TAVASZ BUDAPESTEN (Lovely springtime in Budapest)

2015. április 14. 23:17 - drkuktart

drkuktart_spring_tavasz_budapest01.jpg

Annak örömére, hogy végre a melengető napsugarak hatására a természet is kezd magához térni, múlt héten bolyongtunk egy kicsit Budapesten.

Luckily the weather is getting warmer and warmer. In order to celebrate that the real spring weather has finally arrived to Budapest, we walked as much as possible last week.

drkuktart_spring_tavasz_budapest02.jpg

Tavaly pár héttel előbb érkezett a kellemes időjárás, így a város is hamarabb virágtengerré változott. Kihasználva a várva-várt tavaszi napsugarakat és előnyt kovácsolva abból, hogy hétvégén nem szabadultunk ki a városból, annyit sétáltunk amennyit lehetett. Ehhez Budapest is partner volt, hiszen végre nem a betontenger orcáját mutatta a hétvégére kihegyezett városlakóknak. Nemcsak mi sütkéreztünk a napon. Amerre a szem ellátott a frissen nyitott napfényben úszó teraszok pihenőkkel voltak tele, a Duna-korzó padsorai megteltek D-vitaminra éhes emberekkel, és annak ellenére, hogy - bár az utolsó, de mégis - "r" betűs hónapot írunk, a bátrak leheveredtek a közparkokba és élvezték a tavaszt. Még a macskák is lustán nyúltak el a bokrok, cserjék alján. Meg is fogadtam, hogy nem írok (sokkal) többet, jöjjenek hát a képek, élvezzétek ezt a csodás várost!

Last year spring arrived a couple of weeks earlier so tree blossom started earlier as well. This year spring arrived later but I'm happy as it's finally here. Taking advantage of the good weather and the fact we didn't plan to leave Budapest for the weekend we wanted to spend as much time as it's possible outside. Of course we weren't the only ones: terraces which were just opened and Danube promenade were full with people and the parks as well. Even the cats enjoyed the good weather. I guess I wrote enough, let's enjoy the pictures and if you're in Budapest, enjoy this beautiful city!drkuktart_spring_tavasz_budapest03.jpg

drkuktart_spring_tavasz_budapest04.jpg

drkuktart_spring_tavasz_budapest05.jpg

drkuktart_spring_tavasz_budapest06.jpg

drkuktart_spring_tavasz_budapest06a.jpg

drkuktart_spring_tavasz_budapest07.jpg

drkuktart_spring_tavasz_budapest08.jpg

drkuktart_spring_tavasz_budapest09.jpg

drkuktart_spring_tavasz_budapest10.jpg

drkuktart_spring_tavasz_budapest11.jpg

drkuktart_spring_tavasz_budapest12.jpg

drkuktart_spring_tavasz_budapest13.jpg

drkuktart_spring_tavasz_budapest14.jpg

drkuktart_spring_tavasz_budapest15.jpg

drkuktart_spring_tavasz_budapest15a.jpg

drkuktart_spring_tavasz_budapest16.jpg

drkuktart_spring_tavasz_budapest17.jpg

drkuktart_spring_tavasz_budapest18.jpg

drkuktart_spring_tavasz_budapest19.jpg

drkuktart_spring_tavasz_budapest20.jpg

drkuktart_spring_tavasz_budapest20a.jpg

drkuktart_spring_tavasz_budapest21.jpg

drkuktart_spring_tavasz_budapest22.jpg

drkuktart_spring_tavasz_budapest24.jpg

drkuktart_spring_tavasz_budapest24a.jpg

drkuktart_spring_tavasz_budapest25.jpg

drkuktart_spring_tavasz_budapest26.jpg

drkuktart_spring_tavasz_budapest26a.jpg

drkuktart_spring_tavasz_budapest27.jpg

drkuktart_spring_tavasz_budapest28.jpg

drkuktart_spring_tavasz_budapest29.jpg

drkuktart_spring_tavasz_budapest29a.jpg

drkuktart_spring_tavasz_budapest30.jpg

drkuktart_spring_tavasz_budapest32.jpg

drkuktart_spring_tavasz_budapest32a.jpg

drkuktart_spring_tavasz_budapest34.jpg

drkuktart_spring_tavasz_budapest34a.jpg

drkuktart_spring_tavasz_budapest36.jpg

drkuktart_spring_tavasz_budapest37.jpg

drkuktart_spring_tavasz_budapest38.jpg

drkuktart_spring_tavasz_budapest40.jpg

drkuktart_spring_tavasz_budapest41.jpg

drkuktart_spring_tavasz_budapest42.jpg

drkuktart_spring_tavasz_budapest43.jpg

drkuktart_spring_tavasz_budapest44.jpg

drkuktart_spring_tavasz_budapest45.jpg

drkuktart_spring_tavasz_budapest46.jpg

A képáradat után ne felejtkezzünk meg a DRKUKTART blogról sem. Ha tetszett a bejegyzés, kövess Facebook-on ITT és Instagram-on ITT, vagy, ha úgy tetszik értesülj a friss bejegyzésekről a Bloglovin segítségével! És még egy kis praktikus infó: a Facebook-on a Tetszik mezőre téve a kurzort, jelöld be az "Értesítéseket kérek" mezőt, hogy valóban értesülj az izgalmas új bejegyzésekről! 

Szép napot! 

If you like the post, follow me on Facebook HERE or Instagram HERE to be notified about every new post. Follow my blog with Bloglovin! And one more advise to really get notifications about new posts on Facebook: don't forget to mark 'Get Notifications' under the 'Liked' button of my Facebook site!

Have a nice day!

DRKUKTA

A Blogon vagy a hozzá kapcsolódó felületeleken megjelenő cikkek tulajdonosa és jogosultja a DRKUKTART bloggere. Ezen szellemi alkotások teljes vagy részbeni felhasználása különösen, de nem kizárólag üzletszerzési, marketing vagy más egyéb kereskedelmi célra a blogger előzetes írásbeli engedélye nélkül szigorúan tilos! 

All articles (partly and in full) belong to the intellectual property of the blogger of DRKUKTART. Using any part of the blog (including but not limited photos, articles in part or in full) for marketing or other commercial reason is strictly prohibited without the preliminary written permission of the blogger! 

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
JOGI NYILATKOZAT KAPCSOLAT Copyright © 2005-2020 Drkukta - Drkuktart. Minden jog fenntartva. Bármilyen célra történő felhasználása csak a szerző előzetes írásbeli hozzájárulása esetén engedélyezett.⎪All rights reserved. Do not use or reproduce without permission.
süti beállítások módosítása