SZERVUSZ SZEPTEMBER! (Hello September!)

2015. szeptember 01. 06:11 - drkuktart

drkuktarthelloszeptember.jpg

Szervusz kedves szeptember!

Minden évszakot kedvelek, de leginkább a hol vidám, hol melankólikus ősz áll hozzám közel. Ez persze biztos, hogy csak aktuálisan igaz, mivel pont ma léptük át a naptári ősz kapuját, így már nem is érdemes, és nincs is kedvem ahhoz, hogy sirassam a nyarat. A hőség még biztosan kitart pár napig, de ezt követően sem áll meg az élet. A nap lustábbá válik ugyan, az árnyékok megnyúlnak, a levegő (reméljük fokozatosan) lehűl, és ha éppen nem a legforgalmasabb közút mellett ácsorgunk, akkor biztosan van alkalmunk jó nagyot szippantani abból a tipikus, kicsit hűvös, kicsit csipős friss őszi levegőből is. Az Őszelővel országszerte megkezdődött a szüret, érik a körte, roskadoznak a fák a hamvas szilvaszemek alatt. Ha mindez még nem lenne elég, jó tudni, hogy az ősz első hónapja számos programot tartogat számunkra. Kiemelni, felsorolni kicsit nagy vállalkozás lenne mindet, de tartsuk szemünket nyitva, ha például pezsgő- vagy borfesztiválra (Budafok, illetve a Budai vár) lenne kiszomjazva a gigánk. Jeles napokból és a lelket, szellemet tápláló eseményekből sincsen hiány a Földanya havában, ebből íme pár hasznosnak, izgalmasnak ígérkező program: idén szeptember 19-20-i hétvégére esik az engem mindig lázban tartó Kulturális Örökség Napjai, szeptember 20-a környékén tartják a takarítási világnapot, szeptember 30-án (Benedek Elek születésnapján) pedig a Népmese Napját. Ha eddig nem tettük, éppen ideje, hogy nyakunkban vegyük a várost és az országot, ahol élünk. Életvidám szeptembert mindenkinek!

Kövesd a blogot szeptemberben is Facebook-on ITT és Instagram-on ITT, vagy, ha úgy tetszik értesülj a friss bejegyzésekről a Bloglovin segítségével! És még egy kis infó: a Facebook-on a Tetszik mezőre téve a kurzort, jelöld be az "Értesítéseket kérek" mezőt, hogy valóban értesülj az izgalmas új bejegyzésekről! 

Szép napot!

Follow me on Facebook HERE or Instagram HERE to be notified about every new post. Follow my blog with Bloglovin! And one more advise to really get notifications about new posts on Facebook: don't forget to mark 'Get Notifications' under the 'Liked' button of my Facebook site!

Have a nice day!

DRKUKTA

A Blogon vagy a hozzá kapcsolódó felületeleken megjelenő cikkek tulajdonosa és jogosultja a DRKUKTART bloggere. Ezen szellemi alkotások teljes vagy részbeni felhasználása különösen, de nem kizárólag üzletszerzési, marketing vagy más egyéb kereskedelmi célra a blogger előzetes írásbeli engedélye nélkül szigorúan tilos! 

All articles (partly and in full) belong to the intellectual property of the blogger of DRKUKTART. Using any part of the blog (including but not limited photos, articles in part or in full) for marketing or other commercial reason is strictly prohibited without the preliminary written permission of the blogger! 

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
JOGI NYILATKOZAT KAPCSOLAT Copyright © 2005-2020 Drkukta - Drkuktart. Minden jog fenntartva. Bármilyen célra történő felhasználása csak a szerző előzetes írásbeli hozzájárulása esetén engedélyezett.⎪All rights reserved. Do not use or reproduce without permission.
süti beállítások módosítása