TEÁZZUNK: LØV ORGANIC (One of the best tea shops in Berlin)

2015. július 29. 08:29 - drkuktart

drkuktart_loveorganicteaberlin01i.jpg

Figyelem együttes feltételek következnek: ha Berlinben jársz és szereted a finom teákat, ugyanakkor és nem mellesleg fontos a származásik helyük is, és hajlandó vagy egy picit jobban a zsebedbe nyúlni, ki ne hagyd a Løv Organic boltját!

A bolt Berlin egyik legszuperebb, és a szívemhez legközelebb álló negyedében bújik meg a Münzstraße mentén. A márkát még Rouen-ből ismerem (több képért és útleírásért kattints ide), ahol a KUSMI TEA Paris boltban kapott egy nagyobbacska szegletet. Szavam ne feledjem, de muszáj megemlítenem, hogy a KUSMI TEA Paris termékei is remekbeszabottak, anno abból is hoztam haza pár dobozzal ajándékba, nálam ugyanakkor a Løv Organic Roobios Amande teája landolt, így ez nőtt a kicsi szívemhez. Egyébként öt KUSMI TEA Paris bolt is található Berlinben. Egyikük nem máshol, mint a Lafayette-ben, míg egy másik a Budapester Straße árkádjai alatt bújik meg. Stílusos hely, nem vitás. Ide nyitvatartásti időn kívül érkeztünk, így ez alkalommal kimaradt a vizit. Na, de mielőtt túlságosan elkalandoznék, pár szó a Løv Organic-ról.drkuktart_loveorganicteaberlin02i.jpg

A løv szó a skandináv országokban levelet jelent. Mielőtt tévútra térnének a gondolatok, szólok, hogy nem a postai küldeményt. Løv Organic a honlapjukon található ismertető értelmében környezetbarát csomagolásban árulja organikus teáit, és egy rakat tanúsítvánnyal rendelkezik (ECOCERT, AB, USDA organic stb.), amelyek egy része a teák organikus eredetét, másik része pedig azt tanúsítja, hogy a teák kizárólag természetes ízesítést és legalább 95 %-ban organikus összetevőket tartalmaznak, amelyek kémiai kezeléstől mentesen kerültek előállításra. Elmondásuk szerint valamennyi összetevő organikus (maga a tea, gyümölcs darabok, virágok stb.) kivéve azokat a természetes ízesítőket, amelyek nem elérhetőek organikus formában. Őszinte beszámolónak tűnik. Nemcsak a teákra, de azok csomagolására is kiemelt figyelmet szentel a cég. A megjelenés skandináv minimalizmusra hajaz, a csomagoláson megjelenő madár szimbólum pedig a megvédendő természetre utal. Lehetőleg kerülik a műanyag használatát, és elsősorban a papírból, illetve acélból készült tasakokat, illetve dobozokat részesítik előnyben csomagoló anyagként. Befejezésül pedig íme pár kép a márka tematikájával - szerintem nagyon is - összhangban álló, meg amúgy is szemet gyönyörködtető boltról. Ez utóbbit nagyon örülök, hogy véletlenül felfedeztem, így nem kellett az online utánrendeléssel bíbelődnöm ;). 

drkuktart_loveorganicteaberlin03i.jpg

drkuktart_loveorganicteaberlin04i.jpg

drkuktart_loveorganicteaberlin05i.jpg

drkuktart_loveorganicteaberlin06i.jpg

drkuktart_loveorganicteaberlin07i.jpg

drkuktart_loveorganicteaberlin08i.jpg

drkuktart_loveorganicteaberlin09i.jpg

drkuktart_loveorganicteaberlin10i.jpg

drkuktart_loveorganicteaberlin11.jpg

drkuktart_loveorganicteaberlin12.jpg

A teák pedig nagyon-nagyon finomak. Komolyan. Ottjártamkor kicsit bevásároltam, ezért vagy csak amúgy, ki tudja, de kaptam két doboz hat-hat filert tartalmazó teát ajándékba, ami szép gesztus. A tesztelésük folyamatban, az első mennyei, fűszeres, aromás. Beszámoló hamarosan érkezik magukról a teákról is. Addig is….

…ha tetszett a bejegyzés, kövesd a blogot Facebook-on ITT és Instagram-on ITT, vagy, ha úgy tetszik értesülj a friss bejegyzésekről a Bloglovin segítségével! És még egy kis infó: a Facebook-on a Tetszik mezőre téve a kurzort, jelöld be az "Értesítéseket kérek" mezőt, hogy valóban értesülj az izgalmas új bejegyzésekről! 

Szép napot!

If you like the post, follow me on Facebook HERE or Instagram HERE to be notified about every new post. Follow my blog with Bloglovin! And one more advise to really get notifications about new posts on Facebook: don't forget to mark 'Get Notifications' under the 'Liked' button of my Facebook site!

Have a nice day!

DRKUKTA

A Blogon vagy a hozzá kapcsolódó felületeleken megjelenő cikkek tulajdonosa és jogosultja a DRKUKTART bloggere. Ezen szellemi alkotások teljes vagy részbeni felhasználása különösen, de nem kizárólag üzletszerzési, marketing vagy más egyéb kereskedelmi célra a blogger előzetes írásbeli engedélye nélkül szigorúan tilos! 

All articles (partly and in full) belong to the intellectual property of the blogger of DRKUKTART. Using any part of the blog (including but not limited photos, articles in part or in full) for marketing or other commercial reason is strictly prohibited without the preliminary written permission of the blogger! 

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
JOGI NYILATKOZAT KAPCSOLAT Copyright © 2005-2023 Drkukta - Drkuktart. Minden jog fenntartva. Bármilyen célra történő felhasználása csak a szerző előzetes írásbeli hozzájárulásával engedélyezett.⎪All rights reserved. Do not use or reproduce without preliminary written permission.
süti beállítások módosítása