Hogyan is kezdjem avagy how to start..

2014. január 02. 22:20 - drkuktart

drkuktartromeheart_1396423459.jpg_1280x848

Végre valahára eljutottam odáig, hogy saját blogot indítsak. Annak ellenére, hogy meglehetősen jellemző rám a gondolataimnak végeláthatatlan, -hallhatatlan, -nézhetetlen egymásba karoló körmondatokba foglalása, mégis meglehetősen hosszú el-elhaló, de újra feltámadó elmélkedés (értsd: kemény munka) eredménye, hogy ezt végre valahára itt is leírom.

A lényeg, hogy képtelen vagyok abbahagyni az engem körülvevő hatalmas világ apró képkivágásokra szabdalását, különösen, ha kamera, vagy bármi olyan eszköz kerül a kezembe, amely egyidejűleg rendelkezik objektívvel és memóriakártyával. Aki ismer engem, az ismeri ezt a nem annyira szociális tulajdonságomat is. És megjegyzi, igencsak hosszú időre. Sőt nem rest eme jellemvonásomat felemlegetni sem, amit aztán persze én tiltakozva hallgatni kényszerülök. Ugyanennyi ideig.

Így az igencsak hosszú időszakot felölelő eszmefutattás során végre kitaláltam mit is szeretnék. Mint tudjuk a mosolyhoz, pillanatokig tartó utazáshoz, felfrissüléshez, jó emlékekhez néha elegendő, ha engedjük, hogy más mutassa meg nekünk, mégis mi is van körülöttünk (legyen szó a világ bármely pontjáról). Szóban, képekben. Ez a gondolat nyilvánvalóan nem a világ leghatalmasabb bölcsessége, de működik. Miután viszont nemcsak a szószaporítás a célom, el is kezdem. Képekkel, benyomásokkal, gondolatokkal vagy anélkül.

Vizuális impressziókban gazdag napokat kívánok!

DrkuktA

Briefly in English:

Finally I found it out what is my idea to make my own blog. However I like writing, talking, taking pictures and sometimes just cannot stop writing, talking and taking, photos writing or start writing about this whole addiction is just hard for me.

The point is I just cannot stop taking photos if I have a camera in my hand or anything else having both of lense and memorycard. Who knows me knows it. Believe me. Very well. And almost never forgets it. 

As we know sometimes a photo which reminds me on our own memories or shows the world from different or new point of view is enough to make us smile or bring us further for a moment. Maybe it is not the deepest wisdom all over the world but sometimes really works. So let's get it started. With or without pictures, impressions, thoughts.

Have a nice day, rich in visual impressions,

DrkuktA

Nincsenek hozzászólások.
JOGI NYILATKOZAT KAPCSOLAT Copyright © 2005-2020 Drkukta - Drkuktart. Minden jog fenntartva. Bármilyen célra történő felhasználása csak a szerző előzetes írásbeli hozzájárulása esetén engedélyezett.⎪All rights reserved. Do not use or reproduce without permission.
süti beállítások módosítása