DRKONYHART: FÜGÉS PITE (Fig pie)

2018. november 15. 20:49 - drkuktart

drkuktart_fugepite01.jpg

Mielőtt nekünk fityiszt mutatva a november is végleg kisétál az évből, az idei utolsó hazai fügetermés fellelhetőségében bízva nem tarthatom tovább vissza az aktuális kedvenc fügés pite receptet.

TOVÁBB... Szólj hozzá!

LOMBKORONA TANÖSVÉNY A MAGAS-TÁTRÁBAN (Treetop walkpath in Bachledka)

2018. október 04. 21:46 - drkuktart

drkuktart_magastatra_zar_lombkoronatanosveny_chodnikkorunamistromov01.jpg

Gondoltuk, ha már a Bachledova-völgy feletti látványos lombkorona-tanösvény és kilátó (szolvákul: Chodník korunami stromov) felé vitt a sorsunk meg az ótó, csapunk egy kis laza libegős, körbetekintgetős, tipegős-topogós sétát.

TOVÁBB... Szólj hozzá!

KEDVES OKTÓBER!

2018. október 01. 06:55 - drkuktart

2018drkuktartoktober.JPG

A nappali hőmérséklet csökkenésével... ezt leírva vérbeli meterológuspalántának érzem magam, de a palánta is csak azért jöhet képbe, mert tegnap gyomolgattam. Magától való sokoldalúságával és az emberi nyughatatlanságnak köszönhető programkínálattal elkényeztet ez a hónap is.

TOVÁBB... Szólj hozzá!

PIACOZZUNK: CHELSEA MARKET (Chelsea Market in New York City)

2018. szeptember 05. 23:15 - drkuktart

drkuktart_newyorkcitychelseamarket01.jpg

Neonlámpák vidám csíkjaival feloldott, évszázados komor falak között töményen lüktető turistaetető. Első benyomás. Soha nem mondom, hogy az utolsó.

TOVÁBB... Szólj hozzá!
JOGI NYILATKOZAT KAPCSOLAT Copyright © 2005-2018 Drkukta - Drkuktart. Minden jog fenntartva. Bármilyen célra történő felhasználása csak a szerző előzetes írásbeli hozzájárulása esetén engedélyezett.⎪All rights reserved. Do not use or reproduce without permission.