TEÁZZUNK: LOVELY NIGHT A LØV ORGANIC-TÓL (Lovely Night by LØV ORGANIC)

2016. május 04. 22:34 - drkuktart

drkuktart_loveorganiclovelynight01.jpg

Azt hiszem, hogy a soron következő Lovely Night sokunkra ráférne. Legyünk telhetetlenek, akár minden lefekvés előtt is. (For English read more.)

Lovely Night by LØV ORGANIC is a must-have especially if you are too busy even for yourself and you can never relax. This tea really helps you to be more relaxed and let your thoughts go especially if you consume it when it's warm.

Azt hiszem tipikus esete vagyok annak a típusnak, aki szerint a huszonnégy óra túl kevés egy napra, hiszen annyi tervem van és annyi mindent szuszakolnék még bele ebbe az időtartamba. Pont emiatt gyakran túlfeszítem a húrt, hátha egyetlen egyszer is sikerül a huszonnégy órából legalább huszonnégy óra egy másodpercet csiholnom. Persze a maga valójában képtelenség, de nem mindennapi esetekben azért sikerül több időzóna határán is átutazni. Az általam már az egekig magasztalt LØV ORGANIC Lovely Night teáját így csak a mindennapi esetekben fogyasztom, amelyek mostanában, hogy lenyugodtam, szerencsére már mégsem nem mindennapiak. 
drkuktart_loveorganiclovelynight02.jpg

Szóval, a teából ezúttal egy kisebb kiszerelést vásároltam, figyelemmel arra, hogy jó esetben nem fogyasztjuk mindennap. Ez a kisebb - celofánba burkolt papírdobozos - kiszerelés a doboyon belül egy további műanyag tasakot tartalmaz, amely húsz darab áttetsző filtert rejt. A filterek végén a márka jól ismert madárkája szárnyal lila-fehér keretben. A honlapon található információ értelmében: ez a pikáns teakeverék olyan összetevőket tartalmaz, amelyek nyugtató hatásukról ismertek, így hagyományos hársat, kamillát és verbénát Dél-afrikai mézbokor és rooibos teákkal társítva. Természetes ízét a fahéj és édesgyökér kettőse és a ízletes körte aroma hangsúlyozza ki. Minden összetevője organikusan került előállításra. 

drkuktart_loveorganiclovelynight03.jpg

drkuktart_loveorganiclovelynight04.jpg

This time I purchased only a smaller box instead of the tin which contains 100 g of loose tea. The paperbox contains a plastic bag which contains twenty transparent tea bags. Bags are decorated with the logo of the brand. According to the website "This savoury blend is rich in ingredients known for their relaxing properties: the traditional linden, camomile and verbena associated with soothing plants from South Africa (honeybush and rooibos). A duo of spices – cinnamon and liquorice – and a delicate aroma of pear reinforce its naturally sweet flavour."drkuktart_loveorganiclovelynight05.jpg

Már a tasakba bújtatott  gyógyfüvek, fűszerek édeskés illata is émelyítő, így a közös műanyag tasak kibontását követően rögtön megcsap ez az intenzív, cseppet sem bántó illat, amiben főleg az édesgyökér és a mézbokor illata dominál. Képtelen vagyok megállni, hogy ne szagolgassam a filtert mielőtt leforráznám. Az ajánlott vízhőmérséklet egyébként kilencven fok, az áztatási idő pedig négy-öt perc.drkuktart_loveorganiclovelynight06.gif

I love smelling the dry ingredients before infusion: hard to resist such an intensive and sweet smell of honeybush and liquorice. The recommended temperature of the water is ninety Celsius degree and the tea need to be infused for four-five minutes long.

Már a tasakba bújtatott  gyógyfüvek, fűszerek édeskés illata is émelyítő, így a közös műanyag tasak kibontását követően rögtön megcsap ez az intenzív, cseppet sem bántó illat, amiben főleg az édesgyökér és a mézbokor illata dominál. Képtelen vagyok megállni, hogy ne szagolgassam a filtert mielőtt leforráznám. Az ajánlott vízhőmérséklet egyébként kilencven fok, az áztatási idő pedig négy-öt perc.

drkuktart_loveorganiclovelynight07.jpg

drkuktart_loveorganiclovelynight08.jpg

drkuktart_loveorganiclovelynight09.jpg

Mi kifejezetten este fogyasztjuk, de étkezés utánra is ajánlják. Az elkészült ital melegen, további ízesítés nélkül lassan kortyolgatva az igazi, az íze tökéletes megfelelője a tasakból korábban áradó illatoknak. Hiába telt el jó pár hónap a legutóbbi teás bejegyzésem óta, a LØV ORGANIC még továbbra sem rendelkezik saját bolttal itthon, így, ha éppen nem utazunk olyan helyre, ahol fizikai valójukban is elérhetőek, de rettentően szomjazunk már a teáik után, akkor érdemes az interneten rendelni tőlük ezen a honlapon. Jó teázgatást kívánok!drkuktart_loveorganiclovelynight10.jpg

We drink it before sleeping however it's also recommended  right after the meal. I would recommend to drink it when it's warm without adding sugar or other sweetener. It tastes perfectly the same way as it smells. However my latest tea post about a LØV ORGANIC tea was published a couple of month ago, I'm sorry to repeat myself but LØV ORGANIC still has no store in Hungary, so if you would like to drink their tea, you must order the tea online here on their website. Enjoy your tea!

drkuktart_loveorganiclovelynight11.jpgHa tetszett a bejegyzés, kövesd a blogot Facebook-on ITT és Instagram-on ITT, vagy, ha úgy tetszik értesülj a friss bejegyzésekről a Bloglovin segítségével! Szép napot!

If you like the post, follow me on Facebook HERE or Instagram HERE to be notified about every new post. Follow my blog with Bloglovin

Have a nice day!

DRKUKTA

A Blogon vagy a hozzá kapcsolódó felületeleken megjelenő cikkek tulajdonosa és jogosultja a DRKUKTART bloggere. Ezen szellemi alkotások teljes vagy részbeni felhasználása különösen, de nem kizárólag üzletszerzési, marketing vagy más egyéb kereskedelmi célra a blogger előzetes írásbeli engedélye nélkül szigorúan tilos! 

All articles (partly and in full) belong to the intellectual property of the blogger of DRKUKTART. Using any part of the blog (including but not limited photos, articles in part or in full) for marketing or other commercial reason is strictly prohibited without the preliminary written permission of the blogger! 

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
JOGI NYILATKOZAT KAPCSOLAT Copyright © 2005-2023 Drkukta - Drkuktart. Minden jog fenntartva. Bármilyen célra történő felhasználása csak a szerző előzetes írásbeli hozzájárulásával engedélyezett.⎪All rights reserved. Do not use or reproduce without preliminary written permission.
süti beállítások módosítása