BUDAPEST FÉNYEI: ESTI KILÁTÁS A 360 BAR-BÓL (Light of Budapest: Panorama from roof top terrace 360 Bar)

2015. július 23. 21:33 - drkuktart

drkuktart_360barbudapest01.jpg

Pár napja idén először a 360 Bar-ban kötöttünk ki. A remek társaságon túl minden adott volt ahhoz, hogy méltóképpen zárjuk a mögöttünk álló fülledt munkanapot: frissítő szellő, naplemente, kellemes zene, üdítő kortyok, és csodálatos fővárosunk kigyúló fényei.

A folyton változó számú tetőbárok halmazában a 360 Bar a maga második évével állandó résztvevőnek tűnik. Az arculat tavalyhoz képest kicsit változott, de a hangulat és gyönyörű háttérként a főváros panorámája szerencsére adott.Képtelen vagyok betelni a város fényeivel, valószínűleg virradatig el tudnám itt ütni az időt. Hogy osztozzunk az innen nyíló esti panoráma csodáiban rövid bejegyzés formájában elhoztam nektek azt a pár képet, amit aznap este kattintgattunk. 
drkuktart_360barbudapest02.jpg

drkuktart_360barbudapest03.jpg

drkuktart_360barbudapest04.jpg

drkuktart_360barbudapest05.jpg

drkuktart_360barbudapest06.jpg

drkuktart_360barbudapest07.jpg

drkuktart_360barbudapest08.jpg

drkuktart_360barbudapest09.jpg

drkuktart_360barbudapest10.jpg

drkuktart_360barbudapest11.jpg

drkuktart_360barbudapest12.jpg

drkuktart_360barbudapest13.jpg

drkuktart_360barbudapest14.jpg

drkuktart_360barbudapest15.jpg

drkuktart_360barbudapest16.jpg

drkuktart_360barbudapest17.gif

drkuktart_360barbudapest18.jpg

drkuktart_360barbudapest19.jpg

drkuktart_360barbudapest20.jpg

Ha tetszett a bejegyzés, kövesd a blogot Facebook-on ITT és Instagram-on ITT, vagy, ha úgy tetszik értesülj a friss bejegyzésekről a Bloglovin segítségével! És még egy kis infó: a Facebook-on a Tetszik mezőre téve a kurzort, jelöld be az "Értesítéseket kérek" mezőt, hogy valóban értesülj az izgalmas új bejegyzésekről! 

Szép napot!

If you like the post, follow me on Facebook HERE or Instagram HERE to be notified about every new post. Follow my blog with Bloglovin! And one more advise to really get notifications about new posts on Facebook: don't forget to mark 'Get Notifications' under the 'Liked' button of my Facebook site!

Have a nice day!

DRKUKTA

A Blogon vagy a hozzá kapcsolódó felületeleken megjelenő cikkek tulajdonosa és jogosultja a DRKUKTART bloggere. Ezen szellemi alkotások teljes vagy részbeni felhasználása különösen, de nem kizárólag üzletszerzési, marketing vagy más egyéb kereskedelmi célra a blogger előzetes írásbeli engedélye nélkül szigorúan tilos! 

All articles (partly and in full) belong to the intellectual property of the blogger of DRKUKTART. Using any part of the blog (including but not limited photos, articles in part or in full) for marketing or other commercial reason is strictly prohibited without the preliminary written permission of the blogger! 

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
JOGI NYILATKOZAT KAPCSOLAT Copyright © 2005-2020 Drkukta - Drkuktart. Minden jog fenntartva. Bármilyen célra történő felhasználása csak a szerző előzetes írásbeli hozzájárulása esetén engedélyezett.⎪All rights reserved. Do not use or reproduce without permission.
süti beállítások módosítása