PIPERE PILLANATOK: ESTÉE LAUDER SUMPTUOUS INFINITE MASCARA (The perfect mascara by Estée Lauder)

2015. március 03. 22:47 - drkuktart

drkuktartesteelaudersumptuousinfinitemascara01.jpg

Az elmúlt években jópár (nem olcsó) szempillaspirál landolt a szépítkező ládikámban. A legtökéletesebben passzoló szempillaspirál megtalálása örök dilemma. Személy szerint - jópár spirált elfogyasztva - az Estée Lauder Sumptuous Infinite Mascara névre keresztelt gyernekével vagyok jelenleg a legelégedettebb, így jött az indíttatás, hogy írjak róla pár sort, méginkább kattintgassak pár képet róla. 

I really want to find the perfect mascara. However I've tried more brand and type I wasn't glad until now. The reason is why I'm glad now that I've found and use Sumptuous Infinite Mascara by Esteé Lauder. However it has been released almost one year ago, this is the time when I felt I must take a couple of photos and write my short opinion about it.

drkuktartesteelaudersumptuousinfinitemascara02.jpg

drkuktartesteelaudersumptuousinfinitemascara03.jpg

drkuktartesteelaudersumptuousinfinitemascara04.jpg

drkuktartesteelaudersumptuousinfinitemascara05v.jpg

drkuktartesteelaudersumptuousinfinitemascara06.jpg

Lényeg a lényeg, hogy a jelek szerint ő meg én szuperül passzolunk. Élmény használni és viselni is. Nem iritál, egy-egy "vonás" és fen is van, 2 szempillantás alatt szárad, egész nap kitart. A keféje rendkívül aprólékos kidolgozást tesz lehetővé, mégha valóban is csak egy mozdulat, amíg felkerül a festék a pillákra. Tökéletes fedés, a festéknek esze ágában sincs csomósodni, és nem is csomósodott be több hónapos használatot követően sem, ellenben szép hosszú pillákat kreál. Ami pedig a legfontosabb számomra, hogy nem pereg, nem töredezik, nem mosódik el, és a nap végén hérom mozdulattal, könnyűszerivel és maradéktalanul eltávolítható. A csomagolás egyszerű, de kifinomult. Nálam telitalálat mind a külső megjelenés, mind a belbecs, és ahhoz képest, hogy más márkák által jegyzett korábbi, szintén több ezer forintba fájó termékekkel mennyi bosszúságom volt, még azt mondom, hogy az árát is megéri a jelenlegi kedvencem (pláne, ha ajándékba kapom).

According to the sign me and this mascara fit perfectly together. Easy and quick to use and wear it. No irritation, only a few seconds drying time and stay on my eyelashes all day long so I survive the day without dark pieces under my eyes. It covers the lashes perfectly, doesn't clump even after more months. After a successful day it can be removed easily and quickly with warm water. The package is simple but in a good way and elegant. I love the inside and the outside as well. It's a bit pricey but comparing to my preliminaries what I've suffered by other brands I think it's worth the price to be paid. 

drkuktartesteelaudersumptuousinfinitemascara07.jpg

drkuktartesteelaudersumptuousinfinitemascara08.jpg

drkuktartesteelaudersumptuousinfinitemascara09.jpg

Ha nézegetnél még mindenféle képeket, ne felejtkezz meg a DRKUKTART blogról. Ne maradj le az újdonságokról, kövesd a DRKUKTART oldalát a Facebook, az Instagram vagy a Bloglovin segítségével!

Szép napot!

Don't forget following DRKUKTART on Facebook or Instagram to get new feeds more times a week. Follow my blog with Bloglovin!

Have a great day!

DRKUKTA

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
JOGI NYILATKOZAT KAPCSOLAT Copyright © 2005-2023 Drkukta - Drkuktart. Minden jog fenntartva. Bármilyen célra történő felhasználása csak a szerző előzetes írásbeli hozzájárulásával engedélyezett.⎪All rights reserved. Do not use or reproduce without preliminary written permission.
süti beállítások módosítása