ANTRÉ ÉS SEEOO POP-UP STORE (Antré and Seeoo pop-up store 2015ss in Budapest)

2015. május 10. 22:33 - drkuktart

drkuktart_antre_seeoo01.jpg

A hétvégén az ANTRÉ háza táján jártam, hogy meglessem tavaszi-nyári kollekciójuk darabjait. A gerilla fotózás keretében lőtt kampányképek már korábban felkeltették a figyelmemet, így ideje volt, hogy végre felkerekedjek. (For English read more.)

Last weekend I visited ANTRÉ's two day long pop-up store where they also presented their spring-summer collection. Once I saw their campaign photos (took on a gerilla photo shooting) I really wanted to see the collection in real life as well.
drkuktart_antre_seeoo02.jpg

drkuktart_antre_seeoo03.jpg

Az elmúlt hétvégén az ANTRÉ Budapest XIII. kerületében a Pozsonyi úton nyitotta meg két napra ideiglenes üzletét, karöltve a szemüvegpiacon egyedi termékeivel jelenlévő osztrák Seeoo-val. A Seeoo-t korábban nem ismertem, így voltak kérdéseim, nem is kevés. Különösen tetszett a már-már cicaszemre hajazó keret, ebből el tudnék viselni egy fekete napszemüveget, nem vitás. Bár még olvasószemüveg nem kell (reméljük jó darabig), csupán a látvány alapján állítom, hogy a tenyérben - méreténél fogva - teljesen elrejthető tokban csücsülő csiptetős szemüveg az egyik legstílusosabb kiegészítője lehet azoknak, akik már élnek az olvasószemüveg nyújtotta látáskorrekcióval. Az ANTRÉ darabjai továbbra is azok közé a ruhadarabok közé tartoznak, amelyek felvéve mutatják ki igazán foguk fehérjét. A fogasokon látszólag egyszerűen és szerényen alálógó darabok emberi testen fedik fel szép és trükkös szabásvonalukat. A pop-up store második napjának királynője a lányok elmondása alapján a tunika volt. Erről abszolút nem kellett győzködni engem sem, hiszen rögtön beleszerettem én is. Bár a színben nekem tetsző fazon pont nem volt készleten a helyszínen, a lányok lelkére kötöttem, hogy ellenőrizzék le a teljes készletet és feltétlenül szóljanak, ha van belőle. Reményeim szerint a héten mehetek a sajátomért a bemutatótermükbe a Paloma-házba, és beszerezhetem a már most ideális nyaralótársnak tűnő, egyszerre bohém és elegáns tunikámat.

drkuktart_antre_seeoo04.jpg

The pop-up store was located in the 13th district of Budapest next to TüTü Juice Bar and Café. During these days ANTRÉ was accompanied by Seeoo. I've never heard about Seeoo before so I had a couple of questions in respect of their well-designed frames. I really loved the shape of their big acetate collection. My favorite is the almost cat eye sunglasses in black. So lovely! I must mention their tricky readers as well. I think if somebody needs a reader then Seeoo's reader can be the most stylish choice. In respect of ANTRÉ I still think, almost every piece of their collection discloses its tricky cut. You definitely must try al of them or check the website first to see how does the chosen piece look like on the model. I really fell in love with one of their tunic. However they didn't have it on stock on the spot, I hope they have it in the shop in Paloma house (Paloma-ház), so I can go and take my first piece for the summer and my upcoming holiday.

drkuktart_antre_seeoo05.jpg

drkuktart_antre_seeoo06.jpg

drkuktart_antre_seeoo07.jpg

drkuktart_antre_seeoo08.jpg

drkuktart_antre_seeoo09.jpg

drkuktart_antre_seeoo10.jpg

drkuktart_antre_seeoo11.jpg

drkuktart_antre_seeoo12.jpg

drkuktart_antre_seeoo13.jpg

drkuktart_antre_seeoo14.jpg

drkuktart_antre_seeoo15.jpg

drkuktart_antre_seeoo16.jpg

drkuktart_antre_seeoo17.jpg

drkuktart_antre_seeoo18.jpg

drkuktart_antre_seeoo19.jpg

Ha a képeim alapján kicsit nehéz elképzelni, milyenek is lehetnek az ANTRÉ darabjai felvéve, ajánlom, hogy nézd meg őket az ANTRÉ közösségi oldalán avagy a honlapjukon. Az ANTRÉ korábbi kollekciójáról itt írtam. Ha pedig a Seeoo szemüvegeivel barátkoznál, a teljes kínálatért kattints a honlapjukra vagy lesd meg őket közösségi oldalukon

Ne felejtkezzünk ugyanakkor meg a jóhíreket szállító DRKUKTART blogról sem. Ha tetszett a bejegyzés, kövess Facebook-on ITT és Instagram-on ITT, vagy, ha úgy tetszik értesülj a friss bejegyzésekről a Bloglovin segítségével! És még egy kis praktikus infó: a Facebook-on a Tetszik mezőre téve a kurzort, jelöld be az "Értesítéseket kérek" mezőt, hogy valóban értesülj az izgalmas új bejegyzésekről! 

Szép napot! 

If it's hard to imagine how do the clothes of ANTRÉ look like on the basis of my photos, don't hesitate to check them on ANTRÉ's social page or website. Read my previous post about ANTRÉ here. If you are also interested in the glasses of Seeoo, check their website or social page

If you like the post, follow me on Facebook HERE or Instagram HERE to be notified about every new post. Follow my blog with Bloglovin! And one more advise to really get notifications about new posts on Facebook: don't forget to mark 'Get Notifications' under the 'Liked' button of my Facebook site!

Have a nice day!

DRKUKTA

A Blogon vagy a hozzá kapcsolódó felületeleken megjelenő cikkek tulajdonosa és jogosultja a DRKUKTART bloggere. Ezen szellemi alkotások teljes vagy részbeni felhasználása különösen, de nem kizárólag üzletszerzési, marketing vagy más egyéb kereskedelmi célra a blogger előzetes írásbeli engedélye nélkül szigorúan tilos! 

All articles (partly and in full) belong to the intellectual property of the blogger of DRKUKTART. Using any part of the blog (including but not limited photos, articles in part or in full) for marketing or other commercial reason is strictly prohibited without the preliminary written permission of the blogger! 

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
JOGI NYILATKOZAT KAPCSOLAT Copyright © 2005-2023 Drkukta - Drkuktart. Minden jog fenntartva. Bármilyen célra történő felhasználása csak a szerző előzetes írásbeli hozzájárulásával engedélyezett.⎪All rights reserved. Do not use or reproduce without preliminary written permission.
süti beállítások módosítása