CSINÁLD MAGAD: ÉVES ADVENTI KOSZORÚ PROJEKT (Pinecone advent wreath)

2019. november 30. 12:19 - drkuktart

drkuktart_adventikoszoru2019_1.JPG

Eljött az a pillanat, aminek bekövetkeztét szinte teljes bizonyossággal sejtettem tavaly, mikor ragasztópisztollyal nekiestem az évek óta meglévő  koszorúalapnak. Az a pillanat, melyben ismét pénzt adtam ki egy koszorúalapért, hiszen már egy éve ilyenkor tudtam a korábbi alap tobozokkal való egyesülését nem lesz szívem megszüntetni.

Ugyanez történt gyertyafronton is, ami igencsak legális módja a pilácsok beszerzésének. Jövőre ilyenkor természetesen a régóta gyűjtögetett viaszból öntött gyertyák díszítik majd a koszorút, de addig is érjük be ezekkel a letisztultságukkal csábító újonnan beszerzett fehér szépségekkel, amelyek természetesen több éves gyertyaszögeken ülnek.  drkuktart_adventikoszoru2019_2.JPG

Az éves koszorúkészítési projektekre visszatekintve nem meglepő, hogy idén is képtelen voltam megtagadni maguktól a lakásban spontán képződő, átlényegülésre váró tárgyak dekorelemként való hasznosulását. Így mielőtt teljes átalakuláson menne át a szelektív gyűjtőbe helyezés után, még adtam tündöklési lehetőséget 'kell valami régi' jegyében egy kiégett izzónak is. Ki mondaná meg elsőre, hogy ez a szappanbuborékszerű csoda nem egy karácsonyi üveggömb?drkuktart_adventikoszoru2019_3.jpg

A koszorút egyébként természet adta borostyánlevél és bogyója, csipkebogyó, a tavaly csupán függőknek helyet adó, idén elemeire szedett, tobozokkal pettyezett fenyőág, egy egyensúlyozásra rendkívül alkalmas vadgesztenye, elfekvőből felálló rénszarvas sziluett, kerámia fagyöngylevélkék és hasonló régi-új, de domináns részben természetes elemek alkotják.drkuktart_adventikoszoru2019_4.JPG

Vízkeresztkor pedig az újrahasznosítható darabok mint például a maradék gyertya bekerülnek a megfelelő tégelybe, a veszélyes hulladék mint az izzó a gyűjtőbe, az újrafelhasználható elemek pedig dobozokba kerülnek majd és várják, hogy az elkövetkező esztendőben ismét rájuk kerüljön a sor. 

drkuktart_adventikoszoru2019_5.JPG

Legyen mindenkinek örömteli a várakozási időszak. Szép adventet kívánok!

Ha tetszett a bejegyzés, kövesd a blogot Facebook-on itt és Instagram-on itt vagy a Bloglovin segítségével!

If you like the post, follow me on Facebook here or Instagram here to be notified about every new post. Follow my blog with Bloglovin!

Have a cosy advent!

DRKUKTA

Kérlek, hogy tartsd tiszteletben szerzői jogaimat. A Blogon vagy a hozzá kapcsolódó felületeleken megjelenő cikkek tulajdonosa és jogosultja a DRKUKTART bloggere. Ezen szellemi alkotások teljes vagy részbeni felhasználása különösen, de nem kizárólag üzletszerzési, marketing vagy más egyéb kereskedelmi célra a blogger előzetes írásbeli engedélye nélkül szigorúan tilos! 

Please, respect my copyrights. All articles (partly and in full) belong to the intellectual property of the blogger of DRKUKTART. Using any part of the blog (including but not limited photos, articles in part or in full) for any purpose especially for marketing or other commercial reason is strictly prohibited without the preliminary written permission of the blogger! 

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
JOGI NYILATKOZAT KAPCSOLAT Copyright © 2005-2023 Drkukta - Drkuktart. Minden jog fenntartva. Bármilyen célra történő felhasználása csak a szerző előzetes írásbeli hozzájárulásával engedélyezett.⎪All rights reserved. Do not use or reproduce without preliminary written permission.
süti beállítások módosítása