PIPERE PILLANATOK: GOSH COPENHAGEN TERMÉKTESZT (Testing goodies of Gosh Copenhagen)

2015. december 30. 23:55 - drkuktart

drkuktart_goshcopenhagentest01.jpg

Hamarosan itt az év vége, így mivel is zárhatnánk jelképesen a 2015-öt, ha nem egy jó kis GOSH Copenhagen termékteszttel?

A márka magyarországi bemutatkozására még ez év ősszel került sor (a beszámolót itt leled), amely találkozó során minden résztvevőnek ajándékcsomaggal kedveskedtek. Kapva-kaptam az alkalmon, és leteszteltem minden, a csomagban található csecsebecsét. A csomagomban a következő termékek lapultak meg: GOSH Frosted Lacquer (Gold) körömlakk, REVITALIZING DETOX Scalp Spray hajerősítő, Eyelight Trio Three of A Kind, BOOMBASTIC SWIRL szempillaspirál és GOSH Velvet Touch Lipstick Matt (Coral). 

#1 GOSH Frosted Lacquer (Gold) körömlakkdrkuktart_goshcopenhagentest02.jpg

A honlapon az alábbiakat olvashatjuk a termékről: "A GOSH Frosted Lacquer állagának köszönhetően nagyon könnyű a felvitele. Jól fed, erős és csodálatos matt és hosszantartó hatást nyújt. A körmök védelmére a GOSH a színes körömlakk felvitele előtt egy réteg GOSH Basecoat használatát javasolja. A körömlakk védelmére végezetül vigyen fel egy réteg GOSH Topcoat lakkot."

A körömlakk csomagolása nem hoz extrát, funkcionális, a henger kis helyen elfér. A Gold árnyalat színe teljesen megegyezik az interneten látható színnel, kicsit fáradt, patináns arany, nem pedig az a túlságosan hivalkodó csiricsáré árnyalat. A teszt során bebizonyosodott, hogy a körömlakkban rejtőző ecset nagyon szépen, egyenletesen hordja fel a kisebb és nagyobb csillámokat tartalmazó lakkot. Egy rétegben nem egyenletes a csillámok eloszlása, kettőben tökéletesen fed. A megszáradt lakk tapintásra olyan, mint a homok. Alapozó lakk nélkül 2-3 napig, alapozóval 4-5 napig tart. A csillámokból kifolyólag ezt a lakkot is nehezebb eltávolítani a csillámot nem tartalmazó lakkokhoz képest. Ha érdekel a termék látogasd meg a márka webáruházát itt, ahol további színekből is lehet válogatni.

#2 REVITALIZING DETOX Scalp Spray hajerősítő

drkuktart_goshcopenhagentest03.jpg

A honlapon található ismertető értelmében "REVITALIZING DETOX Scalp Spray - újítsa meg, stimulálja és erősítse haját a Revitalizing Scalp Spray használata segítségével, melynek hatására haja újjáéled, energikusabbnak és erősebbnek tűnik. A ProcapilTM és FollicusanTM stimulálják és támogatják a hajtöveket a hajhagymák öregedésének lassításával és a hajtincsek számának növelésével mind a férfiak, mind a nők esetében. A Voluminis összetevőnek köszönhetően az azonnali dúsító hatás mellett haja könnyen formázható válik. Használja a sűrűbb, erősebb és dúsabb hatású hajért. Permetezze közvetlenül a fejbőrre és a hajtövekre. Ne öblítse ki. Formázza a kívánt módon. Használja naponta egyszer."

