CSINÁLD MAGAD: KREATÍV ADVENTI NAPTÁR (Do it yourself: Creative Advent Calendar)

2016. december 02. 08:22 - drkuktart

drkuktart_adventinaptarcalendar01i.jpg

Idén a fókusz - a saját készítésen túl - azon volt, hogy a naptárból előkerülő apróságok ne a gyerekszobában fellelhető egyébként nyilván rettentően hasznos további többszáz apróság kupacát növelje, a térfogatnövelésnél legyen inkább kicsit több haszna. Így jött az ötlet, hogy matricák kerülnek a napok alá, amihez egy kézzel rajzolt színező is dukál.

READ MORE Szólj hozzá!

ADVENT A KICSI FLORE-BAN (Advent in Café Flore Matin et Soir, Budapest)

2016. november 29. 08:26 - drkuktart

drkuktart_cafeflorematinetsoirbudapest01.jpg

Havas csokis kekszhegyek, fűszeres mézeskalács halmok, diszkréten csillanó habpuszik, lágy narancslekvár, pattogatott kukoricával bélelt sós karamella, túlzások nélkül is tökéletes forralt bor és sok más finomság, franciás hangulat az, ami a Café Flore Matin et Soir-ban vár vagy, ahogy a törzsvendégek és Flóra, a tulajdonosnő becézgetik, a kicsi Flore-ban.

READ MORE Szólj hozzá!

CSINÁLD MAGAD: A SÓ-LISZT GYURMA ÁTLÉNYEGÜLÉSE (Do it yourself: Decoration from salt and flour play dough for advent wreath and Christmas tree)

2016. november 28. 07:44 - drkuktart

drkuktart_solisztgyurmaadvent01.jpg

Rettentően törtem a fejemet, miként adhatnék ennek a bejegyzésnek olyan címet, ami kicsit eltávolít az óvodától és kellően magasztos szintre emeli vasárnap délutáni ténykedésemet a konyhában. Végül maradtam a pőre igazságnál és bízom abban, hogy a képek segítségével megvalósul a címben említett átalakulás. 

READ MORE Szólj hozzá!

DRSTREETART: RIGAI UTCAMŰVÉSZET (Street art in Riga, Latvia)

2016. november 24. 08:28 - drkuktart

drkuktart_riga_streetart01.jpg

Már a kezdetek kezdetén meghátrálnék, mikor azt írom, hogy úgy hiszem a soron következő szösszenet nem tartozik életem legcsillogóbb szöszei közé még akkor sem, ha vannak fényesebb elemei. Tekintettel azonban arra, hogy a hasonló önkifejezési módokat korábban már az utcaművészet gyűjtőnév alatt tettem közzé, most is megtartanám ezen jó szokásomat. 

READ MORE Szólj hozzá!
LEGAL STATEMENT CONTACT Copyright © 2005-2016 Drkukta - Drkuktart. Minden jog fenntartva. Bármilyen célra történő felhasználása csak a szerző előzetes írásbeli hozzájárulása esetén engedélyezett.⎪All rights reserved. Do not use or reproduce without permission.

Tetszett a bejegyzés? Kövesd a blogot!

blog.hu