HÉTVÉGI INSPIRÁCIÓ #17 < Weekend inspiration #17 >

2015. május 08. 08:24 - drkuktart

drkuktarthetvegiinspiracio0017a.jpg

Hétvégi töltekező. (For English read more.)

Weekend moments which help you to enjoy the present, become and stay relaxed during the week. drkuktarthetvegiinspiracio0017b.jpg

Itt a jó idő, ki a szabadba egy jó kis surranóban. A Széchenyi-hegyi Gyermekvasút például tökéletes célpont és inspirációs forrás is egyben. A lábbeli témánál maradva, majdnem biztosra veszem, hogy a TOMS márkát sokaknak már nem kell bemutatni. Ha mégis, abban az esetben annyit a márkáról dióhéjban, hogy a fenti képen is látható cipők eladásával az egy vásárolt cipő-egy adományozott cipő elvet követi (a márka más termékeiről most nem is beszélve). Ennek értelmében minden eladott (így például az általam is vásárolt) TOMS cipő után a TOMS együttműködő partnerein keresztül ugyanilyen számban adományoz cipőt a rászorulóknak. Most szigorúan a lábnál maradva, ezt az akciót egészíti ki 2015. május 5-21. között a TOMS nemzetközi mezítlábas akciója. Ennek értelmében: "A mai naptól kezdődően Ti is segíthettek a rászorulókon! Töltsetek fel mezítlábas képet az Instagram-ra #withoutshoes hashtag-gel, és a TOMS egy-egy pár cipőt adományoz a nélkülözők részére. A kampány május 21-ig tart!" (Forrás: TOMS) Magyarul tehát, ha feltöltöd a mezítlábas fotódat a fenti hashtag-gel az Instagramra, abban az esetben egy rászoruló gyermek cipőt fog kapni a képedért cserébe, kivételesen most anélkül, hogy TOMS cipőt vásárolnál. Egy Instagram profil tekintetében egy mezítlábas fotót vesznek figyelembe, plusz kikötés, hogy az Instagram profilnak nyilvánosnak kell lennie. Szuper kezdeményezést! Az Instagram máris hemzseg a kapcsolódó fényképektől.

drkuktarthetvegiinspiracio0017d.jpg

The weather is finally warm enough to spend your weekend outdoor. If you live in Budapest, the Chidren' Railway in Széchenyi hill (Széchenyi-hegyi Gyermekvasút) is a good place to spend your day there and a great inspiration source as well. By the way never forget about a comfortable and good shoes. I'm sure many of you've already heard about the brand TOMS. If you haven't, let me quote its motto: One for one! It means if you buy one pair of TOMS shoes, then TOMS through its giving partners gives one pair of shoes to kids in need. This activity is supplemented by a short term promotion now. According to TOMS' announcement: "21 May 2015 One day without shoes, Take a pic = Give a shoe #withoutshoes, From 5 May - 21 May, Instagram your bare feet with the hashtag #WITHOUTSHOES to give a new pair of shoes to a child in need* (*Up to 1 million, limit one photo per person via Instagram. Profile must be public.)" Great project, Instagram is already full with bare feet photos! Don't hesitate to take your phone, take a picture about your pare feet and instagram it with #withoutshoes hashtag!

drkuktarthetvegiinspiracio0017e.JPG

drkuktarthetvegiinspiracio0017f.jpg

drkuktarthetvegiinspiracio0017g.jpg

drkuktarthetvegiinspiracio0017h.jpg

Szóval hajrá-hajrá, a szabadba ki, a mezítlábas fotókra, #withoutshoes hastag-re és Instagramra fel! 

Kövesd a DRKUKTART oldalát a Facebook, az Instagram vagy a Bloglovin segítségével!

Jó hétvégét kívánok!

So, even the weather doesn't hinder anybody to spend this weekend outdoor and take as many photos with bare feet as you can! Don't forget to use #withoutshoes hashtag and upload them to Instagram.

Follow DRKUKTART on Facebook or InstagramFollow my blog with Bloglovin!

Have a peaceful weekend!

DRKUKTA

Cipő: TOMSMesélő kő a Széchenyi-hegyi Gyermekvasúttal: ORIart - Mesélő kövek.

Shoes: TOMS| Story telling stone with Children Railway of Széchenyi-hegy in Budapest: ORIart - Mesélő kövek.

A Blogon vagy a hozzá kapcsolódó felületeleken megjelenő cikkek tulajdonosa és jogosultja a DRKUKTART bloggere. Ezen szellemi alkotások teljes vagy részbeni felhasználása különösen, de nem kizárólag üzletszerzési, marketing vagy más egyéb kereskedelmi célra a blogger előzetes írásbeli engedélye nélkül szigorúan tilos! 

All articles (partly and in full) belong to the intellectual property of the blogger of DRKUKTART. Using any part of the blog (including but not limited photos, articles in part or in full) for marketing or other commercial reason is strictly prohibited without the preliminary written permission of the blogger! 

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
JOGI NYILATKOZAT KAPCSOLAT Copyright © 2005-2020 Drkukta - Drkuktart. Minden jog fenntartva. Bármilyen célra történő felhasználása csak a szerző előzetes írásbeli hozzájárulása esetén engedélyezett.⎪All rights reserved. Do not use or reproduce without permission.
süti beállítások módosítása