WILD FLOWER BAR: VADVIRÁGOK A BELVÁROS KÖZEPÉN (Opening of Wild Flower Bar Pop-up store Budapest)

2015. november 20. 08:25 - drkuktart

drkuktart_thewildflowerbarbudapest01i.jpg

Tüneményes bolt megnyitón jártunk egyik hétköznap este. Megnyitotta kapuit a pop-up store-okhoz méltó módon egyelőre bolt formájában igencsak illékony Wild Flower Bar.

A hétköznapi munkaáradat lezárásának egyik legjobb módja, hogyha leheletnyit változtatunk a napjainkat behálózó rutinon. Nagyszerű alkalom volt erre a csütörtök este a Budapest V. kerületi Vitkovics Mihály utcában mindössze kettő napig nyitva tartó Wild Flower Bar nyitóeseménye. Koszorúik már a közösségi oldalukon felkeltették figyelmemet, így nem volt vitás, meglesem, milyenek élőben.
drkuktart_thewildflowerbarbudapest02.jpg

Szeretem az őszi-téli időszakban azt, mikor a hideg utcákon sétálva meglátok egy-egy barátságos miliőt árasztó ablakot, amelynek meleg fényei bevilágítják a lassan koromfeketébe hajló estet. Az ilyen pontok az éjszakában egyértelműen betérésre csábítanak, vonzanak mint repülő bogarat a fény. A Wild Flower Bar első pop-up store-ja pedig pont ilyen. Megérkezésemkor már javában folyt a megnyitó, a jelenlévők csevegtek, kutyáztak, csodálták a kócos koszorúkat, a szinte harmatos virágokat, egyéb faldíszeket, a KlassDsign táskáit és kóstolták a megnyitóra részben virágokból készített vagy azokkal díszített csodasüteményeket, apró szendvicseket. drkuktart_thewildflowerbarbudapest03.jpg

Belépve a már korábban is sok tehetséges embert kiszolgáló helyiségbe megelégedéssel tapasztaltam, hogy az eseményt megelőző fotókon szereplő kreációk és a valóság nagyon is egybevág. Bájos fonatok, leheletvékony szirmok, erőteljes vesszők, apró bogyók, bozontos növénydíszek, vitathatatlan frissesség fogadott ebben a Budapest szívében megteremtett mezős-erdős világban. Minden egyes kreációból visszaköszönt a természet. Az a természet, amit az alkotó hagyott érvényesülni a maga szépségében és nem nyomta agyon semmilyen művi puccparádéval. A növényekre pillantva néha megrohantak az emlékek a legutóbbi Nagy Hideg-hegyi sétánkról, ugyanakkor elszakadva az emlékeimtől a budapesti városi valóságban is eltudtam képzelni a koszorúkat akár az ajtómon akár a benti falakon, ezzel is becsempészve a határtalan természetet a városi keretek közé. Jó tudni, hogy a koszorúk bár vegyszerrel nem kezeletek, mégis nagyon is tartósak, köszönhetően annak, hogy olyan növényekkel dolgoznak, amelyek szépen száradnak. Imádtam mindent, nemcsak a növény, étel, ital és táska kollekciók vagy a csalógatóan az utcára kiszűrődő képek voltak teljesen rendben, de az egész enteriőr, a bútorokat és a kollekciókat érvényesülni hagyó hiányos betonalj, a törtfehér falak, natúr vagy ahhoz közeli felületek is nagyon a helyükön voltak. drkuktart_thewildflowerbarbudapest04.jpg

drkuktart_thewildflowerbarbudapest05.jpg

drkuktart_thewildflowerbarbudapest06.jpg

drkuktart_thewildflowerbarbudapest07.jpg

drkuktart_thewildflowerbarbudapest08.jpg

Természetesen még a névjegy is illik a képbe, ugyanolyan könnyed és keresetlenül bájos, mint a növényből alkotott installációk.drkuktart_thewildflowerbarbudapest09.jpg

drkuktart_thewildflowerbarbudapest10.jpg

drkuktart_thewildflowerbarbudapest11.jpg

Szerénytelenül meg kellett, hogy állapítsam, hogy a szettem illett a térbe. A cipőm legalábbis mindenképpen. 
drkuktart_thewildflowerbarbudapest12.jpg

drkuktart_thewildflowerbarbudapest13.jpg

drkuktart_thewildflowerbarbudapest14.jpg

Az idén harmadik évében járó KlassDsign márka idei őszi-téli kollekciójának csodaszép darabjai szépen belesimultak ebbe a virágokkal kibélelt közegbe. (Róluk itt írtam korábban.)drkuktart_thewildflowerbarbudapest15.jpg

drkuktart_thewildflowerbarbudapest16.jpg

drkuktart_thewildflowerbarbudapest18.jpg
drkuktart_thewildflowerbarbudapest17.jpg

drkuktart_thewildflowerbarbudapest20.jpg

drkuktart_thewildflowerbarbudapest21.jpg

drkuktart_thewildflowerbarbudapest22.jpg

drkuktart_thewildflowerbarbudapest23.jpg

drkuktart_thewildflowerbarbudapest24.jpg

drkuktart_thewildflowerbarbudapest25.jpg

drkuktart_thewildflowerbarbudapest26.jpg

Ne feledd, a Wild Flower Bar ideiglenes boltja már csupán ma pénteken (12.00 - 20.00) és holnap szombaton (10.00 - 20.00) tart nyitva az V. kerületben a Vitkovics Mihály utca 3-5. szám alatt. Ha erről lecsúsznál, akkor sincs nagyon nagy baj, látogasd meg honlapjukat itt vagy kövesd őket a közösségi oldalukon itt

drkuktart_thewildflowerbarbudapest27.jpg

Ha tetszett a bejegyzés, kövesd a blogot Facebook-on ITT és Instagram-on ITT, vagy, ha úgy tetszik értesülj a friss bejegyzésekről a Bloglovin segítségével! És még egy kis infó: a Facebook-on a Tetszik mezőre téve a kurzort, jelöld be az "Értesítéseket kérek" mezőt, hogy valóban értesülj az izgalmas új bejegyzésekről! 

Szép napot!

If you like the post, follow me on Facebook HERE or Instagram HERE to be notified about every new post. Follow my blog with Bloglovin! And one more advise to really get notifications about new posts on Facebook: don't forget to mark 'Get Notifications' under the 'Liked' button of my Facebook site!

Have a nice day!

DRKUKTA

A Blogon vagy a hozzá kapcsolódó felületeleken megjelenő cikkek tulajdonosa és jogosultja a DRKUKTART bloggere. Ezen szellemi alkotások teljes vagy részbeni felhasználása különösen, de nem kizárólag üzletszerzési, marketing vagy más egyéb kereskedelmi célra a blogger előzetes írásbeli engedélye nélkül szigorúan tilos! 

All articles (partly and in full) belong to the intellectual property of the blogger of DRKUKTART. Using any part of the blog (including but not limited photos, articles in part or in full) for marketing or other commercial reason is strictly prohibited without the preliminary written permission of the blogger! 

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
JOGI NYILATKOZAT KAPCSOLAT Copyright © 2005-2023 Drkukta - Drkuktart. Minden jog fenntartva. Bármilyen célra történő felhasználása csak a szerző előzetes írásbeli hozzájárulásával engedélyezett.⎪All rights reserved. Do not use or reproduce without preliminary written permission.
süti beállítások módosítása