KÉPESLAPOZÓ: KARÁCSONY (Christmas postcards by Vonallabor)

2018. december 23. 15:11 - drkuktart

drkuktart_vonallabor_karacsonyikepeslap_christmaspostcard01.JPG

Eltünedező, ezzel ellentétben egyre többünk által mégis ismét felfedezett kedves hagyomány. Idén végre nem csupán a képeslapküldésre volt időm...

..., de arra is, hogy megrajzoljam őket. drkuktart_vonallabor_karacsonyikepeslap_christmaspostcard02.JPG

Azontúl, hogy jómagam is kellemesen ellazultam, míg a lapok hátára mindenféle légből kapott szösszenetet kanyarintottam, talán boldog és lehetőleg nem boldogtalan környezetemet is megörvendeztettem egy-két pillanatra, legalábbis szeretem ezt képzelni. Meg azt is, hogy ráébresztettem egyikünket-másikunkat arra, hogy az egyre inkább online és kézzel foghatatlan, sok esetben egy gombnyomásra törölhető, szemet zavaró vibráló világunkban az olykor még papíralapon érkező, nem ritkán riadalmat okozó számlákon, egyre ritkuló érdektelen szórólapokon túl igazán a képeslapok adnak létjogosultságot annak a falra szerelt doboznak, ami gyakran a nevünket viseli és, amit úgy hívnak postaláda. drkuktart_vonallabor_karacsonyikepeslap_christmaspostcard03.JPG

drkuktart_vonallabor_karacsonyikepeslap_christmaspostcard04.JPG

drkuktart_vonallabor_karacsonyikepeslap_christmaspostcard05.JPG

drkuktart_vonallabor_karacsonyikepeslap_christmaspostcard06.JPG

drkuktart_vonallabor_karacsonyikepeslap_christmaspostcard07.JPG

Amíg pedig ezen sorokat írom, titkon remélem, hogy többünknek - talán a szemben ülőnek is, ha látott képeslapokkal teletömött papírzacskót szorongatni - eszünkbe jutott idén, hogy a megfoghatatlan, általában személytelenül sztenderdizált elektronikus üzenetek helyett saját kis kezeinkkel papírra vetett személyes üzenettel tudatosítsuk pótolhatatlan barátainkban és családtagjainkban, hogy gondolunk rájuk. 
drkuktart_vonallabor_karacsonyikepeslap_christmaspostcard08.JPG

Ha tetszett a bejegyzés, kövesd a blogot Facebook-on itt és Instagram-on itt vagy a Bloglovin segítségével!

Szép napot! Jó készülődést!

If you like the post, follow me on Facebook here or Instagram here to be notified about every new post. Follow my blog with Bloglovin!

Have a nice day and cosy advent!

DRKUKTA

Kérlek, hogy tartsd tiszteletben szerzői jogaimat. A Blogon vagy a hozzá kapcsolódó felületeleken megjelenő cikkek tulajdonosa és jogosultja a DRKUKTART bloggere. Ezen szellemi alkotások teljes vagy részbeni felhasználása különösen, de nem kizárólag üzletszerzési, marketing vagy más egyéb kereskedelmi célra a blogger előzetes írásbeli engedélye nélkül szigorúan tilos! 

Please, respect my copyrights. All articles (partly and in full) belong to the intellectual property of the blogger of DRKUKTART. Using any part of the blog (including but not limited photos, articles in part or in full) for any purpose especially for marketing or other commercial reason is strictly prohibited without the preliminary written permission of the blogger! 

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
JOGI NYILATKOZAT KAPCSOLAT Copyright © 2005-2023 Drkukta - Drkuktart. Minden jog fenntartva. Bármilyen célra történő felhasználása csak a szerző előzetes írásbeli hozzájárulásával engedélyezett.⎪All rights reserved. Do not use or reproduce without preliminary written permission.
süti beállítások módosítása