A hajpermet csomagolása már-már ipari, fekete lágyabb műanyag élénk zöld címkével. A flakonba töltött hajerősítő illata visszafogott. Arról nem szól a fáma, hogy a permetet száraz avagy nedves hajra szükséges-e használni, én nedves (törölköző száraz, ha ragaszkodunk az arany középúthoz) hajra permetezek belőle hajmosást követően háromszor-négyszer. Miután általában nem mosok naponta hajat, így az útmutató szerint javasolt, napi egyszeri permettől is eltekintek. Hatalmas pozitívum, hogy ez a hajerősítő látszólag nem terheli a hajat, a frizura nem lapul le se aznap, se másnap. Egy hónapja használom, az azonnali dúsító hatást meg tudom erősíteni, de formázó hatása szerintem nincsen sok. Ha érdekel a termék látogasd meg a márka webáruházát itt.

drkuktart_goshcopenhagentest04.jpg

#3 Eyelight Trio Three of A Kinddrkuktart_goshcopenhagentest05.jpgA webáruház ismertetője a következőképpen szól: "Mindegyik Eyelight Trio három festéket tartalmaz a tökéletes wow-hatás eléréséhez: Egy irizáló highlighter a szemek kiemelésére, egy csillogó árnyalat a ragyogó színintenzitásért és egy szaténos textúra a tekintet mélyítésére és kontúrozásra. Az Eyelight Trio ragyogó színeivel nagyszerű hatások érhetők el. Eyelight Trio 001 - Három az egyben - 3 különböző árnyalat a szemek hangsúlyozására, bármilyen stílusú sminket is szeretne. 3 textúra egy termékben/Fantasztikus színek/Illatanyag- és parabénmentes."

A csomagolás praktikus, biztonságosan záródó, könnyen nyitható, illata nincsen. A Three of Kind paletta három lazacos, hússzínre hajazó különböző árnyalatot tartalmaz. Mindhárom árnyalat fényes, és valóban gyönyörűek, kellemes textúrájúak, szépen lehet velük dolgozni, az eredmény tartós, azonban egyszerre alkalmazva őket - matt szín nélkül - a wow faktor olyannyira hatalmas, hogy nekem több mint túlzás, így elengedhetetlennek tartok melléjük egy kevésbé csillogó festéket is. Ha érdekel a termék látogasd meg a márka webáruházát itt, ahol további három színkombinációból választhatsz a Three of kind palettán túl.
drkuktart_goshcopenhagentest12.JPGA szemfestékek a Coral rúzzsal.
drkuktart_goshcopenhagentest06.jpg

drkuktart_goshcopenhagentest07.jpg

#4 BOOMBASTIC SWIRL szempillaspiráldrkuktart_goshcopenhagentest08.jpg

A honlap szerint "Az XXL volumen, a hihetelen hosszúság és az örvénylő, hatalmas kefe a kulcsszavak az új  BOOMBASTIC SWIRL szempillaspirálhoz. A festék textúrája igazán testes, krémes, könnyen felvihető. Anélkül dúsítja és sötétíti a pillákat, hogy összetapasztaná vagy póklábszerűvé tenné őket. A hozzáadott argán olaj és bambusz kivonat íveli a pillákat, a viasz és az oliva olaj pedig gyengéd ápolással járul hozzá a formulához. A hatalmos szilikonfej végén található sörtéknek köszönhetően még a legkisebb pillák is könnyen kifesthetőek. A különleges spirál alakban elhelyezkedő sörték eredménye a látványos volumen és hosszúság. Míg a vibráló zöld tubus a bambusz kivonatra utal, addig  a művészi vonalak a spirálfej diszkrét O alakú menetére utal. Az eredeti BOOMBASTIC szempillaspirál a GOSH egyik legnépszerűbb terméke, így az új BOOMBASTIC SWIRL szempillaspirállal, már mindenki megtalálja a hozzáillő végeredményt."

