HELLÓ AUGUSZTUS! (Hello August!)

2015. augusztus 01. 07:47 - drkuktart

2015drkuktarthelloaugust.jpg

Augusztus, szia! 

Bár hivatalosan ez a hónap a nyár utolsó hónapja és a melankóniára hajlamosak már kezdik is siratni a nyarat, csak annyit javasolhatok, ne tegyük, hiszen dübörög még a nyár (de ha éppen nem, akkor sem történt tragédia). Izgalmasan hangzik a szinte folyamatos (két és fél hónapig tartó) külföldi utazgatás, de úgy, hogy közben haza jár az ember lánya dolgozni, meglehetősen idegeket és testet próbáló időtöltés. Ugyanakkor nem görbül a szájam sarka és nem is panaszkodom, helyette igazán hálás vagyok, hogy ennyi mindenki van körülöttem, akikkel ilyen szuper (vagy éppen tanulsággal terhes kevésbé kellemes) pillanatokat töltöttem együtt újdonság erejével ható avagy már jól ismert helyeken. Köszönöm. Tehát kicsit lelassulok, kinti élményeimet feldolgozom, a külföldi utazásokat ebben a hónapban pedig ideiglenesen felfüggesztem annak érdekében, hogy összeszedjem magunkat és Budapesten, valamint Magyarországon ésszel pöröghessek tovább. A pörgés alól kivétel augusztus első hétvégéje, amikor is a zéró aktivitásé a főszerep egyfajta remete életmód keretében. Csak tudnátok milyen iszonyú nehéz nyugton maradni. Nehéz, de ha egyszer belejövök.... Az eltervezett itthoni pillanatokat, családi és baráti eseményeket pedig már most elmondhatatlanul várom. Legyen legalább olyan szuper hónapotok, amilyennek az enyém ígérkezik!

Kövesd a blogot augusztusban is Facebook-on ITT, Instagram-on ITT és a Bloglovin segítségével! 

Szép napot!

Follow the blog in August too: on Facebook HERE, Instagram HEREFollow my blog with Bloglovin!

Have a nice day!

DRKUKTA

A Blogon vagy a hozzá kapcsolódó felületeleken megjelenő cikkek tulajdonosa és jogosultja a DRKUKTART bloggere. Ezen szellemi alkotások teljes vagy részbeni felhasználása különösen, de nem kizárólag üzletszerzési, marketing vagy más egyéb kereskedelmi célra a blogger előzetes írásbeli engedélye nélkül szigorúan tilos! 

All articles (partly and in full) belong to the intellectual property of the blogger of DRKUKTART. Using any part of the blog (including but not limited photos, articles in part or in full) for marketing or other commercial reason is strictly prohibited without the preliminary written permission of the blogger! 

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
JOGI NYILATKOZAT KAPCSOLAT Copyright © 2005-2020 Drkukta - Drkuktart. Minden jog fenntartva. Bármilyen célra történő felhasználása csak a szerző előzetes írásbeli hozzájárulása esetén engedélyezett.⎪All rights reserved. Do not use or reproduce without permission.
süti beállítások módosítása