2015 TAVASZ-NYÁR KLASSDSIGN-MÓDRA (Pop-up store and 3rd birthday of KlassDSign in Paloma)

2015. május 06. 00:42 - drkuktart

drkuktart_klassdsign_3_eves01.jpg

A KlassDSign a napokban ünnepelte fennállásának 3 éves évfordulóját. Eme szép alkalomból a lányok szülinapi pop-up bolttal örvendeztették meg a nagyérdeműt, ahol nem mellesleg bemutatták az idei tavaszi-nyári táska kollekciójukat is.

drkuktart_klassdsign_3_eves02.jpg

drkuktart_klassdsign_3_eves02a.jpg

drkuktart_klassdsign_3_eves03.jpg

drkuktart_klassdsign_3_eves04.jpg

drkuktart_klassdsign_3_eves05.jpg

drkuktart_klassdsign_3_eves06.jpg

drkuktart_klassdsign_3_eves07.jpg

drkuktart_klassdsign_3_eves08.jpgAz eseményre Budapesten a Paloma házban (eredeti nevén Wagner-házban) került sor, és szülinapi bulihoz méltó módon kizárólag egy estén keresztül tartott. A KlassDSign - annak érdekében, hogy az ünneplés alatt kellőképpen ellazuljunk, és se szomjúság, se éhség ne állja útját a felhőtlen kikapcsolódásnak -, többféle házi készítésű üdítővel, borral (nem, ezt nem ők készítették), illetve apró harapnivalókkal készült. Betérve, ahogy szóba elegyedtél a márka két tulajdonosnőjével az első momentum - jó vendéglátóhoz méltó módon - rögtön a megfáradt vendég frissítővel történő kínálása volt. Ezt követően az ideiglenesen birtokba vett apró boltban lehetőség nyílt többek között az idei szezon kollekcióját alkotó feliratos vászontáskák és zsákok, valamint a háromféle típusban kapható púderszínű bőrtáskák megtekintésére.

drkuktart_klassdsign_3_eves09.jpg

drkuktart_klassdsign_3_eves10.jpg

drkuktart_klassdsign_3_eves11.jpg

drkuktart_klassdsign_3_eves12.jpg

A vászontáskákra (angol nyelven) ismét poztív gondolatmorzsák kerültek, nem feledve a márka egyik szimbólumának számító bőrmasnit sem. Ez utóbbi apróság cserélhető a táskákon, így, ha fontosnak tartod, hogy a kis masni mindig passzoljon az aktuális szettedhez, nem kell, hogy megállj egy masninál, jelképes összegért vásárolhatsz további masnikat is, majd kedvedre cserélgetheted őket. Nem én voltam az első állítólag, aki rákérdezett, de én is nekiszegeztem a lányoknak a kérdést, hogy mikor várhatóak magyar nyelvű felirattal ellátott táskák. Mint megtudtam (valószínűleg szintén nem elsőként) egyelőre sajnos nem tervezik üzeneteiket magyarul a táskákra illeszteni. Kár, pedig milyen szép lenne, ha a pozitív üzeneteket röviden és frappánsan magyarul is viselhetné a KlassDSign rajongótábora. Mindenesetre az angol üzenetek létjogosultsága megkérdőjelezhetetlen: míg ott voltam több külföldi turista is betévedt, és képtelen volt ellenállni a KlassDSign termékeinek. Természetesen egyikük sem távozott üres kézzel. A tavaszi-nyári kollekció másik felét a már említett csodaszép bőrtáskák alkotják. Ahogy kávéban a flat white őrület tombol nálam, úgy tűnik táskákban a háton is viselhető darabok kerítenek mostanság hatalmukba. A hátizsákkal kifejezetten szerelembe is estem: finom tapintás, erős varrások, könnyen csúszó bőrszíjak, ügyes záródás, finom bélés. Tökéletes. Annak sem kellett búsulnia, aki régóta szemezett a KlassDSign korábbi kollekcióival, de még nem szánta rá magát, hogy rendeljen a webáruházukban avagy elvándoroljon személyesen egy velük való találkára, ugyanis a még rendelkezésre álló korábbi termékek is megvásárolhatóak voltak a szülinapi eseményen.

