Ideje ellátogatni a megújult Kossuth térre.. (BUDAPEST)

2014. április 02. 00:50 - drkuktart

It is time to visit Kossuth tér renovated just right now..

dunakettodrkuktart_1396392139.jpg_1280x694

For English scroll down

A kép még tavaly készült, amikor is végeláthatatlannak tűnt a Kossuth téri építkezés befejezése. Pont abban az időszakban, a legmelegebb nyári délutánok egyikén, amikor igencsak pironkodva kalauzoltuk el a városba látogató turistákat a poros, zajos, abszolúte nem attraktív "háborús zóna" határán, ahol országgyűlésünk háza magasodik, de még a villamos sem járt. Ami a pláne az egészben, hogy az eltelt időben végre átadták a teret, rengeteg szép fotót láttam róla, de még mindig nem jutottam el odáig, hogy személyesen is befogadjam ezt a vizuális élményt, bár kétszer is neki indultam kamerával felszerelkezve. Így kénytelen vagyok közzétenni ezt a képet, hogy nap mint nap emlékeztessen arra, hogy erre a "rendkívül" messzi pontra nagyon hamar el kell jutnom a közeljövőben. 

Drkukta

This picture has been taken last year when almost nobody expect the reconstruction of Kossuth tér (Kossuth square) will be finalized ever. Kossuth tér was familiar to a war are and it was quite uncomfortable to guide tourist in front of it and to say well this is the House of Parliament where even the tram does not stop. For good news Kossuth tér has been handed over finally and now I did not have the chance to visit it however I left twice with this purpose and camera in my hand. That is the reason why I wanted to post this picture… to remind me I have to visit the old-new square in the near future.

Drkukta

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
JOGI NYILATKOZAT KAPCSOLAT Copyright © 2005-2023 Drkukta - Drkuktart. Minden jog fenntartva. Bármilyen célra történő felhasználása csak a szerző előzetes írásbeli hozzájárulásával engedélyezett.⎪All rights reserved. Do not use or reproduce without preliminary written permission.
süti beállítások módosítása