HÉTVÉGI INSPIRÁCIÓ #37 < Weekend inspiration #37 >

2016. október 28. 07:26 - drkuktart

drkuktartweekendinspiration003701dobogoko.jpg

Hétvégi töltekező. (For English read more.)

Weekend moments which help you to enjoy the present, become and stay relaxed during the week.

drkuktartweekendinspiration003702dobogoko.jpg

Múlt hétvégén Dobogókőn jártunk, tavasz óta először. Üdítő volt kicsit kiszakadni a városból, még akkor is, ha a város mintegy fél órányi vezetésre van csupán. Jó volt kicsit fagyoskodni, érezni, ahogy az orrom szinte jegesre hűl, várni, ahogy a fák között utat törő napsugarak felmelegítik a testemet, elveszni a Duna előkúszó sávjának látványában. Májusban csupán a Thirring körutat vettük be, most ősszel azonban egy közepes kvalitású, de legalább meleg bográcsos leves betermelése után elég erőt éreztünk magunkban, hogy növeljük a tétet és az előző nap eső áztatta utakon megközelítsük a Rám-szakadékot. Annak is csupán az egyik felső bejáratát a sárga sávval jelölt turistaúton. Ugyanakkor be kell vallanom, hogy ezt az alig 3,1 kilométerre lévő célt nem értük el, mintegy tíz perc választott el minket a saját magunk előtti megdicsőüléstől. De őszintén szólva ennyi pont elég volt a túrabakancs hiányában - tisztelet a kivételnek - szinte papírvékonyságú utcai cipőben dagonyázó, inkább gyorsan mint lassan túlontúl áthűlő lábfejeknek és a lenge ruhákba burkolt testeknek. Ha eltekintünk attól a gyarló ténytől, hogy alkalmatlan ruhában bizony fázunk és inkább a hegytető felé vennénk az irányt apró izommunkát és gyors felmelegedést lebegtető kaptató reményében, akkor meg kell adni, hogy a természet csodálatos volt. Mindig az. De szívemnek ilyenkor különösen kedves a fák aktuális ruhája, a lassan színesbe hajló levelek, majd a kopaszodó lombkoronákból előmeredő ágak keszekusza látványa. Valószínűleg ezen a hétvégén még színesebb lesz a látvány, előre sajnálom, hogy most nem visz erre az utam, akit pedig erre vagy bármilyen erdőbe visznek a lábai az előttünk álló négy nap alatt, azzal tudatom, hogy bizony irigykedem.  drkuktartweekendinspiration003703dobogoko.jpg

drkuktartweekendinspiration003704dobogoko.jpg

drkuktartweekendinspiration003708dobogoko.jpg

drkuktartweekendinspiration003709dobogoko.jpg

drkuktartweekendinspiration003710dobogoko.jpg

drkuktartweekendinspiration003711dobogoko.jpg

drkuktartweekendinspiration003712dobogoko.jpg

drkuktartweekendinspiration003713dobogoko.jpg

drkuktartweekendinspiration003714dobogoko.jpg

drkuktartweekendinspiration003725dobogoko.jpg

drkuktartweekendinspiration003727dobogoko.jpg

drkuktartweekendinspiration003719dobogoko.jpg

drkuktartweekendinspiration003720dobogoko.jpg

drkuktartweekendinspiration003726dobogoko.jpg

drkuktartweekendinspiration003721dobogoko.jpg

drkuktartweekendinspiration003722dobogoko.jpg

drkuktartweekendinspiration003723dobogoko.jpg

drkuktartweekendinspiration003724dobogoko.jpg

Lassíts, élvezd az életet, a természetet, az egyszerűnek tűnő dolgokat. Kövesd a DRKUKTART oldalát a Facebook, az Instagram vagy a Bloglovin segítségével!

Pihentető hosszú hétvégét kívánok!

Slow down, enjoy your life and simple things. Follow DRKUKTART on Facebook or InstagramFollow my blog with Bloglovin!

Have a relaxing long weekend!

DRKUKTA

Kérlek, hogy tartsd tiszteletben szerzői jogaimat. A Blogon vagy a hozzá kapcsolódó felületeleken megjelenő cikkek tulajdonosa és jogosultja a DRKUKTART bloggere. Ezen szellemi alkotások teljes vagy részbeni felhasználása különösen, de nem kizárólag üzletszerzési, marketing vagy más egyéb kereskedelmi célra a blogger előzetes írásbeli engedélye nélkül szigorúan tilos! 

Please, respect my copyrights. All articles (partly and in full) belong to the intellectual property of the blogger of DRKUKTART. Using any part of the blog (including but not limited photos, articles in part or in full) for any purpose especially for marketing or other commercial reason is strictly prohibited without the preliminary written permission of the blogger! 

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
JOGI NYILATKOZAT KAPCSOLAT Copyright © 2005-2023 Drkukta - Drkuktart. Minden jog fenntartva. Bármilyen célra történő felhasználása csak a szerző előzetes írásbeli hozzájárulásával engedélyezett.⎪All rights reserved. Do not use or reproduce without preliminary written permission.
süti beállítások módosítása