BERLIN LEGELBŰVÖLŐBB ÉKSZERBOLTJA (Unico Jewelry one of the most charming jewelry in Berlin)

2015. augusztus 26. 22:16 - drkuktart

drkuktart_berlinshop-unico01.jpgKivételesen ritka alkalmak egyike, mikor nem szeretnék túl sokat írni. Ugyanakkor megmutatnám milyen kedves ékszerboltra bukkantunk barátaimmal Berlinben.

Vagyis elsősorban ők bukkantak rá, mert én valahol az utca közepén kullogtam, mikor ők már ott voltak. Vesztükre nekem is megmutatták a helyet, én pedig beszabadultam, szemügyre vettem a bűbájos kínálatot és megleptem magamat egy diszkrét, apró ezüst lánccal. Pont megfelelő méret és finom megmunkálás. Ja, és persze fényképeztem egy picit. Az ember romantikus énje - akinek nem inge ugye, az elnézően pillantson félre - rögtön előtőr a hétköznapok küzdelmei által fásultra edzett börtönéből, és rögtön bevillan Anne Shirley vagy Sarah Stanley Avonlea-i világa. Íme az argentin tervezők munkáit áruló Unico Jewelry berlini boltja. Álmodozzatok velem együtt!

drkuktart_berlinshop-unico02.jpg

drkuktart_berlinshop-unico03.jpg

drkuktart_berlinshop-unico04.jpg

drkuktart_berlinshop-unico05.jpg

drkuktart_berlinshop-unico06.jpg

drkuktart_berlinshop-unico07.jpg

drkuktart_berlinshop-unico08.jpg

drkuktart_berlinshop-unico09.jpg

drkuktart_berlinshop-unico10.jpg

drkuktart_berlinshop-unico11.jpg

drkuktart_berlinshop-unico12.jpg

drkuktart_berlinshop-unico13.jpg

drkuktart_berlinshop-unico14.jpg

drkuktart_berlinshop-unico15.jpg

drkuktart_berlinshop-unico16.jpg

drkuktart_berlinshop-unico17.jpg

drkuktart_berlinshop-unico18.jpg

drkuktart_berlinshop-unico19.jpg

drkuktart_berlinshop-unico20.jpg

drkuktart_berlinshop-unico21.jpgAki nem pillantott félre, annak elárulom, hogy a bolt egyébként Berlin szerintem egyik legszuperebb környékén található az Alte Schönhauser Straße 50. szám alatt. Honlapjukat - ahol rendelhetsz is - itt találod, míg a közösségi oldalukat itt. Kellemes nézelődést kívánok!drkuktart_berlinshop-unico22.jpg

Ha tetszett a bejegyzés, kövesd a blogot Facebook-on ITT és Instagram-on ITT, vagy, ha úgy tetszik értesülj a friss bejegyzésekről a Bloglovin segítségével! És még egy kis infó: a Facebook-on a Tetszik mezőre téve a kurzort, jelöld be az "Értesítéseket kérek" mezőt, hogy valóban értesülj az izgalmas új bejegyzésekről! 

Szép napot!

If you like the post, follow me on Facebook HERE or Instagram HERE to be notified about every new post. Follow my blog with Bloglovin! And one more advise to really get notifications about new posts on Facebook: don't forget to mark 'Get Notifications' under the 'Liked' button of my Facebook site!

Have a nice day!

DRKUKTA

A Blogon vagy a hozzá kapcsolódó felületeleken megjelenő cikkek tulajdonosa és jogosultja a DRKUKTART bloggere. Ezen szellemi alkotások teljes vagy részbeni felhasználása különösen, de nem kizárólag üzletszerzési, marketing vagy más egyéb kereskedelmi célra a blogger előzetes írásbeli engedélye nélkül szigorúan tilos! 

All articles (partly and in full) belong to the intellectual property of the blogger of DRKUKTART. Using any part of the blog (including but not limited photos, articles in part or in full) for marketing or other commercial reason is strictly prohibited without the preliminary written permission of the blogger! 

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
JOGI NYILATKOZAT KAPCSOLAT Copyright © 2005-2020 Drkukta - Drkuktart. Minden jog fenntartva. Bármilyen célra történő felhasználása csak a szerző előzetes írásbeli hozzájárulása esetén engedélyezett.⎪All rights reserved. Do not use or reproduce without permission.
süti beállítások módosítása