EGYEDÜLÁLLÓ WEDDING POP-UP BAZÁR A BRODY STUDIOS-BAN (WEDDING POP-UP BAZAAR)

2015. június 11. 08:29 - drkuktart

drkuktart_weddingpopupbazar_brodystudios01.jpg

Szombaton az Esküvő Classic Magazin és a Big Day Esküvő Magazin szervezésében a Brody Studios Vörösmarty utcai épületében került megrendezésre a Wedding Pop-up Bazár. A szervező által meghirdetettek szerint ez egy kivételes, ingyenes, megismételhetetlen alkalom volt, hogy megismerkedj egy különleges helyszínnel, egyedi esküvői szolgáltatókkal egy teljesen újfajta keretben. Ezt kiegészíteném azzal, hogy nemcsupán azoknak volt érdemes kilátogatni a teljesen ingyenes rendezvényre, akik házasodni készülnek, hiszen családi állapottól függetlenül mindenkinek tartogatott az esemény valami szépet és jót.

Nem volt minden bonyodalomtól mentes, hogy odajussunk a Vörösmarty utca 38. szám alá, ugyanis voltak, akik a Brody House Bródy Sándor utcában található egységét lőtték be, ahonnan aztán átirányították őket a Vörösmarty utcába. A szerencse csillaga azért kedvezett nekünk is, hiszen zárás előtt végül sikeresen elkeveredtünk a Vörösmarty utcába. Mindig is szemeztem a Brody Studios épületével, de most jártam fizikai valómban is először náluk. Régi, de egykoron igencsak pompás lehetett az a bérház, ahol a Brody Studios helyet kapott.

drkuktart_weddingpopupbazar_brodystudios02.jpg

Az épületbe belépve fali fülkékkel szegélyezett lépcsőházban az első, ami köszönt a burkolatba rakott Üdvözlégy! felirat. Milyen szép. A második köszöntésre sem kellett sokat várni, de ezt már az Esküvő Classic Magazin munkatársai ejtették meg. Üdvözlőcsomagként Les Delices de Nina by Nina Ricci parfümmintát és egy halványrózsaszín "Kell a púder" szemhéjpúdermintát kaptunk, a kedvezményes fogfehérítésre felhasználható kupont meghagytuk másoknak. Köszönhetően az épület elvarázsolt atmoszférájának, a falakon fellelhető régi, hengerezett mintáknak, az egykori udvaron álló, ma már bájosan éltes küllemű falikútnak, a falakon felfutó nagyon is mai dekorációnak, a koboldoknak, a pezsgős üvegbe rejtett villanykörtéknek, a meghitt hangulatot tovább erősítő, különböző színekben úszó foltszerű hangulatvilágításnak, a kényelmes foteleknek, nem utolsósorban pedig az elbűvölő lépcsőháznak a Brody Studios kitűnő terepnek bizonyult. A kiállítók számára az egykori udvaron és egyéb földszinti helyiségekben várták az érdeklődőket. Igaz ugyan, hogy meleg volt (nyár van) és az udvar kicsit szűkös volt, de talán ez senkinek sem vette el a kedvét a felfedezéstől. A melegre megoldást kínált a Brody Studios, klasszikus limonádéjuk tökéletes életmentő volt számomra. Az udvaron pedig mindenki igyekezett úgy helyezkedni, hogy a többi érdeklődő is eljusson a kiszemelt standig.

drkuktart_weddingpopupbazar_brodystudios09a.jpg

drkuktart_weddingpopupbazar_brodystudios16.jpg

drkuktart_weddingpopupbazar_brodystudios03.jpg

drkuktart_weddingpopupbazar_brodystudios09.jpg

De kik is voltak azok a kiállítók, akik elnyerték a tetszésemet? Szemezgessünk csak. A sort belépve a Marta Meisels Jewelry standja kezdte, rögtön mellette a Magnóliák műhelye képviseletében Juliette Mc Aron várt minket apró levendulás-csokis és pisztáciás macaronjaival, amelyekből természetesen kaptunk kóstolót is. Fél falatnyi halkan roppanó finoman omlós élmény.

