DIVATOZOTT AZ ANTRÉ, ITATOTT A TüTü (First presentation of ANTRÉ and lovely catering by TüTü)

2015. február 16. 12:03 - drkuktart

drkuktartantretutu01.jpg

Múlt csütörtökön egy fiatal magyar márka, az ANTRÉ formabontó, ugyanakkor első bemutatóján jártunk, ahol az elképesztő kateringet a TüTü Lébárnak köszönhettük. (For English read more.)

Last Thursday we’re invited to the unique, but first show of ANTRÉ, supported by the healthy smoothies of TüTü Smoothie & Juice Bar.drkuktartantretutu02.jpg

drkuktartantretutu03.jpg

A bemutató a márka által követett irányvonalon túl azért is volt különleges, mert a ruhákat az E-Mancik Színházi Manufaktúra színésznői prezentálták. Hivatásukhoz méltón a lányok nem a műteremben való fel- és levonulás közepette, hanem egy pár perces, nőkről szóló kortárs verses előadás során mutatták be az ANTRÉ darabokat. Tekintettel kissé káoszosnak nevezhető csütörtökömre természetesen sikerült az előadás első kétharmadát lekésni. A jövőre nézve tanultam az esetből. Mindenesetre szuper ötlet, hogy az ANTRÉ kicsit kilépett a márkabemutatók szokásos sorából ezzel a verses performansszal, becsempészve a kortárs irodalmat és színházművészetet a divat világába. Maga az ANTRÉ alapvetően a sportos eleganciát tűzte zászlajára, ennek megfelelően ruhái elasztikus anyagokból készültek. Maga a koncepció - szerény véleményem szerint - bátor téma manapság, ugyanis ez az anyaghasználat talán inkább a sportruházatra vagy az utcai mindennapokra jellemző, míg az eleganciát a nehezebb, tartással bíró, fényes anyagoknak tulajdonítjuk. Az első kollekció meghatározó színei a királykék, szürke, fekete, tört fehér és a piros. A verses produkció során életre kelt ruhák a márka tézisének megfelelően valóban a kényelem látszatát keltették. Jó volt látni a hagyományosan 'csak' vállfán csüngő ruhák kiteljesedését, azt, hogy hogyan viselkednek a gyakorlatban. A bemutató előtt és után a ruhák testközelből is végiglapozhatóak, megérinthetőek, felpróbálhatóak voltak. Kellemes tapintás, felpróbálni pedig kötelező, hogy érezd, ahogy a puha anyag körbeölel és élvezd a vállfán egyébként csak rejtőzködő üzemmódban tetten érhető trükkös szabás nyújtotta élményt. Az ANTRÉ első ruhakollekciójához ékszer kollekció is kapcsolódik, tagjait gyűrűk, nyakláncok és karkötők alkotják. S habár ezek a darabok alapvetően tálcákon érkeztek elénk, kedves talpraesett barátnőm nem volt rest életet lehelni a csecsebecsékbe. A gyűrűkkel mintázott tál fölött alább kézmodellként őt köszönthetjük, valljuk meg, fantasztikusan helytállt. S, habár a bejegyzés felépítése nem keretes szerkezetű, el ne felejtkezzünk a TüTü Lébár fantasztikus leveiről, akik viszont azzal, hogy a bemutató előtt, alatt és után folyamatosan rendelkezésünkre álltak, munkásságukkal szépen keretbe foglalták az estét. Akik olvassák (nézegetik) a DRKUKTART közösségi oldalát és honlapját, azoknak biztosan feltűnt, hogy az esetek kilencven százalékában otthon, reggel frissen készített gyümölcs alapú kreációkkal indítom a napjaimat. Pont emiatt áll kicsi szívemhez rettentő közel a TüTü Lébár eddig kóstolt valamennyi finomsága. Az ANTRÉ eseménye alatt TüTüék háromféle lével, többek között zöldbúzafű alapú (természetesen alkoholmentes) "koktéllal" és Vulkánnal (gránátalma, narancs, alma) oltották a szomjunkat, míg desszertként a kókusszal és vanília gömböcskékkel megszórt Chia maggal bélelt mandarinos pohár finomság (szinte már shot) szolgált. Mindet imádtam.

 The familiar show was really unique as the clothes were presented by actresses of E-Mancik Színházi Manufaktúra. It was nice to see how these comfortable clothes are working in the real life as the actresses – trustworthily to their job – were declaiming contemporary poems about women. And what about the clothes? According to their ideology, ANTRÉ’s collection consists of clothes which are smart, sporty and chic in the same time. Thanks for that red, blue, gray, black and white elastic textile have been used for the collection. I must say they challenge a quite hard topic as hard to be sporty and elegant in the same time. I wish them all the best for this nice idea. After the presentation we had the possibility to take a close view at, touch and fit on the clothes. I must say fitting on is obligatory as all pieces of ANTRÉ clothes present their tricky cutting while wearing them. Nevertheless ANTRÉ presents their first collection of jewels as well, consists of bracelets, rings and necklaces. I must mention the heavenly smoothies of TüTü Smoothie & Juice Bar as well, as I became a big fan of them. If you follow DRKUKTART’s social media site or website, you know for sure that I start almost all day with fresh prepared fruit smoothies and shakes. Therefor I loved all of their smoothies and dessert, catered during the ANTRÉ’s event. 

drkuktartantretutu04.jpg

drkuktartantretutu05.jpg

drkuktartantretutu06.jpg

drkuktartantretutu07.jpg

drkuktartantretutu08.jpg

drkuktartantretutu09.jpg

drkuktartantretutu10.jpg

drkuktartantretutu11.jpg

drkuktartantretutu12.jpg

drkuktartantretutu13.jpg

drkuktartantretutu14.jpg

drkuktartantretutu15.jpg

drkuktartantretutu16.jpg

drkuktartantretutu17.jpg

drkuktartantretutu18.jpg

drkuktartantretutu19.jpg

Ha körbenéznél a bejegyzésben szereplő drágaságok háza táján, csak szólók, hogy a ANTRÉ itt és a itt érhető el, a TüTü Lébár itt, míg a dívák E-Mancik Színházi Manufaktúrája itt. Ugyanakkor már mondanom sem kell, de mégis: ne felejtkezzünk meg ugyanakkor a DRKUKTART blogról sem. Ne maradj le az újdonságokról, kövesd a DRKUKTART oldalát a Facebook, az Instagram vagy a Bloglovin segítségével!

Szép napot!

If you're interested in ANTRÉ, check it here and here, TüTü Smoothie & Juice Bar (TüTü Lébár) here and actresses of E-Mancik Színházi Manufaktúra here. Hopefully it's unnecessary to mention, but let's give it a try: don't forget following DRKUKTART on Facebook or Instagram to get new feeds more times a week. Follow my blog with Bloglovin!

Have a great day!

DRKUKTA

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
JOGI NYILATKOZAT KAPCSOLAT Copyright © 2005-2023 Drkukta - Drkuktart. Minden jog fenntartva. Bármilyen célra történő felhasználása csak a szerző előzetes írásbeli hozzájárulásával engedélyezett.⎪All rights reserved. Do not use or reproduce without preliminary written permission.
süti beállítások módosítása