HELLÓ FEBRUÁR! (Dear February, hello!)

2018. február 01. 07:32 - drkuktart

2018drkuktarthellofebruarz.jpg

Szervusz drága február, igazán kecsegtető, hogy egy jó kis futással indítottál.

TOVÁBB... MORE... Szólj hozzá!

NEKEM SZEGED... (Short visit in Szeged, Hungary)

2018. január 31. 00:43 - drkuktart

drkuktart_helloszeged01.jpg

…egyelőre egy felfedezésre váró város. Épphogy belekóstoltam egy villámlátogatás keretében. Ez utóbbi műfajához méltó módon gyors lefolyású, de nem átutazás. Lehetőleg alig másfél napos. Nem csupán az ott tartózkodás időtartamára, de az elő(nem)készítésére is jellemző ez az iram. A gyors döntést spontaneitásban gazdag lebonyolítás követ. Néminemű tervezettség jellemző, de praktikusabb azt is felrúgni.

TOVÁBB... MORE... 2 komment

HÉTVÉGI INSPIRÁCIÓ #43 < Weekend inspiration #43 >

2018. január 26. 08:05 - drkuktart

drkuktart_hetvegiinspiracio_nagykopasz_csergeyanpalkilato01.jpg

Félreértés ne essék, nem azért említem megint az időjárást, mert nincs más témám. Témám rengeteg van, időm, összeszedni a gondolataimat, kiválasztani a képeket egy leheletnyivel kevesebb. Ugyanakkor nyakunkon az a két nap, ami sokunknak a munkahelytől való távolmaradással egyenlő. Ebből az alkalomból, na meg azért, mert van még a tarsolyomban havas képköteg, körbenéztem időjárás fronton. Hétvégi töltekező következik. 

TOVÁBB... MORE... Szólj hozzá!

DRKONYHART: BIRSALMASAJTOS-MAGVAS GRANOLA (Seedy granola with quince jelly)

2018. január 25. 08:01 - drkuktart

drkuktart_birsalasajtosmagvasgranola01.jpg

Pár hónapja hetente új adag granolát készítek, ami attól függően, hogy hányan esszük, másfél vagy extrém esetben fél hétig tart csak ki. Gyorsan elkészül, rövid idő alatt elfogy. Az e heti adag két napja készült és nagyon, de nagyon finom lett, az üveg pedig már csak félig van.

TOVÁBB... MORE... Szólj hozzá!
LEGAL STATEMENT CONTACT Copyright © 2005-2018 Drkukta - Drkuktart. Minden jog fenntartva. Bármilyen célra történő felhasználása csak a szerző előzetes írásbeli hozzájárulása esetén engedélyezett.⎪All rights reserved. Do not use or reproduce without permission.