A csomagolás színvilága igazán egyedi, és bár mostanság monokróm felé hajlok, nekem nagyon bejön, ugyanis a házunk, különösen a piperecuccok táján néha előforduló káoszban abszolúte könnyen meglelem ezt a feltűnő tubust. A kefe csúcsszuper, formájának köszönhetően valóban nagyon szépen és egyenletesen, a pillákat szétválasztva hordhító fel a pillákra az illatmentes festék. Nekem amúgy is hosszú pilláim vannak, így bőven elegendő egyszer átmennem rajtuk a festékbe mártott ecsettel. A festék gyorsan szárad, egész nap tart, nem kenődik, este rendkívül könnyen eltávolítható. A terméket a webáruházban itt találod. 

drkuktart_goshcopenhagentest09.jpg

#6 GOSH Velvet Touch Lipstick Matt (Coral)drkuktart_goshcopenhagentest10.jpg
A webáruház termékismertetője értelmében "A GOSH Velvet Touch Lipstick Matt család hosszan tartó, matt, intenzív színeket tartalmaz. A krémes formulája biztosítja a könnyű, éles felvitelt és a hosszan tartó, élénk, matt megjelenést. A Velvet Touch Lipstick természetes viasszal és  hyaluronic aciddal gazdagított formulája ápolja, hidratálja, puhává varázsolja az ajkakat, valamint kényelmessé teszi az egész napos viselést. Matt végeredmény/Könnyed, krémes formula/Hosszan tartó kellemes viselet/Magasan pigmentált az intenzív színekhez/A természetes viasz ápolja az ajkakat/Hyaluronic acid puhává és hidratáltá tesz az ajkakat/Parabénmentes."

A csomagolás kellemes, kifejezetten tetszik a matt rúzst sejtető matt, középen fényes gyűrűvel tagolt henger. A kitekert rúzsnak rendkívül enyhe krémes illata van. A Coral szín éppenhogy intenzívebb az ajkaim természetes színénél, így nekem nagyon bevált ez az árnyalat. Hidratált ajkakra dolgozva nekem két rétegben éri el az általam kívánt hatást. Valóban tartós, intenzívebb fizikai érintés (úgy mint evés-ivás kezdetnek...) hiányában órákon át tart, szinte abszolút nem hagy nyomot a poháron sem, kellemes viselet, abszolút nem szárítja az ajkakat. A webáruházban itt tudsz belőle, illetve hét további matt árnyalatból rendelni.

drkuktart_goshcopenhagentest11.jpg

Ha tetszett a bejegyzés, kövesd a blogot Facebook-on ITT és Instagram-on ITT, vagy, ha úgy tetszik értesülj a friss bejegyzésekről a Bloglovin segítségével! És még egy kis infó: a Facebook-on a Tetszik mezőre téve a kurzort, jelöld be az "Értesítéseket kérek" mezőt, hogy valóban értesülj az izgalmas új bejegyzésekről! 

Szép napot!

If you like the post, follow me on Facebook HERE or Instagram HERE to be notified about every new post. Follow my blog with Bloglovin! And one more advise to really get notifications about new posts on Facebook: don't forget to mark 'Get Notifications' under the 'Liked' button of my Facebook site!

Have a nice day!

DRKUKTA

A Blogon vagy a hozzá kapcsolódó felületeleken megjelenő cikkek tulajdonosa és jogosultja a DRKUKTART bloggere. Ezen szellemi alkotások teljes vagy részbeni felhasználása különösen, de nem kizárólag üzletszerzési, marketing vagy más egyéb kereskedelmi célra a blogger előzetes írásbeli engedélye nélkül szigorúan tilos! 

All articles (partly and in full) belong to the intellectual property of the blogger of DRKUKTART. Using any part of the blog (including but not limited photos, articles in part or in full) for marketing or other commercial reason is strictly prohibited without the preliminary written permission of the blogger! 

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
JOGI NYILATKOZAT KAPCSOLAT Copyright © 2005-2023 Drkukta - Drkuktart. Minden jog fenntartva. Bármilyen célra történő felhasználása csak a szerző előzetes írásbeli hozzájárulásával engedélyezett.⎪All rights reserved. Do not use or reproduce without preliminary written permission.
süti beállítások módosítása