény képekben. Ha pedig az idei fesztivál érdekel, kövesd a blogot, Facebook-on ITT és Instagram-on ITT, vagy, ha úgy tetszik értesülj a friss bejegyzésekről a Bloglovin segítségével! És még egy kis infó: a Facebook-on a Tetszik mezőre téve a kurzort, jelöld be az "Értesítéseket kérek" mezőt, hogy valóban értesülj az izgalmas új bejegyzésekről! 

Szép napot!

If you are interested in how was Tomorrowland in the previous years, click on the years: 2014 and 2013-. If you're interested in Tomorrowland 2015, follow the blog on Facebook HERE or Instagram HERE to be notified about every new post. Follow my blog with Bloglovin! And one more advise to really get notifications about new posts on Facebook: don't forget to mark 'Get Notifications' under the 'Liked' button of my Facebook site!

Have a nice day!

DRKUKTA

A Blogon vagy a hozzá kapcsolódó felületeleken megjelenő cikkek tulajdonosa és jogosultja a DRKUKTART bloggere. Ezen szellemi alkotások teljes vagy részbeni felhasználása különösen, de nem kizárólag üzletszerzési, marketing vagy más egyéb kereskedelmi célra a blogger előzetes írásbeli engedélye nélkül szigorúan tilos! 

All articles (partly and in full) belong to the intellectual property of the blogger of DRKUKTART. Using any part of the blog (including but not limited photos, articles in part or in full) for marketing or other commercial reason is strictly prohibited without the preliminary written permission of the blogger! 

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
JOGI NYILATKOZAT KAPCSOLAT Copyright © 2005-2023 Drkukta - Drkuktart. Minden jog fenntartva. Bármilyen célra történő felhasználása csak a szerző előzetes írásbeli hozzájárulásával engedélyezett.⎪All rights reserved. Do not use or reproduce without preliminary written permission.
süti beállítások módosítása