SZERVUSZ JANUÁR! (Hi January!)

2015. január 04. 21:05 - drkuktart

2015drkuktartjanuar.jpg
A nagy ünneplés, és az Óév magunk mögött hagyása közepette eszem ágában sincs elfelejteni, hogy méltóképpen üdvözöljem a januárt. Igaz, csupán pár nappal később, de talán megbocsátható ez a csúszás a körülményekre tekintettel.

However everybody was busy by enjoying the holidays, having a party on New Year's Eve, I haven't forget to welcome the first month of the new year. Okay, I'm a bit late, but I hope you'll forget me as I had really busy and hard (party) days.

Új év, új hónap, új nap, új lehetőségek! Szervusz kedves január! Első napodról azt tartja a hagyomány, hogy olyan lesz az év, mint amilyen január elseje volt. Ezzel kapcsolatban csak reménykedni tudok, hogy a mondás megmondója nem az aznapos-másnapos életérzésre gondolt. Mindamellett szerencsésen túléltem a szilveszteri ereszd el a hajamat, a pezsgőmámor sem hagyott kellemetlen utóérzéseket, sokáig aludtam, tettem a családi békéért és jókat is ettem, hogy csak pár pozitív történést említsek az év első napjáról. Régóta ez volt az egyik legtökéletesebb január elsejém. Kíváncsi vagyok, mi jót tartogat ez az év, egy ilyen kezdést követően! Ha te is kíváncsi vagy, kövess Facebook-on ITT és Instagram-on ITT, vagy, ha úgy tetszik értesülj a friss bejegyzésekről a Bloglovin segítségével!

Szép napot!

New year, new month, now day, new chances. Hello January! Allegedly the year will be the same as your day was on 1st of January. From my point of view inter alia I survived our silly crazy good New Year's Eve without having hangover, was sleeping long and had a nice day with those who I love, nevertheless I had delicious dinner. This was one of my most perfect 1st of January for years. I'm really interested in what does this year bring for me after this nice beginning. If you are interested in how do I spend my days in 2015, don't hesitate to follow me on Facebook HERE or Instagram HERE. Follow my blog with Bloglovin!

Have a nice day!

DRKUKTA

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
JOGI NYILATKOZAT KAPCSOLAT Copyright © 2005-2023 Drkukta - Drkuktart. Minden jog fenntartva. Bármilyen célra történő felhasználása csak a szerző előzetes írásbeli hozzájárulásával engedélyezett.⎪All rights reserved. Do not use or reproduce without preliminary written permission.
süti beállítások módosítása