ÚJDONSÁGOK AZ YVES ROCHER-TŐL (New goodies by Yves Rocher)

2016. december 02. 20:00 - drkuktart

drkuktart_yvesrocher_01.jpg

Szezonális újdonságok az Yves Rochertől, akad közöttük pár kedvenc is. 

Próba és próba közt is nagy a különbség, valamelyik termék szerelem első látásra. Ugyanilyen sebességgel felmérhető az is, ha még nem jött el a mi időnk. Az arány jelen esetben fele-fele, nézzük, melyik termékek nyertek meg hosszabb távra maguknak. 
drkuktart_yvesrocher_02.jpg

#1 Hidratáló kézkrém

Nagy kézkrém fogyasztó vagyok, így ha új vagy számomra ismeretlen, de vonzó termék jelenik meg a fronton, kipróbálom. Persze a bőröm is alkalmazkodik az aktuális krémhez, így előfordulhat, hogy egy idő után ismét körbe kell néznem a piacon. 

Az Yves Rocher hidratáló kézkréme kellemes illatú, könnyű állagú, a kevésbé száraz bőrt megfelelően hidratálja. Mivel a szárazság évszaktól, fűtési szezontól is függ, ez az árnika kivonatú krém inkább kora őszre és tavaszra lehet remek választás, de a téli időszakra valami zsírosabb szükségeltetik. drkuktart_yvesrocher_03_hydratationmouistuziring.jpg

Bővebb információt a kézkrémről itt olvashatsz.

#2 Gyöngyház hatású szemhéjpúder

Szerelem első látásra, ami az eddigi használat alapján úgy érzem kitart a tégely végéig. Tökéletes állag, hosszan tartó viselet, mindamellett szép kis adag, hiszen napi használat mellett is sokáig kitart. drkuktart_yvesrocher_05_fradapaupieresgingembrenacre.jpg

Még több információ a szemhéjpúder itt olvasható.

#3 Arcradírpor

Arclemosó zselével kombinálható radírozó hatású por, amit arcra ajánlanak. A varázsa abban áll, hogy - a honlap szerint - teljesen természetes összetevőkből készült, valamint magunk adagolhatjuk a szokásos arclemosó zselénkhez, így az igényeinknek megfelelő szemcse-sűrűségű arcradírt készíthetünk vele. drkuktart_yvesrocher_04_gommageamixer.jpgTovábbi jellemzők  itt olvashatók.

#4 Sminklemosó szemre

Első számú favorit. Előző verzióját évekig vettem-használtam-elfogyasztottam. Számos márkát kipróbáltam és számomra az egyetlen olyan, ami nem irritálta a szememet és alaposan eltávolította a felkent sminkcuccokat. 
drkuktart_yvesrocher_07_purbleulet.jpg

A szemfestéklemosóról itt olvashatsz bővebben.

#5 Accord Chic parfüm

Évek óta kedvenc parfümömet eddig nem sikerült egyetlen egy régi-új terméknek sem letaszítania, így sajnos az Accord Chic sem lesz az én titkom. Balzsamos, tömjénes illat, színével és csomagolásával ellentétben kissé nehezebb, erőteljesebb, súlyosabb illat.  drkuktart_yvesrocher_08_accordchichsecretsdessence.jpg

drkuktart_yvesrocher_09_accordchichsecretsdessence.jpg

További részletek a parfümről itt érhetőek el. 

#6 Krémes alapozó

Csinos tégelyben meglapuló kellemes állagú színezett krém. Ha sikerül megtalálni a bőrünknek megfelelő árnyalatot, tökéletes választás lehet. Felkenve gyorsan beszívódik, hidratált érzést nyújt, egész napos könnyed viseletnek ígérkezik.drkuktart_yvesrocher_10_zerodefaut.jpg

A krémről itt található még több információ.
drkuktart_yvesrocher_11.jpg

Ha tetszett a bejegyzés, kövesd a blogot Facebook-on itt és Instagram-on itt vagy a Bloglovin segítségével!

Szép napot!

If you like the post, follow me on Facebook here or Instagram here to be notified about every new post. Follow my blog with Bloglovin!

Have a nice day!

DRKUKTA

Kérlek, hogy tartsd tiszteletben szerzői jogaimat. A Blogon vagy a hozzá kapcsolódó felületeleken megjelenő cikkek tulajdonosa és jogosultja a DRKUKTART bloggere. Ezen szellemi alkotások teljes vagy részbeni felhasználása különösen, de nem kizárólag üzletszerzési, marketing vagy más egyéb kereskedelmi célra a blogger előzetes írásbeli engedélye nélkül szigorúan tilos! 

Please, respect my copyrights. All articles (partly and in full) belong to the intellectual property of the blogger of DRKUKTART. Using any part of the blog (including but not limited photos, articles in part or in full) for any purpose especially for marketing or other commercial reason is strictly prohibited without the preliminary written permission of the blogger! 

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
JOGI NYILATKOZAT KAPCSOLAT Copyright © 2005-2023 Drkukta - Drkuktart. Minden jog fenntartva. Bármilyen célra történő felhasználása csak a szerző előzetes írásbeli hozzájárulásával engedélyezett.⎪All rights reserved. Do not use or reproduce without preliminary written permission.
süti beállítások módosítása