MERCEDES-BENZ FASHION WEEK CENTRAL EUROPE 2017 TAVASZ-NYÁR : HANGULATOK (Fragments from Mercedes Benz Fashion Week Central Europe SS17)

2016. november 04. 08:29 - drkuktart

drkuktart_mbfwce_01nanushka.jpg

Gondoltam, kivételesen nem váltom meg a világot, hiszen amúgy sem nagyon értek hozzá ezen a reggelen, de magasztos gondolatok nélküli is hoztam pár képet a Mercedes-Benz Fashion Week Central Europe (MBFWCE) szombati napjáról.

Bár ilyen nem nagyon van, de üröm az örömben, hogy az amúgy is csak pár napos esemény szombati napja idén munkanapra esett. A teljesség igénye nélkül a most következő ruhák, kiegészítők és egyéb hangulati elemek azok, amik felkeltették a figyelmemet a Várkert Bazárban megrendezett bemutatókon. Ha több ruhát mutatok, akkor ez annak a jele, hogy bizony többet is el tudnék képzelni a birtokomban jövő tavasszal és nyáron (és persze a fenntarthatóság jegyében ezt követően is), kivéve egy darabot, de azt a feltűnő példányt nyilván nem hagyhattam ki vizuális naplómból. Abban ebben a verzióban kicsit feszengenék a nyilvánosság előtt. Gondolom nem szükséges magyaráznom, hogy melyikre gondolok.drkuktart_mbfwce_02.jpg

#1 ÁERON

drkuktart_mbfwce_03aeron.jpg

drkuktart_mbfwce_04aeron.jpgA bemutatók során ráébredtem, hogy nincs elég vörös, piros, illetve fehér darabom, így kénytelen leszek nyitott szemmel járni a következő meleg szezonban, és gondoskodni arról, hogy legyen.

drkuktart_mbfwce_05aeron.jpg

drkuktart_mbfwce_06aeron.jpg

#2 FINE CUT DELIVERYdrkuktart_mbfwce_07finecutdelivery.jpg

Az esemény dekorációjáról a Fine Cut Delivery gondoskodott, és ezen kötelességének nem csupán virágfallal, de itt-ott elhelyezett ízléses kreációkkal tett eleget. A legeldugodtabb, de annál forgalmasabb pontokra is volt gondjuk, az egész eseményből pedig a fenti képen látható, a rá irányuló fénysugarakkal, sötét fallal együtt szép kis kompozíciót alkotó csokrocska ragadta meg a figyelmemet, amiben a sokszor mindenhez indokolatlanul hozzáfogott zöld is értelmet nyer.

#3 NANUSHKAdrkuktart_mbfwce_08nanushka.jpg

drkuktart_mbfwce_09nanushka.jpg

drkuktart_mbfwce_10nanushka.jpg

Számomra egyértelműen az este kedvence volt ÁERON és konsanszky mellett. Csupa fehér és vörös, alig várom a 2017 tavaszi-nyári szezont.

drkuktart_mbfwce_11nanushka.jpg

#4 JE SUIS BELLEdrkuktart_mbfwce_12jesuisbelle.jpg

A bemutató csodaszép hangulati elemeknek is beillő, lehelet-finomságú alkotásokkal indult, és annak ellenére, hogy engem sápasztanak, így nem színeim a púderes árnyalatok, bármelyik - visszafogott - rátétes darabot elfogadtam volna.

drkuktart_mbfwce_13jesuisbelle.jpg

drkuktart_mbfwce_14jesuisbelle.jpg

drkuktart_mbfwce_15jesuisbelle.jpg

#5 SOFYA SAMAREVA
drkuktart_mbfwce_16sofyasamaraeva.jpg

Sofya Samareva a tavalyi Gombold újra! győztese és Prágából érkezett. Utoljára szeptemberben éreztem, hogy szükségem van egy új kalapra és sajnos a márka képen látható kalapja ismét ráébresztett arra, hogy a szükséglet még mindig fennáll. A darab nem olcsó, ellenben sajnos jól állt, így nem sikerült kiábrándulnom belőle. Kevés sikkesebb dolgot tudok elképzelni egy szép, tartást adó kalapnál.  

#6 KONSANSZKY
drkuktart_mbfwce_17konsanszky.jpg

Konsanszky 2017. tavasz-nyári kollekciójában több must-have darab is helyet kapott, a felvonuló modelleket nézve szinte éreztem a bőrömön a leheletkönnyű darabok selymes simítását. Egyértelmű kedvenc a fehér blúz, az oversize fekete blézer, a háromnegyedes ujjú vörös ruha és a sikkesen félvállra hulló fekete felső-fekete bőrnadrág szett. 

drkuktart_mbfwce_18konsanszky.jpg

drkuktart_mbfwce_19konsanszky.jpg

Képtelen voltam elszakadni a vöröstől és a fehértől, ez az addikció egész este kitartott, és nem hagyott nyugton. Még szerencse, hogy több bemutatóra nem volt időm. A fenti tervezők bemutatott kollekciójának teljes anyagát megtalálod a MBFWCE közösségi oldalán albumokba rendezve itt

Ha tetszett a bejegyzés, kövesd a blogot Facebook-on itt és Instagram-on itt vagy a Bloglovin segítségével!

Szép napot!

If you like the post, follow me on Facebook here or Instagram here to be notified about every new post. Follow my blog with Bloglovin!

Have a nice day!

DRKUKTA

Kérlek, hogy tartsd tiszteletben szerzői jogaimat. A Blogon vagy a hozzá kapcsolódó felületeleken megjelenő cikkek tulajdonosa és jogosultja a DRKUKTART bloggere. Ezen szellemi alkotások teljes vagy részbeni felhasználása különösen, de nem kizárólag üzletszerzési, marketing vagy más egyéb kereskedelmi célra a blogger előzetes írásbeli engedélye nélkül szigorúan tilos! 

Please, respect my copyrights. All articles (partly and in full) belong to the intellectual property of the blogger of DRKUKTART. Using any part of the blog (including but not limited photos, articles in part or in full) for any purpose especially for marketing or other commercial reason is strictly prohibited without the preliminary written permission of the blogger! 

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
JOGI NYILATKOZAT KAPCSOLAT Copyright © 2005-2023 Drkukta - Drkuktart. Minden jog fenntartva. Bármilyen célra történő felhasználása csak a szerző előzetes írásbeli hozzájárulásával engedélyezett.⎪All rights reserved. Do not use or reproduce without preliminary written permission.
süti beállítások módosítása