CSINÁLD MAGAD: VISSZA A KILENCVENES ÉVEKBE (Gift wrapping ideas)

2016. december 20. 19:04 - drkuktart

drkuktart_karacsonyicsomagolasnatur01.jpg

Bár eddig az újrahasznosított papír vitt nálam mindent, a nyolcvanas-kilencvenes évekre emlékeztető csomagolópapírnak nem tudtam ellenállni.  

Mint mindig most sem volt semmilyen előzetes koncepcióm, így a jó előre beszerzett két tekercs nosztalgikus csomagolópapír mellé vettem még egy újrahasznosított papírból készült csomagolópapírt, volt otthon spárga, születésnapi csokorból egy kis zöld, na és az adventi koszorúhoz készített, de fel nem használt több, mint egy tucat só-liszt gyurma dísz. Íme a végeredmény.
drkuktart_karacsonyicsomagolasnatur02.jpg

drkuktart_karacsonyicsomagolasnatur03.jpg

drkuktart_karacsonyicsomagolasnatur04.jpg

drkuktart_karacsonyicsomagolasnatur05.jpg

drkuktart_karacsonyicsomagolasnatur06.jpg

drkuktart_karacsonyicsomagolasnatur07.jpg

drkuktart_karacsonyicsomagolasnatur08.jpg

drkuktart_karacsonyicsomagolasnatur09.jpg

drkuktart_karacsonyicsomagolasnatur10.jpg

Ha tetszett a bejegyzés, kövesd a blogot Facebook-on itt és Instagram-on itt vagy a Bloglovin segítségével!

Szép napot!

If you like the post, follow me on Facebook here or Instagram here to be notified about every new post. Follow my blog with Bloglovin!

Have a nice day!

DRKUKTA

Kérlek, hogy tartsd tiszteletben szerzői jogaimat. A Blogon vagy a hozzá kapcsolódó felületeleken megjelenő cikkek tulajdonosa és jogosultja a DRKUKTART bloggere. Ezen szellemi alkotások teljes vagy részbeni felhasználása különösen, de nem kizárólag üzletszerzési, marketing vagy más egyéb kereskedelmi célra a blogger előzetes írásbeli engedélye nélkül szigorúan tilos! 

Please, respect my copyrights. All articles (partly and in full) belong to the intellectual property of the blogger of DRKUKTART. Using any part of the blog (including but not limited photos, articles in part or in full) for any purpose especially for marketing or other commercial reason is strictly prohibited without the preliminary written permission of the blogger! 

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
JOGI NYILATKOZAT KAPCSOLAT Copyright © 2005-2020 Drkukta - Drkuktart. Minden jog fenntartva. Bármilyen célra történő felhasználása csak a szerző előzetes írásbeli hozzájárulása esetén engedélyezett.⎪All rights reserved. Do not use or reproduce without permission.
süti beállítások módosítása