PIPERE PILLANATOK: BOLDOG PERCEK BUDDHÁVAL A LA RITUALS (Happy moments with Laughing Buddha by Rituals)

2015. február 25. 22:49 - drkuktart

drkuktartbeautyrituals01.jpg

Új, ártatlan, de szépreményű szerelem van kibontakozóban köztem és a jóga között. Egyelőre még ízlelgetem ezt a mozgásformát, de az elhatározás, és majdnem minden szükséges kellék, kiegészítő már a rendelkezésemre áll, így semmi sem állhatja (rajtam kívül) útját egy hosszantartó komoly kapcsolatnak. Az elköteleződést olyannyira komolyan veszem, hogy igyekeztem a legkellemesebb körítést kidolgozni a jógához kapcsolódóan (jó, a kautschuk szőnyegnek azért kemény szaga van). Kezdjük mindjárt a végén a bemutatkozást: íme a végső simításokról, a pihe-puha érintésről és a visszafogott illatról gondoskodó a Rituals.

I'm almost in love with yoga, however I've just started getting to know it. I really want yoga to be my perfect lover so I've paid attention to choose every accessories which fit perfectly to this experience (well, my yoga carpet, made from rubber has a strong smell). Let me introduce you the most important part of my ritual: the beauty end by Rituals.   

drkuktartbeautyrituals04.jpg

Miután ma is feltett szándékom jógázni, gondoltam megosztom veletek, hogy mi az, amivel a jógával töltött másfél órát követően felteszem az i-re a pontot. A Rituals, holland márkához több, mint két éves kapcsolat fűz, de a Nevető avagy Boldog Buddhára (Laughing or Happy Buddha) keresztelt termékcsalád tagjaihoz csak most volt először szerencsém. Ahogyan a Rituals is említi honlapján a hagyomány akként tartja, hogy a Nevető Buddha egy hozzávetőleg 1100 éve Kínában élt nagy pocakú vándorló Zen szerzetes, Pu-tai volt, aki a hasát mindig szabadon láttatta. Ő a jólét Boldog Buddhája, aki jobb kezében vándorbotján tartja vászonzsákját, balban pedig egy, a bőséget szimbolizáló tálat. Úgy tartják, hogy a Nevető Buddha szobor hasának megdörzsölése maga a szerencséhez és jóléthez vezető út. 

However I knew the Dutch brand Rituals for more than two years, I discovered the products, named Happy (Laughing) Buddha just a couple of month ago. According to the website of Rituals 'In ancient China, 1100 years ago, the Laughing Buddha was a famous monk whose legendary smile brought happiness wherever he went. For centuries, rubbing his belly has symbolised good luck and prosperity. This tradition is the inspiration for a collection of uplifting products that celebrate this positivity. Infused with Organic Mandarin and the revitalising power of Yuzu, our Laughing Buddha collection brings a touch of happiness to your everyday life.'' 

drkuktartbeautyrituals08.jpg

Mielőtt totál elmerülnénk a történelmi emlékekben, a teljesség kedvéért visszakanyarodnék a Rituals-hoz. A Laughing Buddha termékekre a szemnek is kellemes élmény rápillantania, el is játszadoztam velük, ahogy a februári napsütés áthatolt az áttetsző flakonokon, zseléken, olajon. A kellemes külsőt tökéletes állag és abszolút nem tolakodó illat követi. Organikus Mandarin és Yuzu (különleges ízű japán citromfajta) a két domináns összetevő, aminek ezt a puha illatot köszönhetjük. A tusfürdő gél, amint kiszabadul a palackból máris habállagúvá válik, többszörösére duzzadva gélénének. Egy fél diónyi is bőven elegendő a tusoláshoz. Ha nem hab, de inkább olaj párti vagy, bemutatnám a tusoló olajat. Az olaj szirup állagú, mintha selyemmel vonnád be a testedet. Aktuális favorit nálam. A radír rendkívül finomszemcséjű, nem hántja le a bőröd, ehelyett az apró szemcsék finoman végigmasszírozzák a felszínt. A testápoló rögtön beszívódik a bőrbe, hidratál, legszívesebben soha nem hagynád abba a használatát, de bizonyos helyzetekben furán hatna az állandó krémezés, úgyhogy le kell vele állni. A rituálé végén úgy éreztem, mintha egy masszázsszalonból szabadultam volna, valahol a Távol-keleten, ahol sohasem jártam még. Száz szónak is egy a vége ez a kellemes, krémes érzetű citrusillat még órákig elkísér, minden mozdulatnál körbeudvarolva az orrot. Úgy érzem, a Happy Buddha a lehető legtökéletesebb partner a jóga utáni relaxálásban.

