HÉTVÉGI INSPIRÁCIÓ #42 < Weekend inspiration #42 >

2018. január 19. 10:46 - drkuktart

drkuktart_hetvegiinspiracio_nagykovacsinagyszenas01.jpg

Őszintén szólva fogalmam sincs, milyen idő lesz a hétvégén....

...de nem is nagyon érdekel. Az időjárás nem sok mindenben gátol, legfeljebb gyökeresen átformálja a terveimet. Az egész országra kiterjedő 'kutatást' nem végeztem, de azért az évszakra való tekintettel nyíltan bízom abban, hogy aki keres, az talál - nem jeges, nem csúszós, hanem pihe-puha, hóban 'fürdésre', adja ég, 'fürdetésre' csábító - összefüggő havat. Legalább hegyeinkben, magasabb dombjaink csúcsain ecetera. Azt viszont tudom, hogy múlt hétvégén eszményi idő volt, így nekünk sem kellett több, bepakoltuk magunkat a négykerekűbe és meg sem álltunk Nagykovácsiig. Ha már ott voltunk, egy séta keretében meghódítottuk a mindig szeles, ki tudja utoljára mikor látott Nagyszénást. Tettünket pedig egy aprócska hógyermekkel koronáztuk meg. drkuktart_hetvegiinspiracio_nagykovacsinagyszenas02.jpg

drkuktart_hetvegiinspiracio_nagykovacsinagyszenas03.jpg

drkuktart_hetvegiinspiracio_nagykovacsinagyszenas04.jpg

drkuktart_hetvegiinspiracio_nagykovacsinagyszenas05.jpg

drkuktart_hetvegiinspiracio_nagykovacsinagyszenas06.jpg

drkuktart_hetvegiinspiracio_nagykovacsinagyszenas07.jpg

drkuktart_hetvegiinspiracio_nagykovacsinagyszenas08.jpg

drkuktart_hetvegiinspiracio_nagykovacsinagyszenas09.jpg

drkuktart_hetvegiinspiracio_nagykovacsinagyszenas10.jpg

Lassítsatok, élvezzétek az életet, a természetet, az egyszerűnek tűnő, de igazán fontos dolgokat, szeressétek egymást. Kövesd a DRKUKTART oldalát a Facebook, az Instagram vagy a Bloglovin segítségével!

Pihentető hétvégét kívánok minden kedvesnek!

Slow down, enjoy your life and simple but important things and love each other. Follow DRKUKTART on Facebook or InstagramFollow my blog with Bloglovin!

Have a relaxing weekend dear all!

DRKUKTA

Kérlek, hogy tartsd tiszteletben szerzői jogaimat. A Blogon vagy a hozzá kapcsolódó felületeleken megjelenő cikkek tulajdonosa és jogosultja a DRKUKTART bloggere. Ezen szellemi alkotások teljes vagy részbeni felhasználása különösen, de nem kizárólag üzletszerzési, marketing vagy más egyéb kereskedelmi célra a blogger előzetes írásbeli engedélye nélkül szigorúan tilos! 

Please, respect my copyrights. All articles (partly and in full) belong to the intellectual property of the blogger of DRKUKTART. Using any part of the blog (including but not limited photos, articles in part or in full) for any purpose especially for marketing or other commercial reason is strictly prohibited without the preliminary written permission of the blogger! 

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
JOGI NYILATKOZAT KAPCSOLAT Copyright © 2005-2023 Drkukta - Drkuktart. Minden jog fenntartva. Bármilyen célra történő felhasználása csak a szerző előzetes írásbeli hozzájárulásával engedélyezett.⎪All rights reserved. Do not use or reproduce without preliminary written permission.
süti beállítások módosítása