KARÁCSONYI ÜZENET (Christmas wishes)

2018. december 24. 09:55 - drkuktart

drkuktartboldogkara_csonyt.JPG

A boldogság távolról sem elérhetetlen, a titka talán a saját belső- és a külvilággal teremtett kapcsolat harmóniáján, valamint a számunkra valóban fontos körülmények, személyek azonosításának képességén is múlik. 

A recept egyéni, általános ünnepi gúnyát kissé nehezebb szabni. Kívánok mindenkinek békés ünnepi készülődést, ennek során a kevéssé jelentős dolgok gáláns elengedését, úgy sem fognak hiányozni. Szívből jövő nevetést, a szeretteinkkel együtt töltött boldog percekbe felejtkezést, nyugalmasan csepegő időfolyamot, a hagyományok megélését, a kicsik arcán tükröződő varázslatot, ünnepi dallamokat, a csillagszóró illatát és ártalmatlanul eltévedő szikráit (kivéve, ha a kis csacska az az újonnan vásárolt bútorra tévedne), fenyőillatot, meghitt és megélt valódi (offline) pillanatokat. Békés Karácsonyi Ünnepeket mindenkinek!

fotó: Életke

 

DRKUKTA

Kérlek, hogy tartsd tiszteletben szerzői jogaimat. A Blogon vagy a hozzá kapcsolódó felületeleken megjelenő cikkek tulajdonosa és jogosultja a DRKUKTART bloggere. Ezen szellemi alkotások teljes vagy részbeni felhasználása különösen, de nem kizárólag üzletszerzési, marketing vagy más egyéb kereskedelmi célra a blogger előzetes írásbeli engedélye nélkül szigorúan tilos! 

Please, respect my copyrights. All articles (partly and in full) belong to the intellectual property of the blogger of DRKUKTART. Using any part of the blog (including but not limited photos, articles in part or in full) for any purpose especially for marketing or other commercial reason is strictly prohibited without the preliminary written permission of the blogger! 

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
JOGI NYILATKOZAT KAPCSOLAT Copyright © 2005-2020 Drkukta - Drkuktart. Minden jog fenntartva. Bármilyen célra történő felhasználása csak a szerző előzetes írásbeli hozzájárulása esetén engedélyezett.⎪All rights reserved. Do not use or reproduce without permission.
süti beállítások módosítása