HELLÓ JANUÁR! (Hello first month of 2017!)

2017. január 01. 07:25 - drkuktart

2017hellojanuary.jpg

Helló kedves 2017, remek év leszel, erről teszünk!

Hihetetlen, hogy a papíron dokumentált évváltás közeledte és megtörténte milyen lelki folyamatokat indít el sokunkban. Számvetés, tervezgetés. Sok hozzáfűznivalóm nincs ezekhez, legfeljebb annyi, hogy ne csak sopánkodjunk a múlton és tervezgessük a jövőt, hanem tegyünk róla, hogy ez az év boldogabb, egészségesebb legyen minden téren, mint a megelőzőek. Sok sikert mindenkinek!

Kövesd a blogot 2017-ben is Facebook-on itt és Instagram-on itt vagy a Bloglovin segítségével!

Boldog új évet!

Follow me in the new year too on Facebook here or Instagram here to be notified about every new post. Follow my blog with Bloglovin!

Happy new year!

DRKUKTA

Kérlek, hogy tartsd tiszteletben szerzői jogaimat. A Blogon vagy a hozzá kapcsolódó felületeleken megjelenő cikkek tulajdonosa és jogosultja a DRKUKTART bloggere. Ezen szellemi alkotások teljes vagy részbeni felhasználása különösen, de nem kizárólag üzletszerzési, marketing vagy más egyéb kereskedelmi célra a blogger előzetes írásbeli engedélye nélkül szigorúan tilos! 

Please, respect my copyrights. All articles (partly and in full) belong to the intellectual property of the blogger of DRKUKTART. Using any part of the blog (including but not limited photos, articles in part or in full) for any purpose especially for marketing or other commercial reason is strictly prohibited without the preliminary written permission of the blogger! 

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
JOGI NYILATKOZAT KAPCSOLAT Copyright © 2005-2023 Drkukta - Drkuktart. Minden jog fenntartva. Bármilyen célra történő felhasználása csak a szerző előzetes írásbeli hozzájárulásával engedélyezett.⎪All rights reserved. Do not use or reproduce without preliminary written permission.
süti beállítások módosítása