drkuktart_klassdsign_3_eves13.jpg

drkuktart_klassdsign_3_eves14.jpg

drkuktart_klassdsign_3_eves15.jpg

drkuktart_klassdsign_3_eves16.jpg

drkuktart_klassdsign_3_eves17.jpg

drkuktart_klassdsign_3_eves18.jpg

drkuktart_klassdsign_3_eves19.jpg

drkuktart_klassdsign_3_eves20.jpg

drkuktart_klassdsign_3_eves21.jpg

drkuktart_klassdsign_3_eves22.jpg

drkuktart_klassdsign_3_eves23.jpg

drkuktart_klassdsign_3_eves24.jpg

drkuktart_klassdsign_3_eves25.jpg

drkuktart_klassdsign_3_eves26.jpg

drkuktart_klassdsign_3_eves27.jpg

drkuktart_klassdsign_3_eves28.jpg

drkuktart_klassdsign_3_eves29.jpg

drkuktart_klassdsign_3_eves30.jpg

drkuktart_klassdsign_3_eves31.jpg

Kicsi szívem picit vérzett, mikor a terep felfedezését követően ismét tudatosult bennem, hogy a lányok kizárólag az esemény alatt birtokolták a gyönyörű Paloma-házbeli helyiséget. A parányi boltot ugyanis nagyon ízlésesen 'felöltöztették', illetve hasznosították a már eredetileg is ott lévő berendezési tárgyakat. A táskákkal harmonikus egészet alkotó enteriőrben nem volt nehéz több órát eltölteni, nézelődni, felfedezni az újabb és újabb részleteket és természetesen ellőni egy-két képkockát….

drkuktart_klassdsign_3_eves32.jpg

drkuktart_klassdsign_3_eves33.jpg

drkuktart_klassdsign_3_eves34.jpg

drkuktart_klassdsign_3_eves35.png

drkuktart_klassdsign_3_eves36.jpg

drkuktart_klassdsign_3_eves37.jpg

Ha érdekel a KlassDSign munkássága kövesd a közösségi oldalukat itt vagy böngéssz a honlapjukon itt, illetve a webáruházukban itt

Ne felejtkezzünk ugyanakkor meg a jóhíreket szállító DRKUKTART blogról sem. Ha tetszett a bejegyzés, kövess Facebook-on ITT és Instagram-on ITT, vagy, ha úgy tetszik értesülj a friss bejegyzésekről a Bloglovin segítségével! És még egy kis praktikus infó: a Facebook-on a Tetszik mezőre téve a kurzort, jelöld be az "Értesítéseket kérek" mezőt, hogy valóban értesülj az izgalmas új bejegyzésekről! 

Szép napot! 

If you like the post, follow me on Facebook HERE or Instagram HERE to be notified about every new post. Follow my blog with Bloglovin! And one more advise to really get notifications about new posts on Facebook: don't forget to mark 'Get Notifications' under the 'Liked' button of my Facebook site!

Have a nice day!

DRKUKTA

A Blogon vagy a hozzá kapcsolódó felületeleken megjelenő cikkek tulajdonosa és jogosultja a DRKUKTART bloggere. Ezen szellemi alkotások teljes vagy részbeni felhasználása különösen, de nem kizárólag üzletszerzési, marketing vagy más egyéb kereskedelmi célra a blogger előzetes írásbeli engedélye nélkül szigorúan tilos! 

All articles (partly and in full) belong to the intellectual property of the blogger of DRKUKTART. Using any part of the blog (including but not limited photos, articles in part or in full) for marketing or other commercial reason is strictly prohibited without the preliminary written permission of the blogger! 

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
JOGI NYILATKOZAT KAPCSOLAT Copyright © 2005-2023 Drkukta - Drkuktart. Minden jog fenntartva. Bármilyen célra történő felhasználása csak a szerző előzetes írásbeli hozzájárulásával engedélyezett.⎪All rights reserved. Do not use or reproduce without preliminary written permission.
süti beállítások módosítása