drkuktart_weddingpopupbazar_brodystudios08.jpg

drkuktart_weddingpopupbazar_brodystudios07a.jpg

drkuktart_weddingpopupbazar_brodystudios13.jpg

drkuktart_weddingpopupbazar_brodystudios10.jpg

Majd - a Pop-up Bazárban egyébként virágékszer-készítő tanfolyamot tartó - Something Old Bride standja késztetett megállásra azzal a hihetetlenül sok aprósággal, ami minden, Anne Shirley-n szocializálódott egyén álmaiban szerepelt egykoron, s valljuk be, még ma sem tettünk le beszerzésükről igazán. Fejdíszek, csipkecsopkrok, gyűrűpárnák, brossok és más dekorációs elemek mind-mind vintage hangulatban.

drkuktart_weddingpopupbazar_brodystudios11.jpg

drkuktart_weddingpopupbazar_brodystudios12.jpg

drkuktart_weddingpopupbazar_brodystudios49.jpg

drkuktart_weddingpopupbazar_brodystudios04.jpg

drkuktart_weddingpopupbazar_brodystudios05.jpg

A sort a Souvenir Salon folytatta élénk színekben pompázó függő dekorációival, csipkeszerű papírtermékeivel és a Koraszülöttekért Közhasznú Egyesületet (KORE) támogató, könyvlapból készült, a maga egyszerűségükben csodaszép papír kitűzőikkel, amelyek megvásárlásával az így befolyt összeg a KORE-hez kerül. Figyelem, az adományozás nem csupán a Pop-up Bazár időtartama alatt tartott, jelenleg is tart, szóval senki se fogja vissza magát. 

drkuktart_weddingpopupbazar_brodystudios06.jpg

drkuktart_weddingpopupbazar_brodystudios07.jpg

drkuktart_weddingpopupbazar_brodystudios15.jpg

drkuktart_weddingpopupbazar_brodystudios14.jpg

Következő kiállítónk szintén az esemény során tanfolyamot tartó Artistamp asztala volt. A Bazárban velük harsinthattunk egy apró falásnyit az esküvői pecsétkészítés rejtelmeiből, de ha lemaradtunk róla a stand még mindig ott kínálta magát. Kézzel vagy gépi eljárással készült finom mintájú pecsétek, amelyekkel - attól függően, hogy tinta pártiak vagyunk-e avagy csak natúrban pecsételgetnénk - papírra, de akár a köszönőajándékként adandó keksz marcipánborítására is pecsételhetünk.

drkuktart_weddingpopupbazar_brodystudios17.jpg

drkuktart_weddingpopupbazar_brodystudios18.jpg

drkuktart_weddingpopupbazar_brodystudios19.jpg

Cipőfronton is volt kínálat, így képviseltette magát az egyedi, mondhatni elsősorban tánccipőket készítő Ace Shoes (lásd fent), valamint a lengyel Baldowski, itthon talán extravagánsabbnak minősülő, de igencsak csinos színes férficipőket, valamint esküvői és alkalmi női cipőket forgalmazó Heels (lásd lent) is. Sikkes lapos szandálok hatalmas masnival, valamint magassarkú csodák. Ez utóbbiakra plusz díszként külön igény esetén az Art-Mona Design-tól lehet klipszet rendelni. 

drkuktart_weddingpopupbazar_brodystudios26a.jpgdrkuktart_weddingpopupbazar_brodystudios26b.jpg

drkuktart_weddingpopupbazar_brodystudios20.jpg

drkuktart_weddingpopupbazar_brodystudios21.jpg

A sort az elképesztően gyönyörű, légies virágkompozíciókkal körülölelt asztalnál a többek között teljes körű esküvő-, és rendezvényszervezéssel foglalkozó MalkaEvents folytatta. Meg merem kockáztatni, hogy az eseményen az egyik leghatásosabb kuckó volt az övéké, hiszen nemcsak a standon, de akörül is szemet gyönyörködtető virágkompozíciók fogták közre a cég képviselőit, kezdve a Brody Studios pergő falfelületével szép kontrasztot alkotó antik keretbe foglalt, glamúros három dimenziós képpel egészen a derékmagasságú oszlopokon álló gömbcsokrokig. Saroknyi virágéden.

