NÉLKÜLÖZHETETLEN KIEGÉSZÍTŐ: KUTTYERES SÁL (Bridget and Olivia Dog printed scarf)

2015. július 02. 18:42 - drkuktart

drkuktart_bridgetandoliviascarf10i.jpg

Ahogy megláttam ezt a csupacsoda darabot a Bridget & Olivia közösségi oldalán, tudtam, hogy nekem teremtették. (For English read more.)

It was love at first sight when I sighted this dog printed scarf on the social networking site, of Bridget & Olivia.drkuktart_bridgetandoliviascarf03ii.jpg

Mi tagadás, megragadott a monokróm színvilág és a trükkös minta. Ez utóbbi jelentése nem is biztos, hogy első pillantásra tudatosul az emberben. A lányok igazán attraktív bemutatóteremben fogadtak és az időpontot illetően is rendkívül rugalmasak voltak, amiért külön pont jár nekik (bár a kendő színvilágához a fekete illene, természetesen piros az a pont). Ahogy a képeken is látszik, a nyurga lábú kecses kutyusos kendőt markoltam fel, bár a cicás is nagyon kedves volt szívemnek, de azért telhetetlenségemnek kivételesen sikerült megálljt parancsolnom. Nemcsak a mintázat és szín miatt, de méretének köszönhetően is rendkívül sok mindennel kombinálható, sokféleképpen hordható. Annak érdekében, hogy ti se maradjatok le erről a vizuális élményről, készítettem pár képet, amelyek a kendő selymes tapintását nem adják vissza (megcáfolni ér), a látvány szempontjából azért elképzelhetővé teszik az elképzelhetetlent ;). Jó nézelődést!

drkuktart_bridgetandoliviascarf07.jpg

Well I was attracted to the monochrome colours and the tricky print. The owners of the brand received me in a really cosy and cute showroom, plus they were flexible in respect of the date of the meeting which is a really positive fact. As you can see on the pictures I grabbed the long leg puppy printed scarf however the kitten printed scarf is really cute as well. Thanks to the print, the colour and the size it fits to many piece of clothes and can be combined on several way. In order to share this visual experience with everybody, I've taken a couple of photos. Enjoy them!

drkuktart_bridgetandoliviascarf11.jpg

drkuktart_bridgetandoliviascarf01ii.jpg

drkuktart_bridgetandoliviascarf08.jpg

drkuktart_bridgetandoliviascarf09.jpg

drkuktart_bridgetandoliviascarf02.jpg

drkuktart_bridgetandoliviascarf06ii.jpg

A Bridget & Olivia honlapját itt, míg a közösségi oldalukat itt találod. 

Ha tetszett a bejegyzés, kövess Facebook-on ITT és Instagram-on ITT, vagy, ha úgy tetszik értesülj a friss bejegyzésekről a Bloglovin segítségével! És még egy kis infó: a Facebook-on a Tetszik mezőre téve a kurzort, jelöld be az "Értesítéseket kérek" mezőt, hogy valóban értesülj az izgalmas új bejegyzésekről! 

Szép napot! 

Check the website of Bridget & Olivia here, and the social media site here

If you like the post, follow me on Facebook HERE or Instagram HERE to be notified about every new post. Follow my blog with Bloglovin! And one more advise to really get notifications about new posts on Facebook: don't forget to mark 'Get Notifications' under the 'Liked' button of my Facebook site!

Have a nice day!

DRKUKTA

A Blogon vagy a hozzá kapcsolódó felületeleken megjelenő cikkek tulajdonosa és jogosultja a DRKUKTART bloggere. Ezen szellemi alkotások teljes vagy részbeni felhasználása különösen, de nem kizárólag üzletszerzési, marketing vagy más egyéb kereskedelmi célra a blogger előzetes írásbeli engedélye nélkül szigorúan tilos! 

All articles (partly and in full) belong to the intellectual property of the blogger of DRKUKTART. Using any part of the blog (including but not limited photos, articles in part or in full) for marketing or other commercial reason is strictly prohibited without the preliminary written permission of the blogger! 

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
JOGI NYILATKOZAT KAPCSOLAT Copyright © 2005-2023 Drkukta - Drkuktart. Minden jog fenntartva. Bármilyen célra történő felhasználása csak a szerző előzetes írásbeli hozzájárulásával engedélyezett.⎪All rights reserved. Do not use or reproduce without preliminary written permission.
süti beállítások módosítása