DRKUKTART "IN DA HOUSE"

2015. július 28. 21:12 - drkuktart

drkuktart_airbnb02.jpg

Megtiszteltetés, ha az ember képei egy lakás szerves részévé válhatnak. (For English scroll down.)

It's a pleasure if any pictures, taken by me can be the essential part of an apartment.  
drkuktart_airbnb03.jpg

Miért is? Talán, mert a képek eddig csak önmagukért léteztek, de egy enteriőr részeként egészen új értelmet nyerhetnek. Nem csupán önmagukban, olykor-olykor felcsapva az elektronikus vagy papíralapú mappát nézegetjük őket, hanem immár ezek az "apróságok" felelősek egy helyiség, sőt mi több egy egész lakás hangulatáért a padlótól a plafonig. Engem pedig pont ez a megtiszteltetés ért, hogy megkerestek azon célból, hogy a képeimet felhasználhassák egy újonnan kialakítandó aprócska apartmanhoz. Nagyon kedvemre való volt az ötlet, hogy többségében (igen-igen, a képek között van egy kakukktojás is) gyönyörű fővárosunkról lőtt fotókat immár egy lakás díszeként is láthatom, elképzelni mégis nehéz volt, ugyanis a kivitelezésig nem láttam élőben a helyszínt. A kész mű megtekintését sem halogattam nagyon sokáig, múlt héten elzarándokoltam, hogy személyesen is meglessem a fotóimmal és V@TAMSTERDAM párnákkal ékesített fészket. A kiválasztott öt kép immár a falon, az eredmény pedig nagyon-nagyon tetszik nekem, titkon remélem, nektek is! Köszönöm, hogy részese lehettem ennek a szuper kis kezdeményezésnek!drkuktart_airbnb04.jpg

Taking photos is fun (for me). Taking a look at the photos, taken by you, reminds you of your memories, brings back feelings, thoughts what you thought you've already forgotten. Nowadays many of our photos are digitalized or placed into albums on your laptop or in paper albums. Usually we don't have time to take them and spend time by watching them. I was that lucky to be called upon to provide photos for a brand-new designed and renovated small apartment. It's a big pleasure for me as my photos have been assigned to have a totally new function as they've passed the border of internet, my blog or albums. My pictures became a dominant part of this place in Budapest and determine its whole atmosphere. Last week I've visited this apartment to check the final decor, determined by my five pictures and the pillows of V@TAMSTERDAM. I really love the atmosphere and hope you share my feelings too! Thanks for involving me in this great project!

drkuktart_airbnb05.jpg

drkuktart_airbnb01.jpg

drkuktart_airbnb06.jpg

drkuktart_airbnb07.jpg

drkuktart_airbnb08.jpg

drkuktart_airbnb09.jpg

drkuktart_airbnb10i.jpg

drkuktart_airbnb11.jpg

drkuktart_airbnb12i.jpg

drkuktart_airbnb13.jpg

drkuktart_airbnb14.jpg

Ha tetszett a bejegyzés, kövesd a blogot Facebook-on ITT és Instagram-on ITT, vagy, ha úgy tetszik értesülj a friss bejegyzésekről a Bloglovin segítségével! És még egy kis infó: a Facebook-on a Tetszik mezőre téve a kurzort, jelöld be az "Értesítéseket kérek" mezőt, hogy valóban értesülj az izgalmas új bejegyzésekről! 

Szép napot!

If you like the post, follow me on Facebook HERE or Instagram HERE to be notified about every new post. Follow my blog with Bloglovin! And one more advise to really get notifications about new posts on Facebook: don't forget to mark 'Get Notifications' under the 'Liked' button of my Facebook site!

Have a nice day!

DRKUKTA

A Blogon vagy a hozzá kapcsolódó felületeleken megjelenő cikkek tulajdonosa és jogosultja a DRKUKTART bloggere. Ezen szellemi alkotások teljes vagy részbeni felhasználása különösen, de nem kizárólag üzletszerzési, marketing vagy más egyéb kereskedelmi célra a blogger előzetes írásbeli engedélye nélkül szigorúan tilos! 

All articles (partly and in full) belong to the intellectual property of the blogger of DRKUKTART. Using any part of the blog (including but not limited photos, articles in part or in full) for marketing or other commercial reason is strictly prohibited without the preliminary written permission of the blogger! 

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
JOGI NYILATKOZAT KAPCSOLAT Copyright © 2005-2023 Drkukta - Drkuktart. Minden jog fenntartva. Bármilyen célra történő felhasználása csak a szerző előzetes írásbeli hozzájárulásával engedélyezett.⎪All rights reserved. Do not use or reproduce without preliminary written permission.
süti beállítások módosítása