BOLDOG ÚJ ESZTENDŐT! (Happy New Year!)

2019. január 01. 13:06 - drkuktart

2019drkuktarthellojanuaryvonallabor.jpg

Leheljünk életet 2019-be!

És magunkba is. Kívánok tartalmas perceket, őszinte társakat, egymásra figyelést, támogató lelkeket, szellemi és fizikai jólétet, elégedettséget, alkotó energiákat, kreativitást, az értékek felismerését, a hagyományok tiszteletét, a munka és a magánélet egyensúlyát, illatokat, ízeket, örömöt, kedvességet, egészséget! Folytatnám még a listát jelezve, hogy magvas gondolatokból nincs hiány, de az a helyzet, hogy elfogyott a mustár a virsli mellől, utánpótlásért kiált velem együtt, így kénytelen vagyok feltápászkodni, az online térben pedig ideig-óráig diszkréten visszavonulót fújni. 

Ha tetszett a bejegyzés, kövesd a blogot Facebook-on itt és Instagram-on itt vagy a Bloglovin segítségével!

Ízes január elsejét mindenkinek!

If you like the post, follow me on Facebook here or Instagram here to be notified about every new post. Follow my blog with Bloglovin!

Have a tasty 1st of January!

DRKUKTA

Kérlek, hogy tartsd tiszteletben szerzői jogaimat. A Blogon vagy a hozzá kapcsolódó felületeleken megjelenő cikkek tulajdonosa és jogosultja a DRKUKTART bloggere. Ezen szellemi alkotások teljes vagy részbeni felhasználása különösen, de nem kizárólag üzletszerzési, marketing vagy más egyéb kereskedelmi célra a blogger előzetes írásbeli engedélye nélkül szigorúan tilos! 

Please, respect my copyrights. All articles (partly and in full) belong to the intellectual property of the blogger of DRKUKTART. Using any part of the blog (including but not limited photos, articles in part or in full) for any purpose especially for marketing or other commercial reason is strictly prohibited without the preliminary written permission of the blogger! 

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
JOGI NYILATKOZAT KAPCSOLAT Copyright © 2005-2020 Drkukta - Drkuktart. Minden jog fenntartva. Bármilyen célra történő felhasználása csak a szerző előzetes írásbeli hozzájárulása esetén engedélyezett.⎪All rights reserved. Do not use or reproduce without permission.
süti beállítások módosítása