SZERVUSZ NOVEMBER! (Hello November!)

2015. november 01. 09:28 - drkuktart

2015drkuktarthellonovember.jpg

Szervusz kedves november!

Különösebb tervek nélkül vágok neki kivételesen a novembernek. Lesznek események, amelyeket meglátogatok, de a nappalok rövidülésével szívesebben csendesedek el az esti sötétségben én is. Legalábbis most így képzelem el: lelki szemeim előtt már látom, ahogy gőzölgő teát kortyolgatok egy lebilincselő regény társaságában a lobogó tüzű kandallóm előtt. Persze a képlet egy helyütt biztosan hibádzik, hiszen a kandallómnak még a helyét sem jelöltem ki, és egyhamar nem is fogom a jelenlegi fészekben, így nehezen tudnék bárhol is tüzet gyújtani, hacsak nem a szoba közepén, de az nem az én műfajom. A képzelgés helyett maradjunk inkább annyiban, hogy ma elhunyt szeretteimért biztosan gyertyát gyújtok, de nem leszek rest máskor is gyertyával bevilágítani estéimet és letelepedni annak a bizonyos jó könyvnek a társaságában egy pokróc alá a kanapéra, egyébként pedig kíváncsian várom, hogy mit tartogat számomra az idei november. Élvezzük az életet!

Ha tetszett a bejegyzés, kövesd a blogot Facebook-on ITT és Instagram-on ITT, vagy, ha úgy tetszik értesülj a friss bejegyzésekről a Bloglovin segítségével! És még egy kis infó: a Facebook-on a Tetszik mezőre téve a kurzort, jelöld be az "Értesítéseket kérek" mezőt, hogy valóban értesülj az izgalmas új bejegyzésekről! 

Szép napot!

If you like the post, follow me on Facebook HERE or Instagram HERE to be notified about every new post. Follow my blog with Bloglovin! And one more advise to really get notifications about new posts on Facebook: don't forget to mark 'Get Notifications' under the 'Liked' button of my Facebook site!

Have a nice day!

DRKUKTA

A Blogon vagy a hozzá kapcsolódó felületeleken megjelenő cikkek tulajdonosa és jogosultja a DRKUKTART bloggere. Ezen szellemi alkotások teljes vagy részbeni felhasználása különösen, de nem kizárólag üzletszerzési, marketing vagy más egyéb kereskedelmi célra a blogger előzetes írásbeli engedélye nélkül szigorúan tilos! 

All articles (partly and in full) belong to the intellectual property of the blogger of DRKUKTART. Using any part of the blog (including but not limited photos, articles in part or in full) for marketing or other commercial reason is strictly prohibited without the preliminary written permission of the blogger! 

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
JOGI NYILATKOZAT KAPCSOLAT Copyright © 2005-2020 Drkukta - Drkuktart. Minden jog fenntartva. Bármilyen célra történő felhasználása csak a szerző előzetes írásbeli hozzájárulása esetén engedélyezett.⎪All rights reserved. Do not use or reproduce without permission.
süti beállítások módosítása