BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK! (Merry Christmas dear All!)

2017. december 24. 00:43 - drkuktart

2017drkuktartboldogkaracsonyt.jpg

Minden időnket ez kéne, hogy vezéreljen, de ha máskor nem megy, legalább most éljük meg a pillanatot azokkal, akikkel éppen egyidejűleg, egy helyen vagyunk, a mobilt, tabletet és minden egyéb hasonló kütyüt pedig tegyük el valami olyan furfangos helyre, ami magunknak is nehezen jutna az eszünkbe. Engedjük, hogy megéljük a jelent, mert csak erre fogunk emlékezni. Békés, lassú, egymásnak figyelmet szentelő, elmélyülős, beszélgetős, olvasgatós, társasozós, meghitt karácsonyi ünnepeket kívánok! 

 

DRKUKTA

Kérlek, hogy tartsd tiszteletben szerzői jogaimat. A Blogon vagy a hozzá kapcsolódó felületeleken megjelenő cikkek tulajdonosa és jogosultja a DRKUKTART bloggere. Ezen szellemi alkotások teljes vagy részbeni felhasználása különösen, de nem kizárólag üzletszerzési, marketing vagy más egyéb kereskedelmi célra a blogger előzetes írásbeli engedélye nélkül szigorúan tilos! 

Please, respect my copyrights. All articles (partly and in full) belong to the intellectual property of the blogger of DRKUKTART. Using any part of the blog (including but not limited photos, articles in part or in full) for any purpose especially for marketing or other commercial reason is strictly prohibited without the preliminary written permission of the blogger! 

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
JOGI NYILATKOZAT KAPCSOLAT Copyright © 2005-2020 Drkukta - Drkuktart. Minden jog fenntartva. Bármilyen célra történő felhasználása csak a szerző előzetes írásbeli hozzájárulása esetén engedélyezett.⎪All rights reserved. Do not use or reproduce without permission.
süti beállítások módosítása