BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK!

2019. december 24. 08:32 - drkuktart

drkuktartkaracsony2019_1.JPG

Éljenek a szívből jövő jókívánságok. 

drkuktartkaracsony2019_2.JPG

Legyen békés, huncutsággal átszőtt, nevetésben gazdag az ünnep. Olyan, ami méltó a mindennapokhoz is. Kísérjen lassan múló derűs pillanat nem egy, hanem száz, egymásra való csendes vagy éppen hangos odafigyelés, legyen részünk az önmagunkban történő elmélyedésben, akár egy jó könyvbe temetkezés, akár egy beszélgetés révén. Vágyjunk az erdő ölelésére, a bakancs alatti avartaposásra, a két tenyérbe fogott gőzölgő teára és a mosolyt vidáman pettyező beiglire. A csillagszóró megzabolázhatatlan szikráira, a levegőtől táncra perdült gyertyalángba bámulásra. Csaljon mosolyt az arcra a hirtelen jött izzócsere, legyen pont az i-n a gravitáció határása padlóval egyesülő üvegdísz. Kívánok egészséget. És nem utolsósorban kívánok boldog karácsonyt! drkuktartkaracsony2019_3.JPG

drkuktartkaracsony2019_4.JPG

Boldog karácsonyt kívánok!

Ha tetszett a bejegyzés, kövesd a blogot Facebook-on itt és Instagram-on itt vagy a Bloglovin segítségével!

If you like the post, follow me on Facebook here or Instagram here to be notified about every new post. Follow my blog with Bloglovin!

Merry Christmas everybody!

DRKUKTA

Kérlek, hogy tartsd tiszteletben szerzői jogaimat. A Blogon vagy a hozzá kapcsolódó felületeleken megjelenő cikkek tulajdonosa és jogosultja a DRKUKTART bloggere. Ezen szellemi alkotások teljes vagy részbeni felhasználása különösen, de nem kizárólag üzletszerzési, marketing vagy más egyéb kereskedelmi célra a blogger előzetes írásbeli engedélye nélkül szigorúan tilos! 

Please, respect my copyrights. All articles (partly and in full) belong to the intellectual property of the blogger of DRKUKTART. Using any part of the blog (including but not limited photos, articles in part or in full) for any purpose especially for marketing or other commercial reason is strictly prohibited without the preliminary written permission of the blogger! 

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
JOGI NYILATKOZAT KAPCSOLAT Copyright © 2005-2020 Drkukta - Drkuktart. Minden jog fenntartva. Bármilyen célra történő felhasználása csak a szerző előzetes írásbeli hozzájárulása esetén engedélyezett.⎪All rights reserved. Do not use or reproduce without permission.
süti beállítások módosítása