HÉTVÉGI INSPIRÁCIÓ #43 < Weekend inspiration #43 >

2018. január 26. 08:05 - drkuktart

drkuktart_hetvegiinspiracio_nagykopasz_csergeyanpalkilato01.jpg

Félreértés ne essék, nem azért említem megint az időjárást, mert nincs más témám. Témám rengeteg van, időm, összeszedni a gondolataimat, kiválasztani a képeket egy leheletnyivel kevesebb. Ugyanakkor nyakunkon az a két nap, ami sokunknak a munkahelytől való távolmaradással egyenlő. Ebből az alkalomból, na meg azért, mert van még a tarsolyomban havas képköteg, körbenéztem időjárás fronton. Hétvégi töltekező következik. 

Webkamerák által tanúsítottan kijelenthetem, hogy hegyeinkben hó van, így semmi nem tarthat vissza attól, hogy egy jó kis téli kirándulásról, sétáról álmodozunk vagy - kinek-kinek vérmérséklete szerint - bele is vágjunk. 

drkuktart_hetvegiinspiracio_nagykopasz_csergezanpalkilato02.jpg

A soron következő képek Nagykovácsi-Csergezán Pál-kilátó (Nagy-Kopasz) útvonalon készültek pár héttel ezelőtt. Ezen a környéken a webkamerák szerint jelenleg csak nyomokban van hó, de bármely cáfolatot szívesen veszek. A hó hiánya azonban senkit se tartson vissza, ugyanis a Nagy-Kopasz télen-nyáron üdítő sétára hív, ezt garantálom. Aki pedig inkább havas tájra vágyik, látogasson el a Mátrába, a Bükkbe vagy a Visegrádi-hegységbe, Dobogókőre. Lényeg, a lényeg, aki teheti mozduljon ki és feldekezzen bele az évszaktól függetlenül csodálatos természetbe.drkuktart_hetvegiinspiracio_nagykopasz_csergezanpalkilato03.jpg

drkuktart_hetvegiinspiracio_nagykopasz_csergezanpalkilato04.jpg

drkuktart_hetvegiinspiracio_nagykopasz_csergezanpalkilato05.jpg

drkuktart_hetvegiinspiracio_nagykopasz_csergezanpalkilato06.jpg

drkuktart_hetvegiinspiracio_nagykopasz_csergezanpalkilato07.jpg

drkuktart_hetvegiinspiracio_nagykopasz_csergezanpalkilato08.jpg

drkuktart_hetvegiinspiracio_nagykopasz_csergezanpalkilato09.jpg

drkuktart_hetvegiinspiracio_nagykopasz_csergezanpalkilato10.jpg

drkuktart_hetvegiinspiracio_nagykopasz_csergezanpalkilato11.jpg

drkuktart_hetvegiinspiracio_nagykopasz_csergezanpalkilato12.jpg

Lassíts, élvezd az életet, a természetet, a nyilvánvaló, de valójában pótolhatatlan embereket, dolgokat magad körül. Nem mellesleg kövesd a DRKUKTART oldalát a Facebook, az Instagram vagy a Bloglovin segítségével!

Pihentető hétvégét kívánok!

Slow down, enjoy your life, love your people and realize simple things. Nevertheless follow DRKUKTART on Facebook or InstagramFollow my blog with Bloglovin!

Have a relaxing weekend!

DRKUKTA

Kérlek, hogy tartsd tiszteletben szerzői jogaimat. A Blogon vagy a hozzá kapcsolódó felületeleken megjelenő cikkek tulajdonosa és jogosultja a DRKUKTART bloggere. Ezen szellemi alkotások teljes vagy részbeni felhasználása különösen, de nem kizárólag üzletszerzési, marketing vagy más egyéb kereskedelmi célra a blogger előzetes írásbeli engedélye nélkül szigorúan tilos! 

Please, respect my copyrights. All articles (partly and in full) belong to the intellectual property of the blogger of DRKUKTART. Using any part of the blog (including but not limited photos, articles in part or in full) for any purpose especially for marketing or other commercial reason is strictly prohibited without the preliminary written permission of the blogger! 

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
JOGI NYILATKOZAT KAPCSOLAT Copyright © 2005-2023 Drkukta - Drkuktart. Minden jog fenntartva. Bármilyen célra történő felhasználása csak a szerző előzetes írásbeli hozzájárulásával engedélyezett.⎪All rights reserved. Do not use or reproduce without preliminary written permission.
süti beállítások módosítása