However the story of the real Laughing Buddha is quite interesting, the Rituals' products are the subject of my post so maybe this is the time to write about them as well. The first impression is one of the most important things: luckily Rituals products are packed in decorative bottles and cream jars, the oil is filled into a transparent bottle so the sun can play easily with it in February. Thanks for the Organic Mandarin and the Japanese Lemon Yuzu Laughing Buddha products smell so softly. Once the shower gel escaped of the bottle, becomes soft foam and rises at least three times bigger as it was in gel format. A half walnut size foam is more than enough for taking a good shower. If you prefer shower oil, just take a look at my actual favorite one. It touches like syrup and feels like your body would be covered by silk. The scrub is really smooth and good for the sensitive skin as well as it doesn't manhandle your skin. The body lotion immediately absorbs into the skin, really works and leaves my skin smooth. At the end of my beauty treatment I really feel I've just left a massage saloon in the Far East where I've never been actually. The smooth and happy citrus smell covers my body for hours after the treatment. I guess I don't have to explain why I feel I've found my perfect beauty partner after doing yoga.   

drkuktartbeautyrituals05.jpg

drkuktartbeautyrituals14.jpg

drkuktartbeautyrituals15.jpg

drkuktartbeautyrituals06.jpg

drkuktartbeautyrituals07.jpg

drkuktartbeautyrituals02.jpg

drkuktartbeautyrituals16.jpg

drkuktartbeautyrituals17.jpg

drkuktartbeautyrituals18.jpg

drkuktartbeautyrituals10.jpg

drkuktartbeautyrituals09.jpg

drkuktartbeautyrituals12.jpg

drkuktartbeautyrituals11.jpg

drkuktartbeautyrituals13.jpg

Egyébként a Rituals termékei számos más illatban is kaphatóak és a márkának rengeteg egyéb terméke - így illatgyertyák, -olajok, textilek, parfümök stb. - is van a fentieken túl. Segítségükkel kényeztetheted magadat és kicsiny lakodat akár meghitt budoárrá is változtathatod. Itthoni viszonylatokhoz képest lehet nem a legolcsóbb szórakozás, de megéri, nekem biztosan. A pihentető perceknek ezek a termékek szépen megadják a kereteit, mégha oly' nehezen is veszed rá magad (mint én), hogy néha kikapcsolj. Tökéletes feltöltődés minden együtt töltött pillanat. Rossz hír, hogy itthon még nincsen boltjuk, jó hír, hogy a honlapjuk szerint szállítanak Magyarországra, bár illatminta nélkül talán nehezebben veszi rá magát az ember, hogy rendeljen. Adalék ehhez, hogy eddig bárkit is leptünk meg Rituals termékkel, mindenki rajongott értük, így az illattal nagy gond nem lehet. Vissza a jóhírek csapásába: mégjobb hír, hogy Hollandia és Belgium rendesen el van látva Rituals boltokkal, a reptereikről nem is beszélve, így, ha arra jársz, személyesen is letesztelheted őket. 

Ne felejtkezzünk meg ugyanakkor a DRKUKTART blogról sem. Ne maradj le az újdonságokról, kövesd a DRKUKTART oldalát a Facebook, az Instagram vagy a Bloglovin segítségével!

Szép napot!

I must mention that Rituals has several other beauty products with more different smell and also supplies accessories which helps you to treat your body and get happy moments. Really bad news Rituals doesn't have any shop in Hungary but they seem to deliver to Hungary according to their website. It must be harder to order in their online shop without smelling these beauties but I must confess everybody who get Rituals products from us, was happy with the products and their smells as well, so don't worry, you cannot choose wrong. Nevertheless you also can buy Ritual products in Belgium and the Netherlands, including the airports as well. Don't forget following DRKUKTART on Facebook or Instagram to get new feeds more times a week. Follow my blog with Bloglovin!

Have a great day!

DRKUKTA

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
JOGI NYILATKOZAT KAPCSOLAT Copyright © 2005-2023 Drkukta - Drkuktart. Minden jog fenntartva. Bármilyen célra történő felhasználása csak a szerző előzetes írásbeli hozzájárulásával engedélyezett.⎪All rights reserved. Do not use or reproduce without preliminary written permission.
süti beállítások módosítása