drkuktart_weddingpopupbazar_brodystudios22.jpg

drkuktart_weddingpopupbazar_brodystudios23.jpg

drkuktart_weddingpopupbazar_brodystudios24.jpg

Középtájt, a falikút előtt kapott helyet a Gyerekbarát Esküvő csapata, akik nem kevesebbet mint azt vállalják, hogy esküvőkön többek között arcfestéssel, játszósarokkal, ugrálóvárral vagy akár különféle kézműves foglalkozásokkal lekötik a csapongó, a felnőtteknél egy hajszálnyival aktívabb lurkók kreatív és egyéb energiáit. Emellett, ha a kedves házasulók igénybe veszik a Gyerekbarát Esküvő szolgáltatásait, akkor igény esetén az óriásbuborékokkal, illetve a képen is látható csőbuborékkal (bocs, nem tudom, mi a szakkifejezés) felnőttek is szabadjára engedhetik jó esetben még meglévő gyermeki énjüket. 
drkuktart_weddingpopupbazar_brodystudios25.jpg

drkuktart_weddingpopupbazar_brodystudios26.jpg

drkuktart_weddingpopupbazar_brodystudios27.jpg

A Heels-nél már említett Art-Mona Design mutatkozott be a következő állomáson. A teljesség igénye nélkül Swarovski és más diszkréten, de pont jókor megcsillanó tortadíszek, karkötők, nyakláncok cipő-, és fejdíszek sorakoztak szépen egymás mellett az aprócska asztalon. A kínálatnak az ifjú pár óhaját is szem előtt tartva csak az alkotónő fantáziája szab határt. 

drkuktart_weddingpopupbazar_brodystudios28.jpgdrkuktart_weddingpopupbazar_brodystudios29.jpg

drkuktart_weddingpopupbazar_brodystudios30a.jpg

drkuktart_weddingpopupbazar_brodystudios30b.jpg

drkuktart_weddingpopupbazar_brodystudios30.jpg

A következő résztvevő, a TortaPalota szintén nem csupán dekoratív tortáit és cukorvirágait, szerelmetes cukormadárkáit mutatta be, azonban annak érdekében, hogy ne csak elképzeljük is, de tudjuk is, mi rejtőzik a csodaszép külső mögött, kóstoltatott is. A trüffeles tortakockákból kóstoltunk, és szavamat adom, hogy nem volt okunk panaszra.

drkuktart_weddingpopupbazar_brodystudios31.jpg

drkuktart_weddingpopupbazar_brodystudios32.jpg

drkuktart_weddingpopupbazar_brodystudios33.jpg

drkuktart_weddingpopupbazar_brodystudios34.jpg

drkuktart_weddingpopupbazar_brodystudios35.jpg

Régi kedves ismerős a Bolka Bonbon, akik a rendezvényre - szintén - kóstolható bonbonjaikkal készültek. Ahogyan eddig sohasem, úgy most sem csalódtunk finomságaikban, a belga (Trapista) sörrel készített cukor szóratos bonbon nemcsak a sör miatt, de amúgyis nagyonis bejött.  

drkuktart_weddingpopupbazar_brodystudios36.jpg

Ugyanakkor nem csupán az udvaron kalandoztunk, de betekintettünk a földszinti helyiségekbe is. Itt leginkább a Cellunett art and Craft újszerű megoldással készült lámpái vettek le a lábamról. Játékos, megannyi színben pompázó, papírból készült, giga kígyóbőrnek tetsző lámpabúrák, amelyekből kikacsintva a szinte láthatatlanként elrejtett LED szál veti fényét a falra.

drkuktart_weddingpopupbazar_brodystudios37.jpg

drkuktart_weddingpopupbazar_brodystudios38.jpg

drkuktart_weddingpopupbazar_brodystudios39.jpg

drkuktart_weddingpopupbazar_brodystudios40.jpg

Visszakanyarodva az udvarra, ott folytattuk rövid túránkat. A következő pihenő az IMORI Virág asztala volt, ahol elbűvölő csokrok és egyéb virágból készült asztaldíszek kínálták magukat. Szépséges csokrok, ízlésesen tálalt virágköltemények szemléltették, hogy nem érdemes félni a különböző virágok egy egységbe való kombinálásától, a sok mégsem túl sok. 

