ANNA AMÉLIE ÉS ANNA DAUBNER POP-UP STORE A MAZEL TOVBAN (Anna Amélie and Anna Daubner pop-up store in Mazel Tov, Budapest)

2015. június 12. 12:09 - drkuktart

drkuktart_annaamelieannadaubnermazeltovpopupstore01.jpg

Hosszú idő óta vártam már Anna Amélie Rio kollekcióját, de most vége a várakozásnak, mert végre itt van, és szépen lassan begyűrűzik a köztudatba. Ennek megkoronázására Anna Amélie karöltve Anna Daubnerrel, két napos pop-up store-t tart 2015. június 11-én és 13-án Budapesten az Akácfa utcai Mazel Tovban igencsak barátságos nyitvatartással.

Aki követi a DRKUKTART blogot, annak nem kérdés, rajongok Anna Amélie táskái iránt, Anna Daubner különleges ruhái iránt. Bejegyzés is született már róluk, de a szemfüles Olvasók azt is észrevehették, hogy a táskák (nevezzük őket nevükön így például Azealia és Vera) gerilla résztvevőként feltűnnek más írásaimban is. Így történt, hogy tegnap éjszaka felkerekedtünk és meglestük a lányokat, hogyan is popápsztóroznak. Az ideiglenes boltocska közvetlenül a Mazel Tov bejáratánál kapott helyett kiemelt helyen. Belépve rögtön megnyert magának a látvány.

drkuktart_annaamelieannadaubnermazeltovpopupstore02.jpg

Az Anna Daubner ruhák szépen sorakoznak az egyymás mögött a felálított állványokon, nyitó darabként a gyönyörű Carma szoknyával. Az Anna Amélie táskák (mit táskák, mindegyiküknek külön neve van!) pedig mintegy keretbe foglalva a két márka területét mindenhol feltűnnek az aprócska szigeten: a kedvenc hátizsák a falon, a Rio Limited Edition asztalokon, vagy éppen az ablakfülkékben lebegve és Vera, Yves, Brigitte pedig az asztalokon, kezeinkben. Annak érdekében, hogy most se maradjatok képek nélkül, próbáltam pár képet is lőni, de a Mazel Tov barátságos fényei meglehetősen más színben tűntetik fel a táskákat, ruhának, így hamar feladtam, helyette inkább a beszélgetésre és a kispénteki hangulat megalapozására koncentráltam. Nem tudom, hogy a Mazel Tov gyakran biztosít-e helyet pop-up store-oknak avagy ez volt az első ilyen kezdeményezés, mindenesetre szuper koncepciónak tartom. Barátságos fények, nagyszerű atmoszféra, finom italok, és a lányok szemet gyönyörködtető munkái, kerek egészként hatnak, illenek egymáshoz. A lányok nagyon kedvesek, minden kérdésre szívesen válaszolnak, szóval, ha eddig nem volt merszetek vagy időtök meglátogatni őket a showroom-ban, itt a kitűnő alkalom, hogy végre személyesen is megnézzétek magatoknak ezeket a csodálatos darabokat. Garantáltan kellemes hétvégi program!

drkuktart_annaamelieannadaubnermazeltovpopupstore03.jpg

drkuktart_annaamelieannadaubnermazeltovpopupstore04.jpg

drkuktart_annaamelieannadaubnermazeltovpopupstore05.jpg

drkuktart_annaamelieannadaubnermazeltovpopupstore06.jpg

drkuktart_annaamelieannadaubnermazeltovpopupstore07.jpg

drkuktart_annaamelieannadaubnermazeltovpopupstore08.jpg

drkuktart_annaamelieannadaubnermazeltovpopupstore09.jpg

drkuktart_annaamelieannadaubnermazeltovpopupstore10.jpg

drkuktart_annaamelieannadaubnermazeltovpopupstore11.jpg

drkuktart_annaamelieannadaubnermazeltovpopupstore12.jpg

drkuktart_annaamelieannadaubnermazeltovpopupstore13.jpg

drkuktart_annaamelieannadaubnermazeltovpopupstore14.jpg

drkuktart_annaamelieannadaubnermazeltovpopupstore15.jpg

drkuktart_annaamelieannadaubnermazeltovpopupstore16.jpg

drkuktart_annaamelieannadaubnermazeltovpopupstore17.jpg

Szóval mindenki, akit érdekel Anna Amélie és Anna Daubner munkássága, irány a Budapest, Akácfa utca 47. szám alatti Mazel Tov szombaton (2015. június 13.) 14.00-22.00 óra között. Egyebekben kattints a nevekre a márkák honlapjaiért: Anna Amélie és Anna Daubner.

Ha tetszett a bejegyzés, ne maradj le az újabbnál-újabb szösszenetekről sem. Pont ezért kövess Facebook-on ITT és Instagram-on ITT, vagy, ha úgy tetszik értesülj a friss bejegyzésekről a Bloglovin segítségével! És még egy kis infó: a Facebook-on a Tetszik mezőre téve a kurzort, jelöld be az "Értesítéseket kérek" mezőt, hogy valóban értesülj az izgalmas új bejegyzésekről! 

Szép napot!

DRKUKTA

A Blogon vagy a hozzá kapcsolódó felületeleken megjelenő cikkek tulajdonosa és jogosultja a DRKUKTART bloggere. Ezen szellemi alkotások teljes vagy részbeni felhasználása különösen, de nem kizárólag üzletszerzési, marketing vagy más egyéb kereskedelmi célra a blogger előzetes írásbeli engedélye nélkül szigorúan tilos! 

All articles (partly and in full) belong to the intellectual property of the blogger of DRKUKTART. Using any part of the blog (including but not limited photos, articles in part or in full) for marketing or other commercial reason is strictly prohibited without the preliminary written permission of the blogger! 

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
JOGI NYILATKOZAT KAPCSOLAT Copyright © 2005-2023 Drkukta - Drkuktart. Minden jog fenntartva. Bármilyen célra történő felhasználása csak a szerző előzetes írásbeli hozzájárulásával engedélyezett.⎪All rights reserved. Do not use or reproduce without preliminary written permission.
süti beállítások módosítása