PIPERE PILLANATOK: AZ A BIZONYOS ÚJ RÚZS… (My new Chanel Rouge Allure)

2014. november 14. 06:11 - drkuktart

drkuktartchanelrougeallurelupstick9601.jpg

Már régóta szemeztem ezzel a színnel, igaz, más márkától. Emiatt persze nem is mondhatom, hogy ezzel a színnel, de egy hasonlóval. Úgy esett, hogy túl sok időm volt bogárszni a reptéren, így a rúzskínálatot is szemre vételeztem. Ahogyan a képeken is látható, a repülőre már nem egyedül szálltam be...

I was planning to have a similar colour lipstick, made by another brand. As I had a couple of hours until borading, I also had time to check almost everything in the duty free shop. Well, as you can see on the photos, I had an extremely new travelmate with me on my way back home…. 

drkuktartchanelrougeallurelupstick9602.jpg

Megállni nehezen tudtam, hogy kattintgassak, mert ugye annyira szeretek kattintgatni. Erre is tekintettel túl sokat nem csicseregnék erről a minden ízében formatervezett apróságról, árulkodjanak inkábba képek a részletekről. 

As I love taking pictures it was hard to resist... Let's check the minimalist, but tricky and elegant details step by step.

drkuktartchanelrougeallurelupstick9603.jpg

Ha esetleg elbizonytalanodnánk a használatot illetően, rövid kis útmutató avat be a szépség működésének rejtelmeibe.

In case we have any doubt how does this rouge work, a small guide help us to discover it. 

drkuktartchanelrougeallurelupstick9604.jpg

Az útmutatót eltávolítva előbukkan a lényeg. 

Once the guide has been removed the rouge appears. 

drkuktartchanelrougeallurelupstick9611.jpg

drkuktartchanelrougeallurelupstick9610.jpg

Az aranyszínű részt finoman megnyomva kiemelkedik maga a rúzs a feketén csillogó tokból.

By slightly pushing the golden part at the end, the rouge lifts up from the black case. 

drkuktartchanelrougeallurelupstick9605.jpg

drkuktartchanelrougeallurelupstick9606.jpg

drkuktartchanelrougeallurelupstick9608.jpg

Az arany színű, immár kiemelkedett résznél óvatosan kiemelve előbukkan a csomagolás által rejtett hőn áhított 96-os árnyalat.

If you remove the rouge at the gold part from the black case, the lovely Rouge Allure 96 shows herself.

drkuktartchanelrougeallurelupstick9611ii.jpg

Ha tetszett a bejegyzés, kövess Facebook-on ITT és Instagram-on ITT, vagy, ha úgy tetszik értesülj a friss bejegyzésekről a Bloglovin segítségével!

Szép napot!

If you like the post, follow me on Facebook HERE or Instagram HERE to be notified about every new post. Follow my blog with Bloglovin!

Have a nice day!

DRKUKTA

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
JOGI NYILATKOZAT KAPCSOLAT Copyright © 2005-2023 Drkukta - Drkuktart. Minden jog fenntartva. Bármilyen célra történő felhasználása csak a szerző előzetes írásbeli hozzájárulásával engedélyezett.⎪All rights reserved. Do not use or reproduce without preliminary written permission.
süti beállítások módosítása