CSODASZÉP PÁRNÁK A LAMOPPE-TŐL (Wonderful pillowcases by the Hungarian Lamoppe)

2016. január 06. 08:28 - drkuktart

drkuktart_lamoppeautumn201501.jpg

A közelmúltban hatalmas megtiszteltetés ért, hiszen felkérést kaptam a LAMOPPE párnák kreatív fotózására. 

A LAMOPPE párnákat biztos vagyok benne, hogy szinte mindenki ismeri. Ha mégsem, megtiszteltetésnek veszem, hogy én tudósíthatok először róluk. A LAMOPPE tehetséges tulajdonosát, Mózes Laurát még a GOUBÁ-ról ismerem. Már ott a bazárban bolyongva feltűntek és megállásra késztettek azok a csodaszép lakástextilek, amikkel az aprócska stand és a vele szemben kiállított éltes korú bőrönd ki volt bélelve. Ez immár másfél éve történt és Laura - aki egyébként többek között szintén Budapest és a kávézás szerelmese - azóta is csak ontja magából a szebbnél-szebb, hihetetlenül változatos mintájú, csodaszép színekben pompázó vagy éppen a monokrómitásnak behódoló egyfelől geometrikus avagy másfelől ad hocnak tűnő printekkel vagy sajátkezűleg előállított szitanyomatokkal dekorált, a szerintem gyűrhetetlen (tapasztalat 1), de pihe-puha (tapaszalat 2) párnahuzatokat és más lakástextileket.

Meg merem kockáztatni, hogy mindenki talál a LAMOPPE folyamatosan bővülő kínálatában olyan darabot, ami csak arra vár, hogy teljessé tegye a régóta magányosan süppedő kanapé képét, kibélelje az irigylésreméltóan kiurgó, kuckónak teremtett ablakfülkét, puhítsa a zsámolyt, kijelölje az ágyvég helyét, fészkesítsen a padlón, az imádott Duna-parti piknik esetén még kényelmesebbé, szundításra csábítóbbá tegye a pokrócot, meglágyítsa a hátközépbe vágó kemény széktámlát, melegítse a rideg műanyagot, zsámolyosítsa a sámlit, akármiből valamit varázsoljon. Szóval sorolhatnám, hogy mennyi helyen tudon elképzelni a LAMOPPE csodaszép párnáit, az eljövendő időkben pedig méginkább végeláthatatlan lesz ez a lista, mert úgy tűnik Laura mindenből inspirálódik és fantáziája szerencsére kifogyhatatlan. Most pedig jöjjön pár hangulati elem közös ügyködésünk eredményéről, amelyek szívből remélem, hogy elnyerik tetszéseteket (és igen, a legutolsó képen szerepel az az ajándékba kapott szarvasos párnám, amivel minden kezdődött és amiért csendes "harcot vívtam" magamban a WAMP-on - a sztori itt olvasható -, és ami azóta is a mára már szinte teljesen monokrómba hajló ágyunk egyik legkedvesebb színfoltja).

És-és-és most már végre tényleg befejezem az áradozást, jelentem a képeké a szó. drkuktart_lamoppeautumn201502.jpg

drkuktart_lamoppeautumn201503.jpg

drkuktart_lamoppeautumn201504.jpg

drkuktart_lamoppeautumn201505.jpg

drkuktart_lamoppeautumn201506.jpg

drkuktart_lamoppeautumn201507.jpg

drkuktart_lamoppeautumn201508.jpg

drkuktart_lamoppeautumn201509.jpg

drkuktart_lamoppeautumn201510.jpg

drkuktart_lamoppeautumn201511.jpg

drkuktart_lamoppeautumn201512.jpg

drkuktart_lamoppeautumn201513.jpg

drkuktart_lamoppeautumn201514.jpg

drkuktart_lamoppeautumn201515.jpg

drkuktart_lamoppeautumn201516i.jpg

A LAMOPPE honlapját itt, közösségi oldalát itt találod.

Köszönet a helyszínért a mindenkit nagyszerű kávéval és finom csemegékkel váró This is Melbourne Too kávézónak (róluk itt írtam, honlapjukat pedig itt találod; kapcsolódó képek: 1., 9., 10., 14.), a csupa egészséges finomsággal kényeztető Naspolya Nassoldának (a mindig szívesen ropogtatott mennyei finomságokból itt láthatsz pár saját képet, a közösségi oldalukat pedig itt találod; kapcsolódó képek: 5., 8., 15.) és többek között a természet lágy ölének is, na meg a családomnak.

Ha tetszett a bejegyzés, kövesd a blogot Facebook-on ITT és Instagram-on ITT, vagy, ha úgy tetszik értesülj a friss bejegyzésekről a Bloglovin segítségével! És még egy kis infó: a Facebook-on a Tetszik mezőre téve a kurzort, jelöld be az "Értesítéseket kérek" mezőt, hogy valóban értesülj az izgalmas új bejegyzésekről! 

Szép napot!

If you like the post, follow me on Facebook HERE or Instagram HERE to be notified about every new post. Follow my blog with Bloglovin! And one more advise to really get notifications about new posts on Facebook: don't forget to mark 'Get Notifications' under the 'Liked' button of my Facebook site!

Have a nice day!

DRKUKTA

A Blogon vagy a hozzá kapcsolódó felületeleken megjelenő cikkek tulajdonosa és jogosultja a DRKUKTART bloggere. Ezen szellemi alkotások teljes vagy részbeni felhasználása különösen, de nem kizárólag üzletszerzési, marketing vagy más egyéb kereskedelmi célra a blogger előzetes írásbeli engedélye nélkül szigorúan tilos! 

All articles (partly and in full) belong to the intellectual property of the blogger of DRKUKTART. Using any part of the blog (including but not limited photos, articles in part or in full) for marketing or other commercial reason is strictly prohibited without the preliminary written permission of the blogger! 

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
JOGI NYILATKOZAT KAPCSOLAT Copyright © 2005-2023 Drkukta - Drkuktart. Minden jog fenntartva. Bármilyen célra történő felhasználása csak a szerző előzetes írásbeli hozzájárulásával engedélyezett.⎪All rights reserved. Do not use or reproduce without preliminary written permission.
süti beállítások módosítása