ÁLDOTT HÚSVÉTI ÜNNEPEKET MINDENKINEK! (Happy Easter Holiday)

2015. április 04. 09:28 - drkuktart

drkuktarthusveteaster.jpg

Ezúton szeretnék minden kedves Olvasómnak Áldott Húsvéti Ünnepeket kívánni, jó pihenéssel, hatalmas adag finom sonkával és omlós kaláccsal fűszerezve az újhagymáról nem is szólva!

A lányoknak sok locsolót, akik úgy igazán elkapják a grabancukat és jól nyakon löttyintik őket legalább egy jó (friss forrás) pohár vízzel, a fiúknak pedig mi mást is kívánhatnék, mint sok munkaóra alatt rittyentett piros (még akkor is, ha kék) tojást. Őrizzük a hagyományainkat és élvezzük őket! 

Happy Easter Holidays to all of you!

Kövess Facebook-on ITT és Instagram-on ITT, vagy, ha úgy tetszik értesülj a friss bejegyzésekről a Bloglovin segítségével!

Szép napot! 

Follow me on Facebook HERE or Instagram HERE to be notified about every new post. Follow my blog with Bloglovin!

Have a nice day!

DRKUKTA

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
JOGI NYILATKOZAT KAPCSOLAT Copyright © 2005-2023 Drkukta - Drkuktart. Minden jog fenntartva. Bármilyen célra történő felhasználása csak a szerző előzetes írásbeli hozzájárulásával engedélyezett.⎪All rights reserved. Do not use or reproduce without preliminary written permission.
süti beállítások módosítása