TE DIÓTÖRŐ, TE ÉDES! (The Nutcracker by Les Cadeaux de Flore, Budapest)

2018. december 22. 10:10 - drkuktart

drkuktartlescadeauxdeflore_diotoro_01.jpg

A bázisra visszatérve lehetetlen volt a piros bársonyszalaggal átkötött, világoskék, diótörővel díszített dobozt diszkréten becsempészni. 

A cél nem is ez volt, hiszen jószívvel osztoztam volna tartalmán, ám sorstársaim egyike - biztosra veszem, hogy kínok közepette, de - ragaszkodott hozzá, hogy ne legyek ennyire "aranyos" (idézet vége), így az ízpróbára később kellett, hogy sor kerüljön. Ez stílusosan nem eshetett volna pedig máskorra, mint azt követően, hogy magunknak is megnyitottuk a szezont A diótörő című klasszikus balettel az Erkel Színházban.
drkuktartlescadeauxdeflore_diotoro_02.jpg

A Cafe Flore Matin et Soir a karácsonyi szezonban tavaly rukkolt elő először a mindenféle földi jót tartalmazó és A diótörőnek szentelt dekoratív dobozával. Idén úgy alakult, hogy a kávézó a télben megpihent, míg A diótörő doboz még ragyogóbb küllemmel és újragondolt belbeccsel a Flore közelében megnyitott Les Cadeaux de Flore ajándéküzlet (a következő képen) beköszönő kollekciójává lépett elő. A dobozból idén négy kategória készült. A különféle finomságokkal telerakott csomagok közül a Prémium Diótörő dobozzal lepett meg Flóra, amit ezúton is köszönök, és nyomban meg is mutatok. 

drkuktartlescadeauxdeflore_diotoro_03i.JPG

Miközben a fényképkészítésen ügyködtem, óhatatlanul el-eltűnt egy-egy bemutatandó falatka az objektív elől, így nem a szem káprázik, ha a mézeskalács vagy a cukorba hempergetett dió az egyik képen ott figyel, a másikon pedig hűlt helye. 

Hasonló számukra tán kegyetlennek tűnő sorsra jutottak az aranyban pompázó csokoládéval bevont mogyorószemek és az étcsokoládéban megbújó kandírozott narancsdarabok is, a sóskaramell pedig értelemszerűen azért menekült meg a fotózás során, mert rendkívüli élettapasztalattal kikövetkeztettem, hogy ez az a termék, aminél igazán feltűnne, hogy a csupán pár képkockát felölelő kattintgatás során is képtelen vagyok ellenállni az ilyen mértékű édes csábításnak.drkuktartlescadeauxdeflore_diotoro_03.JPG

Hősiesen jelentem, hogy a csomagból még most a bejegyzés írása közben is van olyan édes öröm, ami túlélte a fotózás végét. Ezzel a ténnyel nem sokáig dicsekedhetek, de gondoltam, amíg igaz, leírom, lássa mindenki, milyen önfegyelem van a klaviatúrán innen. A piros bársonymasnival kedvünkre ékesíthető doboz és az ehető édességek mellett megbújó apró diótörő figura pedig - szerencséjükre legyen mondva, nem elfogyaszthatóak a szó klasszikus értelmében így - jönnek velem tovább az élet nevezetű csodálatos úton.
drkuktartlescadeauxdeflore_diotoro_04.jpg

Ha teljes pompájukban kívánod meglesni a kollekció darabjait, esetleg pont ez az a szépség, ami a fa alól vagy csak úgy az életből hiányzik, szeretettel ajánlom a Les Cadeaux de Flore felkeresését Budapesten a Hattyú utca 4. szám alatt, ahol a közelgő karácsonyra tekintettel most szombaton és vasárnap is meghosszabbított nyitvatartással várnak. A boltocska közösségi oldalát itt, míg honlapját itt éred el.

Nyugodt készülődést, békés ünnepeket és örömteli pillanatokat kívánok mindnyájunknak!drkuktartlescadeauxdeflore_diotoro_05.JPG

Ha tetszett a bejegyzés, kövesd a blogot Facebook-on itt és Instagram-on itt vagy a Bloglovin segítségével!

Szép napot! Jó készülődést!

If you like the post, follow me on Facebook here or Instagram here to be notified about every new post. Follow my blog with Bloglovin!

Have a nice day and cosy advent!

DRKUKTA

Kérlek, hogy tartsd tiszteletben szerzői jogaimat. A Blogon vagy a hozzá kapcsolódó felületeleken megjelenő cikkek tulajdonosa és jogosultja a DRKUKTART bloggere. Ezen szellemi alkotások teljes vagy részbeni felhasználása különösen, de nem kizárólag üzletszerzési, marketing vagy más egyéb kereskedelmi célra a blogger előzetes írásbeli engedélye nélkül szigorúan tilos! 

Please, respect my copyrights. All articles (partly and in full) belong to the intellectual property of the blogger of DRKUKTART. Using any part of the blog (including but not limited photos, articles in part or in full) for any purpose especially for marketing or other commercial reason is strictly prohibited without the preliminary written permission of the blogger! 

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
JOGI NYILATKOZAT KAPCSOLAT Copyright © 2005-2023 Drkukta - Drkuktart. Minden jog fenntartva. Bármilyen célra történő felhasználása csak a szerző előzetes írásbeli hozzájárulásával engedélyezett.⎪All rights reserved. Do not use or reproduce without preliminary written permission.
süti beállítások módosítása