KEDVES ÁPRILIS! (Dear April!)

2018. április 01. 09:37 - drkuktart

2018drkuktarthelloaprilis.jpg

Régen volt ennyire sokrétű április első napja. Húsvét vasárnap van, másik vonalon pedig a bolondozás napja. Nézzük, mit tartogat nekünk ez a hónap. Persze ki tudja, lehet, hogy ma a nyuszi is tréfás kedvében lesz, nem mellesleg mindent, amit ma leütök, érdemes fenntartással kezelni... legfeljebb egy napig.

TOVÁBB... MORE... Szólj hozzá!

KIÁLLÍTÁSLESŐ: HELYETT ROMÁN CSARNOK (The renewed Romanesque hall of the Museum of Fine Arts, Budapest)

2018. március 20. 08:18 - drkuktart

drkuktart_szepmuveszetimuzeum_romancsarnok01.JPG

Mit nekünk három hosszú év, mintha csak ma lett volna, mikor a Rembrandt kiállítással Isten hozzádot mondtunk a nyilvánosságtól pár évre visszavonuló Szépművészeti Múzeumtól. 

TOVÁBB... MORE... Szólj hozzá!

NEKEM SZEGED... (Short visit in Szeged, Hungary)

2018. január 31. 00:43 - drkuktart

drkuktart_helloszeged01.jpg

…egyelőre egy felfedezésre váró város. Épphogy belekóstoltam egy villámlátogatás keretében. Ez utóbbi műfajához méltó módon gyors lefolyású, de nem átutazás. Lehetőleg alig másfél napos. Nem csupán az ott tartózkodás időtartamára, de az elő(nem)készítésére is jellemző ez az iram. A gyors döntést spontaneitásban gazdag lebonyolítás követ. Néminemű tervezettség jellemző, de praktikusabb azt is felrúgni.

TOVÁBB... MORE... 2 komment
LEGAL STATEMENT CONTACT Copyright © 2005-2018 Drkukta - Drkuktart. Minden jog fenntartva. Bármilyen célra történő felhasználása csak a szerző előzetes írásbeli hozzájárulása esetén engedélyezett.⎪All rights reserved. Do not use or reproduce without permission.