drkuktart_weddingpopupbazar_brodystudios41.jpg

drkuktart_weddingpopupbazar_brodystudios42.jpg

drkuktart_weddingpopupbazar_brodystudios43.jpg

Az IMORI Virágot követően a Wedding Solutions Esküvőszervezés pultjánál álltunk le. Itt a dekoráció helyett a személyes kapcsolaton, beszélgetésen volt a hangsúly, sőt, ha időben érkeztünk, akkor az emeleten esküvőszervezői gyorstalpalón is részt vehettünk a szervezésükben. Miközben kellemesen elcsevegtünk, betekintést nyerhettünk egy esküvő- és rendezvényszervező életébe, abba, hogy milyen kihívások, kérések, kérdések találják meg nap mint nap a különleges helyszínektől kezdve a meglepetés esküvőkön át az alig pár hónap alatt leszervezendő lagziig bezárólag. 

drkuktart_weddingpopupbazar_brodystudios44.jpg

drkuktart_weddingpopupbazar_brodystudios45.jpg

drkuktart_weddingpopupbazar_brodystudios46.jpg

Lenti sétánkat befejezve az emeleten folytattuk a nézelődést, ahol éppen a Héjja Szalon – Salon D’Ange – BE Attractive – Waiting for You szalonok részvételével divatbemutató zajlott. Itt a modellek által bemutatott ruhakölteményekhez a fenomenális élőzenét a Stahl Barbara és Havai Gábor nevével fémjelzett Stahl Barbara és Havai Gábor Acoustic Duo szolgáltatta.

drkuktart_weddingpopupbazar_brodystudios47.jpg

drkuktart_weddingpopupbazar_brodystudios48.jpg

drkuktart_weddingpopupbazar_brodystudios50.jpg

A Wedding Pop-up Bazár kitűnő példaként szolgált arra is, hogy abban az esetben is érdemes ilyen tematikus rendezvényeket látogatni, amikor az adott tematika éppen nem passzol a látogató élethelyzetébe. Nekem mindenesetre már tuti, hogy megérte kilátogatni ide, hiszen számos kedves, kreatív és lelkes kiállítót ismertem meg. Köszönjük mind az Esküvő Classic Magazinnak, mind a Big Day Esküvő Magazinnak ezt a nagyzserű szervezést!  

Ha tetszett a bejegyzés, ne maradj le az újabbnál-újabb szösszenetekről sem. Pont ezért kövess Facebook-on ITT és Instagram-on ITT, vagy, ha úgy tetszik értesülj a friss bejegyzésekről a Bloglovin segítségével! És még egy kis infó: a Facebook-on a Tetszik mezőre téve a kurzort, jelöld be az "Értesítéseket kérek" mezőt, hogy valóban értesülj az izgalmas új bejegyzésekről! 

Szép napot!

DRKUKTA

A Blogon vagy a hozzá kapcsolódó felületeleken megjelenő cikkek tulajdonosa és jogosultja a DRKUKTART bloggere. Ezen szellemi alkotások teljes vagy részbeni felhasználása különösen, de nem kizárólag üzletszerzési, marketing vagy más egyéb kereskedelmi célra a blogger előzetes írásbeli engedélye nélkül szigorúan tilos! 

All articles (partly and in full) belong to the intellectual property of the blogger of DRKUKTART. Using any part of the blog (including but not limited photos, articles in part or in full) for marketing or other commercial reason is strictly prohibited without the preliminary written permission of the blogger! 

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
JOGI NYILATKOZAT KAPCSOLAT Copyright © 2005-2023 Drkukta - Drkuktart. Minden jog fenntartva. Bármilyen célra történő felhasználása csak a szerző előzetes írásbeli hozzájárulásával engedélyezett.⎪All rights reserved. Do not use or reproduce without preliminary written permission.
süti beállítások módosítása