PLUSZ EGY TÁSKA (My new bag by Department Twórczosci)

2016. május 30. 08:29 - drkuktart

drkuktart_departmenttwo_rczosci2016springbag01.jpg

Az ember lányának néha törődnie kell olyan földi hívságokkal, mint a táskák kérdésköre. Tennie kell ezt maga és a férfiember legnagyobb megelégedésére, hiszen azzal mindenki csak nyer, ha a férfiember tárcája és egyéb cipelendő kellékei egy kellemes, az ember lánya által is szívesen viselendő táskában húzzák a vállat. 

drkuktart_departmenttwo_rczosci2016springbag02.jpg

A fenti nézetet természetesen vallom, illetve abban is hiszek, hogy fontos a minőség is, hiszen e téren kevés pocsékabb érzés van mint az, ha a nagy gonddal kiválasztott táska pár hónap elteltével szétesik, elszakad, leesik róla egy és más, felfeslik vagy ehhez hasonló balesetek áldozatává válik. Miután ez gyakrabban történt meg velem a műbőr táskák esetében, így igyekszem visszanyúlni a természetes anyagokhoz, textilekhez, valamint a bőrhöz. Tapasztalatom szerint ezek tartósabbak, és az ár-érték arány is sokkal kedvezőbb. Plusz pont, ha az adott táskát itt Európában, európai anyagokból készítették, annak megvásárlásával egy itteni, hozzám hasonló embert támogatok. Általában ezek a jellemzők kisebb szériás termékek sajátjai, amelyek nem feltétlenül drágábbak mint egy műbőr fast fashion tucattermék. Ezen egyedibb táskáknál kisebb az az esély is, hogy testvérei szembe jönnek velem. A bejegyzés tárgyát képező táska minden, a fentiekben leírt pozitív tulajdonsággal bír, plusz, nemcsak, hogy nem találkoztam itthon még vele, de rohantak is utánam az utcán azért, hogy megkérdezzék, hol vettem. Kell-e ennél nagyobb öröm táskafronton egy nőnek?

drkuktart_departmenttwo_rczosci2016springbag05.jpg

Márciusban akadtam rá a már korábban bemutatott prágai Bohemia Design Market keretein belül. Kemény két napos szemezéssel kezdődött kapcsolatunk, ahol végül is én voltam az, aki beadta a derekát. A tavasz első hónapjában már nagyon éreztem a kikeletet, így egyértelműen szükségem volt arra, hogy egy friss kombinációval bővítsem a szerény táskagyűjteményemet. drkuktart_departmenttwo_rczosci2016springbag06.gif

drkuktart_departmenttwo_rczosci2016springbag07.jpg

A Department Twórczosci fenti táskája lengyel alapanyagokból készült (nemez, marhabőr, lenvászon, nikkelezett szerelvények). A táskákat a márka mögött álló egyébként rendkívül törékenynek tűnő alkotónő saját maga készíti. A színkombináción és a felhasznált anyagokon túl különösen megtetszett, hogy a méret - attól függően mennyire tömöm ki - változtatható, így a végeredmény a cipekedés mértékétől függően két különböző karakterű táska lesz. Ha felkeltette az érdeklődésed ez a szépség, lesd meg a további termékeket is. Honlapjukat itt, míg közösségi oldalukat itt találod, ha nem beszélsz lengyelül, a Google translate ismét bizonyíthatja, mennyire jó barátod.

drkuktart_departmenttwo_rczosci2016springbag08.jpg

Ha tetszett a bejegyzés, kövesd a blogot Facebook-on itt és Instagram-on itt vagy a Bloglovin segítségével!

Szép napot!

If you like the post, follow me on Facebook here or Instagram here to be notified about every new post. Follow my blog with Bloglovin!

Have a nice day!

DRKUKTA

Kérlek, hogy tartsd tiszteletben szerzői jogaimat. A Blogon vagy a hozzá kapcsolódó felületeleken megjelenő cikkek tulajdonosa és jogosultja a DRKUKTART bloggere. Ezen szellemi alkotások teljes vagy részbeni felhasználása különösen, de nem kizárólag üzletszerzési, marketing vagy más egyéb kereskedelmi célra a blogger előzetes írásbeli engedélye nélkül szigorúan tilos! 

Please, respect my copyrights. All articles (partly and in full) belong to the intellectual property of the blogger of DRKUKTART. Using any part of the blog (including but not limited photos, articles in part or in full) for any purpose especially for marketing or other commercial reason is strictly prohibited without the preliminary written permission of the blogger! 

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
JOGI NYILATKOZAT KAPCSOLAT Copyright © 2005-2023 Drkukta - Drkuktart. Minden jog fenntartva. Bármilyen célra történő felhasználása csak a szerző előzetes írásbeli hozzájárulásával engedélyezett.⎪All rights reserved. Do not use or reproduce without preliminary written permission.
süti beállítások módosítása