BUDAPEST REJTETT ARCAI: VÁCI ÚT 6. (Hidden faces of Budapest: Váci road 6.)

2017. november 16. 23:09 - drkuktart

drkuktart_budapestvaciut6_01.JPG

A helyzet abszolút nem egyértelmű, teszveszvárosunk csodálatos épületein cikázó tekintetünk a mennyei puttók és a föld méhének kincsei között félúton, a XIII. kerületi Váci út 6. szám alatti házon pihen meg.

READ MORE Szólj hozzá!

DRKONYHART: FŰSZERES SÁRGARÉPAKRÉM (Spicy carrot cream)

2017. november 13. 21:33 - drkuktart

drkuktart_sargarepakrem_carrotcream01.JPG

Nem tudom, mi ütött belém, de megint a konyha felé keveredtem és megint nem csak a teafű akadt a kezeim ügyébe. 

READ MORE Szólj hozzá!

TÁVOL AMERIKÁBAN: GHOST RANCH (Ghost Ranch in New Mexico, USA)

2017. november 12. 21:26 - drkuktart

drkuktart_usa_newmexico_ghostranch01ii.jpg

Aki hallott már az amerikai modernizmus anyjaként is emlegetett Georgia O'Keeffe (1887-1986) amerikai festőművészről, az bizonyára hallott már Ghost Ranch-ről is. Vagy vica versa.

READ MORE Szólj hozzá!

PEZSGŐ, PEZSGŐ, PEZSGŐ (Pezsgő All-In in DiVino Gozsdu, Budapest)

2017. november 09. 22:50 - drkuktart

drkuktart_divinogoysdupezsgopezsgo01.jpg

Ki ne ismerné Coco Chanel ikonikus szavait, miszerint: "Csak két esetben iszom pezsgőt. Ha szerelmes vagyok, és ha nem." ("Je ne bois du champagne qu'à deux occasions: quand je suis amoureuse, et quand je ne le suis pas.") Hát valahogy így voltunk - legalábbis - mi - nők - azon a szerda estén, mikor előremutató pezsgőkóstolón vettünk részt a DiVino Gozsduban, ahol az italokat Hernyák Tomi, Demeter Endre, a Sauska, a Homola Pincészet, Frittman Peti és a Bor és Más képviseletében Marczingós Zoltán prezentálta.

READ MORE Szólj hozzá!

HELLÓ NOVEMBER!

2017. november 02. 19:16 - drkuktart

2017drkuktarthellonovember.jpg

Mindenszentek után, november második napján már illik elhinni, hogy belefolytunk az ősz középső hónapjába. Annak ellenére, hogy pillanatnyilag dunyha alá kúszhatnékom van, körbenéztem, milyen publikus programokkal örvendeztetnek meg minket az ezzel foglalkozó népek.

READ MORE Szólj hozzá!
LEGAL STATEMENT CONTACT Copyright © 2005-2017 Drkukta - Drkuktart. Minden jog fenntartva. Bármilyen célra történő felhasználása csak a szerző előzetes írásbeli hozzájárulása esetén engedélyezett.⎪All rights reserved. Do not use or reproduce without permission.