HÁT ITT VAGY DECEMBER! (Hello December!)

2015. december 01. 08:14 - drkuktart

2015drkuktart_december.jpg

Végre december van!

Szeretem a decemberi készülődés minden egyes momentumát. Szeretem, ha süteményillatú a hajam, a lakás, a folyosó, a ház, és azt is, mikor számtalan aprósütitől roskadoznak a tálak.Szeretem a meleg fényeket, a gyerta lángját, az éjszakában kigyulladó égősorok tarka játékát, a fenyő illatát, a küzdelmet a faállítással, még az ágról lehulló üvegdísz szomorú koppanását, ami arra figyelmeztet, már megint nem figyeltem eléggé. Szeretek figyelni az elejtett megjegyzésekre, pörögni azon, hogy hol találom meg a kigondolt apróságot, hogy lesz-e elég időm a kézzel készített mütyürökre, elkeserítő harcot folytatni az elképzeléseimnek mindig ellenálló a csomagolópapírral, becsempészni a csomagokat a fa alá vagy éppen az ajándékozott kezébe nyomni a hozzá illőt. Figyelni az arcokat és rettentően izgulni azon, vajon sikerül-e örömet okoznom? És a legjobban azt szeretem, hogy ilyenkor szinte minden fontos emberrel szakítunk időt egymásra, és kedves, nevetős perceket töltünk el egy-két, több bögre gőzölgő forralt bor avagy legújabb kedvencem a körtepuncs felett. Illatos, nyugodt készülődést mindenkinek!

Ha tetszett a bejegyzés, kövesd a blogot Facebook-on ITT és Instagram-on ITT, vagy, ha úgy tetszik értesülj a friss bejegyzésekről a Bloglovin segítségével! És még egy kis infó: a Facebook-on a Tetszik mezőre téve a kurzort, jelöld be az "Értesítéseket kérek" mezőt, hogy valóban értesülj az izgalmas új bejegyzésekről! 

Szép napot!

If you like the post, follow me on Facebook HERE or Instagram HERE to be notified about every new post. Follow my blog with Bloglovin! And one more advise to really get notifications about new posts on Facebook: don't forget to mark 'Get Notifications' under the 'Liked' button of my Facebook site!

Have a nice day!

DRKUKTA

A Blogon vagy a hozzá kapcsolódó felületeleken megjelenő cikkek tulajdonosa és jogosultja a DRKUKTART bloggere. Ezen szellemi alkotások teljes vagy részbeni felhasználása különösen, de nem kizárólag üzletszerzési, marketing vagy más egyéb kereskedelmi célra a blogger előzetes írásbeli engedélye nélkül szigorúan tilos! 

All articles (partly and in full) belong to the intellectual property of the blogger of DRKUKTART. Using any part of the blog (including but not limited photos, articles in part or in full) for marketing or other commercial reason is strictly prohibited without the preliminary written permission of the blogger! 

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
JOGI NYILATKOZAT KAPCSOLAT Copyright © 2005-2023 Drkukta - Drkuktart. Minden jog fenntartva. Bármilyen célra történő felhasználása csak a szerző előzetes írásbeli hozzájárulásával engedélyezett.⎪All rights reserved. Do not use or reproduce without preliminary written permission.
süti beállítások módosítása